Mycket bra service och bra kundbemötande! Snabbt och väl utfört arbete! Rekommenderas!
Hörnsjö Däck & Motorservice AB
Välkommen till Hörnsjö Däck & Motorservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Hörnsjö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar, mopedbilar och motorcyklar. Hos oss får du hjälp med bland annat felsökning,...
98 omdömen om Hörnsjö Däck & Motorservice AB
Det är bara en trevlig upplevelse att få hjälp med bilen hos Hörnsjö däck kort kö lista bra jobb görs Denna gång var det service av bilen Förra gången nya vinterdäck 👍
Allt var utmärkt från bokning till hämtning
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket professionell hjälp och flexibel personal som ger bra förslag för att lösa uppkomna problem.
Mycket bra bemötande och bra service
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Ja, vad ska man säga annat än vilken service och trevligt bemötande. Kom in med slitna sommardäck och behövde även en hjulinställning. Sonen (familjeföretag) drog fram en stol åt mig och hissade upp bilen. Sedan gick han metodiskt igenom allt och passade på att kika lite på underredet om det var något som började se slitet ut. Slängde på mina vinterdäck gjorde han också utan extra kostnad. Fantastiskt ställe som jag garanterat kommer att besöka igen. Skönt att ha hittat en riktig verkstad med mekaniker och inte ”installatörer” som annars är vanligt numera. 10/10 - rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande och ett bra genomfört arbete .
Mycket bra service trevlig personal
Mycket trevligt bemötande av personalen och bra jobb
Trevligt bemötande, duktiga mekaniker. Bra på att förklara vad som bör och kan göras.
Toppenservice! Glada kunniga människor och hundar !
Rekommenderar starkt, bra bemötande, snabb med tid
Bra bemötande och kompetent personal.
Bra trevlig snabba det är en bit att åka men värt
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Mycket bra service. Bra arbeten.
Trevligt, professionellt bemötande.
Fick flera positiva tips innan. Bra bemötande. Smidigt.
Jag fick komma in med bilen exakt på min bokade tid, erbjöds sittplats under tiden vi väntade, medan arbetet på bilen utfördes. Arbetet som bestod i att byta till nya vinterdäck på mina befintliga fälgar och sätta tillbaka hjulen på bilen gick väldigt snabbt, och personen som gjorde det var trevlig.
Trevlig hund som mötte mej bra jobb
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabbt och smidigt! Duktiga grabbar!
Bra och snabb service. Trevligt bemötande, hjälpsam.
Snabb service, bra att ha å göra med.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Snabba och duktiga på det dom gör.
Snabbt och smidigt.++++++++++ Alltid trevlig personal.++++++++++
Bra bemötande. Kunnig personal. Lätt att få hjälp
Alltid lika glada och trevliga. Dom har räddat mig när bilen tjurar. Fixat service, däck mm genom åren, dom är bara bäst!
Bra bemötande. Snabb service.
Vänligt snabbt till belåtenhet
Perfekt på att hålla tid . Trevligt bemötande. Känns tryggt att.veta att jag kan ringa dom om det blir nåt fel !😊
Gullig hund, smidigt bemötande, inga konstigheter
Klart bästa verkstan! Raka å tydliga bra service
Gick snabbt att få tid. Bra bemötande. Snabbt åtgärdat. Lånebil. Överlag bra. Byte av hjullager.
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Trevliga och gör sitt jobb utmärkt 🤗
Får alltid förträfflig service hos Hörnsjö Däck & Motorservice, det är dessutom toppen att de är nära och alltid hittar lösningar på ett snabbt och smidigt sätt.
Trevlig personal, kunnig och som gör det lilla extra! Efter servicen fick jag även tips på annat som behövde åtgärdas!
Bra bemötande och god service.
Bra bemötande bra personal. Snabb leverans
Glatt trevligt bemötande. Fick även info om kommande behov min bil behövde.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Vänligt bemötande och såg andra fel på bilen som måste åtgärdas snarast. Ringde upp och vi kom överens om att åtgärda felen.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Grym service, fina lokaler samt extremt bra däck. Rullar som på moln!
Trevlig och kunnig personal. De kan laga det mesta som drivs av en motor
Seriösa och trevliga rekommenderas varmt
Snabbt smidigt bra kund bemötande
Snabb service, tillmötesgående
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten
Trevligt bemötande, fungerande bra
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Mycket bra service och snabb åtgärd
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Varmt välkommen åter! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Bra bemötande och supertrevlig personal, kunniga snabba på jobba och dessutom billiga ! Anlitat dem i många år och det kommer vi fortsätta med! Bara positivt En kopp kaffe vore önskvärt nästa gång om jobbet tar längre tid 10 utav 10 poäng
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Suveränt👍 glad och tacksam, snabb service och bra dialog
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Hörnsjö Däck är kunniga och trevliga!
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten