Holsby Industri & Biltjänst AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6
Få pris & boka Ring 0383-507 15 Dela

Välkommen till Holsby Industri & Biltjänst AB – din Autoexperten Bilverkstad i Holsbybrunn! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster omfattar bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, däckmontering...

12 omdömen om Holsby Industri & Biltjänst AB

Sven-Erik Ragnar J
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Trevlig personal Service på bilen snabbt och bra gjort

Ali H
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Är nöjd med han där borta han är snäll

Ola Mikael R
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

De är jättebra! De är trevliga, tillmötesgående, billigare än i stan. De är snabba, De gör ett bra jobb. De är duktiga. Aldrig några struligheter.. De tar reda på alla fel. Hjälpsamma. Jag är tacksam att de finns I Holsby.

Anne Britt-Marie Z
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Bra bemött med känsla av att det går/gick att lösa fel och reparera defekter/skador..planerar att fortsätta anlita dem.

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Håkan Arne Tomas H
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Servade bilen Inget att klaga på. Dom som jobbar där verkat inte vara översociala i vart fall men uppträder korrekt. Bilen klar på utsatt tid vilket uppskattas.

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Noemi O
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Alltid bra och lösningsorienterad. Priser är ok, Kan vara lite lång väntetid ibland.

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Ing-Marina Gunilla T
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Bra bemötande och väldigt snabb hantering

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Helge Margido V
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Först; så blir man alltid trevligt bemött. (Viktigt viktigt) Sen gör personalen en mycket proffsigt jobb anser jag!!!! 😊👌

Johan Gillis Ö
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Vänligt och omsorgsfullt bemötande Snabb service

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Nils William G
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Bra och smidig service, trevliga mekaniker med glatt humör

Rd Zetterbergs Gräv Och T
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

Alltid med ett leende o bra kundbemötande. De gör alltid sitt yttersta. Hade olika missljud från bilen, 2st kunde åtgärdas, snabb leverans av grejer o ny tid, o det 3e felet fick jag hänvisning till annan verktstad för ytterliggare specialhjälp. Mkt nöjd. Alltid

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Verkstan

Göran Holger S
Skrev om Holsby Industri & Biltjänst AB

De löste uppgiften snabbt och smidigt!

Svar från Holsby Industri & Biltjänst AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Häslningar Verkstan