Hörcentralen.se
Utmärkelser
6305 omdömen om Hörcentralen.se
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Hörcentralen.se
Enkelt att beställa o snabb leverans
skrev om Hörcentralen.se
Bra och kunnig personal. Synd bara att det skall ta så lång tid för en ny patient att få ett besök på hörcentralen.
skrev om Hörcentralen.se
Snabb leverans.bra pris o tryggt betalsätt.
skrev om Hörcentralen.se
Det fungerade mycket bra.
Sune jämtelid -
skrev om Hörcentralen.se
Fick fel vara ringde och påpekade, dom skulle skicka en ny direkt, naturligtvis skulle jag betala den nya varan eftersom jag redan brutit förpackningen på den som var fel. Ok så långt allt bra det har nu gått 8 dagar inget nytt, jag hör inte ett skit.
Ska nog vända mig till ett annat företag i fortsättningen tyvärr -
skrev om Hörcentralen.se
Efter en felleverering och ett samtal, en snabb leverans, alldeles utmärkt, tacksam!
skrev om Hörcentralen.se
Mycket bra! Alltid snabb leverans!
skrev om Hörcentralen.se
Trevlig och kompetent personal. Kanske lite lång väntetid . Men helt förståeligt då man får bra service och blir väl omhändertagen. Kom också måndag morgon . Inte konstigt om det är lång väntetid
skrev om Hörcentralen.se
Jag beställde Domer till min hörapparat och blev nöjd med dom .Det tog bara några dagar så låg dom i brevlådan. Bra service
skrev om Hörcentralen.se
Jag har både via telefon och e-mail kontaktat Hörcentralen utan att få svar. Anledningen till att jag kontaktat dem är att jag fått felleverans av hörapparats batterier. Fakturan som var bifogad försändelsen är korrekt medan försändelsen var felaktig. Inte rätt sorts batterier.
skrev om Hörcentralen.se
Snabb leverans, lätt att beställa tack
skrev om Hörcentralen.se
Enkelt då jag köpte batterier till mina hörapparater. Mina batterier är 312 och det är smidigt att få hem dem i "lådan"
skrev om Hörcentralen.se
Bra priser snabba leveranser direkt i min brevlåda
skrev om Hörcentralen.se
Perfekt för det gick snabbt att få det man har beställt och kom till brevlådan, mycket bra.
skrev om Hörcentralen.se
Snabb leverans, hyffsat bra priser.
skrev om Hörcentralen.se
Mycket snabb leverans 👍👍 beställningen kom inom några dagar
skrev om Hörcentralen.se
Bra priser och snabb leverans.
skrev om Hörcentralen.se
Vet inte riktigt ännu, har ännu inte fått det jag ville köpa. Har nästan inte hört något alls, bara min order var mottagen o skulle behandlas.
skrev om Hörcentralen.se
Bra priser och snabb leverans.
skrev om Hörcentralen.se
Veldig bra priser. Tok lite tid, men jag fick dom i dag. Hoppas på bra kvalite. Återkommer.
Fakturanr: 148285. Hörapparatsbatteri Rayovac 13/A13.
Mvh. Jan-Einar Bruun. -
skrev om Hörcentralen.se
Prisvärt och snabb och smidig leverans!
skrev om Hörcentralen.se
Mycket bra service och tillmötesgående när man ringer
Positiv!
Vänligt bemötande och snabb ”hjälp”! -
skrev om Hörcentralen.se
Beställde batterier till mina hörapparater som jag fick efter 2-3 dar.
Alltså ... mycket snabb leverans och till ett mycket bra pris!
Tack -
skrev om Hörcentralen.se
Bra företag, snabba leveranser och bra priser.Har varit kund länge o är nöjd.
skrev om Hörcentralen.se
Snabb leverans, batterier av hög kvalitet
skrev om Hörcentralen.se
Har beställt batterier flera gånger. Det är enkelt och går snabbt att få hem dom. Tycker dock att det vore enklare med en färdig ifylld faktura.
skrev om Hörcentralen.se
jag tycker mycket bra om Hörcentralen. Utmärkt service.
skrev om Hörcentralen.se
Bra och snabbt köp av hörapparatsbatterier.
skrev om Hörcentralen.se
Bra proser, tar lite lång tid med leverans
skrev om Hörcentralen.se
Hittade firman från netten.
Har besteält några 3-4 gonger olika batteries till höraparater och leveransena och infon från Hörsentralen har varit mysket pålitliga och bra. -
skrev om Hörcentralen.se
Bra beställningssida. Lätt att hitta . Enkel beställning. Snabb leverans.
skrev om Hörcentralen.se
Snabb leverans av torkbox och hörapparatsbatterier.
skrev om Hörcentralen.se
Bra 👍Batterier och filter till hörapparater
skrev om Hörcentralen.se
Det gick snabbt o lätt men dyrare än GeKåsi Ullared. Fick se att försändelsen var fraktfritt men det var den ju inte! Varför?
skrev om Hörcentralen.se
Snabb leverans, lätt att hitta, billigt
Fungerade bra,snabb leverans!!!!!!!!!!
skrev om Hörcentralen.se
Vänligt bemötande. Ingen stress. Tog sig verkligen tid att informera om alla funktioner i både app och direkt på hörapparaterna.
skrev om Hörcentralen.se
Utmärkt bemötande,lätt att beställa,snabb leverans!
Om alla hade den servicen var det mycket enklare att beställa o få en snabb leverans.
Guldstjärna!! -
skrev om Hörcentralen.se
Tyckte att audiologen inte hade kunskaper att hjälpa mig med mitt problem, påstod att min hörapparat ska skrika! Har haft hörapparater ungefär 20år och ingen har skrikigt när jag lutar huvudet åt vänster!
Bra service Bra bemötande. Som förväntat
Hörbatterier -
skrev om Hörcentralen.se
Billigaste hörapparat batteri på marknaden och jättesnabb leverans!
skrev om Hörcentralen.se
Snabbt och lätt att få sina varor till ett bra pris😊
skrev om Hörcentralen.se
Bemötande OK. En avgjutning gjordes den 18 november för nya hörapparater. Den ena apparaten fungerade, den andra har slipats två gånger då jag fått ett sår i örat av apparaten. En ny avgjiutning gjordes för ca två veckor sedan och nu har det kommit en ny apparat men den kan jag inte ta i bruk förrän såret i örat har läknat. Alltså , efter 4 månader, fortfarande ingen funktion för hörapparaten i vänster öra. !!!!
skrev om Hörcentralen.se
Bemött mycket bra kommer fortsätta handla
skrev om Hörcentralen.se
Tjänsten var topklass och snabb. Rekommenderat företag att köpa från.
skrev om Hörcentralen.se
Jag köpte batterier och behövde inte vänta så många dagar tills jag fick dem.
skrev om Hörcentralen.se
Snabbt och bra, även bra priser 👍
skrev om Hörcentralen.se
Jag blev mycket bra behandlat av detta företag, kan bara ge ett det högsta betyg som kan ges
skrev om Hörcentralen.se
Enkelt att beställa, snabb leverans och bra priser