Alla kategorier Övrigt Jönköping Eksjö Höglandets Bevakningstjänst

Höglandets Bevakningstjänst

Justeliusgatan 3, 575 34 Eksjö — Visa karta

5.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Aukt, Länsst-2008. Grundare: BENGT WECKFORS, bakgr-polis 30 år, tidigare Säkerhetschf AB/företagsanalys/ säkerhtsutbildn/drogföreb arb. Samv m Ostk Bevakn: erbj bla Skyddat Boende-Kvinnor o barn-bevakn dygn runt m hotbildsanalys tills m socialtj o polis.

Läs vad 1 kund tycker om Höglandets Bevakningstjänst

 • Carina S
  Carina S skrev om Höglandets Bevakningstjänst
  Grundare av Höglandets Bevakningstjänst är Bengt Weckfors. Genom sitt personliga bemötande och varma engagemang känner jag mig trygg angående säkerhetsfrågorna i mitt yrke. Företaget vidareutvecklade Bengt Weckfors från sitt tidigare aktiebolag, Säkerhetschefen AB. Det relativt unga bevakningsföretaget auktoriserades av Länsstyrelsen under 2008 och samtliga väktare är godkända hos Länsstyrelsen vilket gör att man kan ha en tillit till företagets och verksamhetens seriösa inställning och höga yrkeskvalitet.
  Bengt Weckfors har själv en bakgrund, sedan 30 år tillbaka, som polis. I kontakten med Bengt Weckfors, känner jag mig trygg i diskussioner om säkerheten för mitt företag. Utöver detta har Bengt Weckfors skaffat sig en gedigen erfarenhet med företagsanalyser, drogförebyggande arbete i personalgrupper samt säkerhetsutbildningar till olika yrkesgrupper. I samverkan med Ostkustens Bevakningstjänst i Kalmar län, höjs kvalitén, då samverkanspartner har 30 års erfarenhet i bevaknings- och säkerhetsbranschen.

  I mina ögon lägger företaget ner mer tid på kundkontakter än andra bevakningsbolag. Genom den lokala kännedomen och lokala förankringen företaget har, har de en bra helhetsbild av behoven i området. Till detta skräddarsys den tjänst man efterfrågar. De har bra kontakt med installationsföretag för larm samt larmförmedling. Om man redan har ett befintligt larm, så hjälper de till att uppdatera och förnya det larmavtal man har.

  Övervakning av ett område eller en fastighet kan ske under hela dygnet med hjälp av kamerateknik.
  De övervakningskameror som finns på marknaden varierar mycket i kvalitet och pris. Det är därför Höglandets Bevakningstjänst tycker att det är viktigt att kunna hjälpa oss kunder att analysera vilket behov vi har i våra företag eller i våra hem. Detta för att vi själva ska kunna avgöra vinsterna av en billig eller en kostsammare kamera.

  Genom att finnas nära mitt företag, känner jag att jag lätt kan få tag på, både personal på fältet och personal i ledningen.

  De ger oss som kunder utbildning och information om brottsförebyggande arbete, som kan påverka företaget säkerhet. Därmed också vår egen lönsamheten. Det kan exempelvis vara en utbildning om risker och skydd i företagets reception, kassor.

  Det fina i kråksången är att vi får allt detta till en rimlig kostnad. Höglandets Bevakningstjänst är tillräckligt små för att kunna vara kostnadseffektiva, men genom samverkan med Ostkustens Bevakningstjänst, blir de tillräckligt stora för att snabbt ordna fram akuta resurser. Större säkerhetsfråga och fler antal tjänster, genererar naturligtvis högre kostnad. Men detta till mindre än vad det kostar generellt sett hos andra.


  En unik tjänst som Höglandets Bevakningstjänst erbjuder är så kallat Skyddat boende för kvinnor och barn som varit/är utsatta för hot och våld.
  Boendet är alltid skyddat av väktare godkända av Länsstyrelsen, dygnet runt.
  De har personal som hämtar och lämnar dygnet runt till ett skyddat boende där de har en anställd husfru som tar emot.
  De erbjuder en hotbildsanalys i samverkan med polis och sociala myndigheter, för att planera den utsattes framtid och tiden på det Skyddade boendet. Läs mer på www.skyddatboende.se Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier