Professionellt och bra hanterat.
Huddinge Flytt AB
Huddinge Flytt AB är din pålitliga partner för en smidig och trygg flytt i Stockholm och närliggande områden! Med många års erfarenhet i branschen förser vi våra kunder med professionella flyttjänster som är skräddarsydda för att möta dina behov. Vårt dedikerade team av experter strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet...
75 omdömen om Huddinge Flytt AB
Jag har haft Huddinge flytt vid två flyttar och är super nöjd!!! Kommer alltid att ringa dom! Snabba och jätte duktiga killar riktigt professionella! REKOMMENDERAS STARKT! 😃👍🏻 Mvh Melina
Huddinge flytt har varit otroligt proffsiga, snabba, lyhörda och väldigt trevliga. De var varsamma med möblerna, otroligt snabba och jisses så starka! Jag skulle gärna sätta högsta betyg men tyvärr drar städmomentet ner betyget! En personal skulle klara av alla delar på en begränsad tid…det blev väldigt stressat på slutet.
Riktigt bra på alla plan! Snabba, noggranna och effektiva.
Mycket bra! Kan verkligen rekommendera, allt gick smidigt och enligt planen.
Flyttade våra möbler tryggt och snabbt och kommunicerade på ett professionellt sätt
Väldigt hjälpsamma vid bokning och bra kommunikation. Snabb och säker flytt.
Kostnader enligt offert och tiderna enligt överenskommelse
De tog inte alla möbler så vi fick hämta de själv . De kunde hjälpa till om man gick över det fasta priset så är missnöjd fick inte alla mina saker körda ditt jag behövde gå de .
Killarna va snabba och försiktiga. De satte emballage och filtar runt allt ömtåligt. Starka också, bor 3tr utan hiss. Rekommenderar
Enkla att kommunicera med, snabba och varsamma.
Trots dåliga väderförhållanden och snö genomfördes flytten smidigt och professionellt, med god kommunikation och pålitlig leverans.
Grymma som bara den! Var på plats i tid, jobbade effektivt och lämnade allt i samma skick som det stod
Hej Angelo! Tusen tack för dina vänliga ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår hjälp. Vi önskar dig all lycka och trivsel i ditt nya hem – tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Jag är mycket missnöjd med företaget. Flyttkillarna kom en timme för sent och hanterade mina saker på ett våldsamt och ovarsamt sätt de kastade kartongerna istället för att bära dem ordentligt. Jag blev tvungen att själv hjälpa till att bära in lådorna av rädsla för att de skulle förstöra mina ägodelar. Möblerna behandlades inte bättre. Flera blev skadade och dessutom repade de väggen under flytten. Sammantaget var det en mycket dålig och stressande upplevelse. Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag.
Hej Pamela! Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att flytten upplevdes som stressande och inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill samtidigt förtydliga att vi kontaktade dig dagen innan flytten för att informera om en justering av starttiden, då flytten var bokad på nyårsafton. Vi kom överens om att påbörja arbetet en timme senare, vilket du godkände. För oss var detta därför inte en försening, utan en överenskommen ändring. När det gäller hanteringen av dina tillhörigheter tar vi detta på största allvar....
Gjort mycket bra jobb. Inga skador på grejerna.
Hej Ryad! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen förtroendet och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Kämpade sig igenom en snöstorm och levererade allt tryggt och snabbt. Otrolig flyttfirma, rekommenderar starkt!
Hej Sana! Hej Moa-Karin! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde oss som pålitliga och bra – precis så vill vi att det ska kännas när man anlitar oss. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar Huddinge Flytt AB, det betyder mycket! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
I ordered a moving for 29th December. The moving work was done good. For payment I did not have swish and the staff did not have bank card reader, so I was asked to pay at the office, otherwise to pay 300SEK for displacement, in case they come to my home. As a result of the moving, the retaining spring system of the main door of the move-in address got broken, and when I claimed compensation, they explained me that the door was broken by strong wind and not by the job done.
