Alla kategorier Övrigt Västernorrland Sundsvall Hsb:s Bostadsrättsförening Skutan i Sundsvall

Hsb:s Bostadsrättsförening Skutan i Sundsvall

Skönsbergsvägen 25, 856 45 Sundsvall — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Hsb:s Bostadsrättsförening Skutan i Sundsvall

 • 2016-10-20

  Spontant omdöme
  REM M skrev om Hsb:s Bostadsrättsförening Skutan i Sundsvall
  Angående min dotters händelser och upplevelser som hyresgäst på BRF Skutan (Skönsbergsvägen)

  PARKERING:

  Då det var kö för att få parkeringsplats så är man förvisad till föreningens 24 timmars parkering, du måste flytta bilen annars får du böter. Dottern blev en dag utan parkering sent på kvällen och blev tvingad att felparkera framför huset, hon blockerade inget. 800kr i böter tack för den Skutan. Parkeringskort verkar vara helt främmande för föreningen, då skulle de slippa bilar som ej har något där att göra och hyresgästerna får förtur till 24 timmars parkeringen. Hennes bil blev under sommaren repad och nu i höst sparkade någon in sidoplåten till bagageluckan, två stora fotavtryck och en gigantisk buckla

  LÄGENHET:

  Då hon bodde på bottenplan så kom det in mängder med ohyra under sommaren, fick ringa Anticimex hela tiden, flera sorters myror och sedan det äckligaste, Soldyrkare i massor inte hundratal utan tusental som svärmade, blev brunt då man gick på golvet.
  Sedan en granne som gillade att spela techno (ofta) tills kl 06:00 på morgonen och en annan granne ovanför som rökte genom öppet fönster och kastade ner fimparna, så dottern kunde ej ha fönstret på vädring då fimparna kunde blåsa in.

  FÖRENINGEN:

  Dottern bad föreningen att lägga grus efter husgrunden så att gräsmattan inte ligger mot ytterväggen och ohyra får svårare att ta sig in, de skulle höra av sig men inget hände (6 månader sedan).
  Samma gällande parkeringen och böter så lovade de att hon skulle få hjälp, har efter snart en månade ej hört något. Dottern har nu flyttat därifrån och önskar ingen samma skit som hon drabbats av SÅ TÄNK ER FÖR INNAN NI FLYTTAR DIT.

  Med vänlig hälsning REM Läs mer
  gillar detta