Dear Fernando, Thank you for your feedback and for choosing our moving service. We are glad to hear that you were satisfied with the moving work itself. Regarding the payment, we would like to clarify that when Swish is not available, payment can be made at our office, or alternatively we can return to collect payment, which involves a standard displacement fee. Concerning the door at the move-in address, this matter was carefully reviewed. Based on the situation and the condition of the door mechanism, our assessment...
Bra bemötande och mycket trevliga! Vi hade problem med en annan flyttfirma och Huddinge flytt var redo på kort varsel.
Hej! Stort tack för det fina omdömet! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med flytten och att du är nöjd med vår service. Din feedback uppskattas verkligen och betyder mycket för hela vårt team. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
De kom i tid men hade för liten bil för att egentligen få plats med alla prylar. De fick packa, packa om, ta ut - köra in... demontera saker osv osv. Det hela slutade med att de fick "slut på tid" och uppackningen blev därför ganska slarvig. Alla lådor var märkta och så var även rummen som lådorna skulle till - men det var inget som de brydde sig om. Alltså slutade det med att hälften av alla flyttlådor bara staplades i högar där det fanns plats. De stora möblerna kom dock på rätt plats. Tycker de gjorde ett bra jobb...
Hej Björn! ack för att du tog dig tid att lämna ett utförligt omdöme. Vi är glada att höra att flytten genomfördes i tid och att de större möblerna placerades korrekt. Samtidigt beklagar vi att lastutrymmet upplevdes som otillräckligt och att detta påverkade arbetsflödet och uppackningen negativt. Det är självklart vårt ansvar att planera rätt bilstorlek utifrån uppdragets omfattning, och din feedback tar vi med oss för att bli bättre i vår planering framöver. När tiden blir knapp ska det ändå inte gå ut över noggrannheten,...
Duktig personal, jobbade snabbt och effektivt.
Hej Nils! Stort tack för det fina omdömet! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med flytten och att du är nöjd med vår service. Din feedback uppskattas verkligen och betyder mycket för hela vårt team. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Bra, snabba och pålitliga o tillmötesgående.
Hej Åsa! Tack för dina fina ord – det gläder oss att höra att du är nöjd! Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera hög service. Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsingar, Huddinge Flytt AB
Punktliga och noggranna, ett litet minus var kvaliteten på ganska många flyttkartonger och att de inte fick med sig allt. Jag fick hyra en bil för att hämta ganska mycket. Glada trevliga killar. Bra städning
Hej Anna! Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med killarna och städningen, vi tar med oss din input gällande flyttkartonger och att inte allt fick plats och arbetar på att vi i framtiden förbättrar oss. Vi önskar dig all lycka och trivsel i ditt nya hem! Vänliga hälsningar, Huddinge Flyttt AB
Hamnade i ett läge där jag var i behov av flytthjälp med kort varsel. Huddinge flytt löste en tid snabbt. På flyttdagen kom de redan 20 min innan planerad tid vilket var väldigt skönt och de två personerna som flyttade bohaget var extremt snabba och lätta att kommunicera med. Allt var välpaketerat och väl omhändertaget. Rekommenderar starkt!
Hej Hans! Tusen tack för dina fina ord! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du är nöjd med både flytten och servicen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det ger oss energi att fortsätta göra vårt bästa varje dag! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Det gick väldigt smidigt och snabbt! Tack för hjälpen och rekommenderar Huddinge Flytt start..
Hej Keziban! Tusen tack för dina vänliga ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår hjälp och stort tack för din rekommendation! Vi önskar dig all lycka och trivsel i ditt nya hem – tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Trevliga killar som slet som djur i timmar👌🏻
Hej Jonna! Tack för dina fina ord – det gläder oss att höra att du är nöjd! Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera hög service. Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Gick fort, bra och smidigt. Rekommenderar starkt.
Hej Laura! Stort tack för det fina omdömet! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med flytten och att du är nöjd med vår service. Din feedback uppskattas verkligen och betyder mycket för hela vårt team! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Huddinge Flytt AB var helt fantastiska! Väldigt professionella, snabba och försiktiga med alla saker. Allt gick smidigt från början till slut. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som ska flytta, bästa flyttfirman jag har anlitat!
Hej Alireza! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde oss som pålitliga och bra – precis så vill vi att det ska kännas när man anlitar oss. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar Huddinge Flytt AB, det betyder mycket! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Det var gick det bra med dem var snäll grymt jobb jag önskar bäst för dem de jobbar bra de skyddar min grejer. Tack för tack så mycket
Hej Roy! Vad roligt att höra – tack för att du tog dig tid att skriva! Vi strävar alltid efter att ge ett bra bemötande, så det betyder mycket för oss att du uppskattade det. Hoppas vi ses snart igen! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Arbetarna pratar bristfällig svenska och det skapar en barriär i dialogen. De hade svårt att förstå adressen de skulle till vilket gjorde att de var försenade på 3 timmar. Saker saknades ifrån flytten vilket de inte ville ta ansvar över. Deras städ förstörde kylskåpet vilket de också inte ville ta ansvar över.
Hej Peter! Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du upplevde flytten som problematisk. Vi vill förtydliga att förseningen inte berodde på något missförstånd kring adressen. Flytten till Mjölby genomfördes med två fordon, varav den större lastbilen enligt gällande regler inte får köras i hastigheter över 90 km/h. Detta medförde längre restid, vilket ni informerades om i förväg inför flytten. När det gäller eventuella saknade föremål har vi inte mottagit någon specificerad anmälan som gör det möjligt för...
Vi anlitade Huddinge Flytt AB för både flytt och städ. Själva flytten blev 3 timmar försenad, delar till vår bäddsoffa tappades bort och städningen orsakade att kylskåpet slutade fungera och företaget vägrade ta ansvar för det. Rekommenderar inte Huddinge Flytt AB!
Hej Nathalie! Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du upplevde flytten som problematisk. Vi vill förtydliga att förseningen inte berodde på något missförstånd kring adressen. Flytten till Mjölby genomfördes med två fordon, varav den större lastbilen enligt gällande regler inte får köras i hastigheter över 90 km/h. Detta medförde längre restid, vilket ni informerades om i förväg inför flytten. När det gäller eventuella saknade föremål har vi inte mottagit någon specificerad anmälan som gör det möjligt...
Mycket bra och smidig flytt. Vi fick bra hjälp och allt flöt på väldigt bra. Extremt prisvärt!
Hej Lucia! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att allt gick smidigt och att du upplevde vår hjälp som bra. Välkommen tillbaka om du behöver flytthjälp igen! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Snabba, trevliga och starka killar. Kom i tid och inget blev skadat i flytten.
Hej Fanny! Tusen tack för ditt fina omdöme – det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd och hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Mycket oförsiktiga med mina saker. Möbler fick skador på ytor, min soffa var tappad och benen av, ett avlastnings-bords underrede var krossat. Avs benen till soffan erbjöd de sig att skaffa nya, bordet struntar de i. De återkommer inte, och jag har ringt varje vecka. Övriga allmänna skador har jag inte ens fått en ursäkt för. Det mest konstiga är att de aldrig sa något om vad som hänt. De visste ju, men de bara drog. Jag fick upptäcka själv när jag packade upp.De månar inte om kunden eller känner respekt för de saker som de hanterar i en flytt. Använd dem INTE.
Hej Vivianne! Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du upplevde flytten som negativ och att skador uppstod på dina tillhörigheter. Det är aldrig vår intention att inte återkomma till en kund, och om du upplevt bristande återkoppling beklagar vi detta. Vår ambition är alltid att bemöta kunder respektfullt och ta ansvar i de fall där skada kan kopplas till vårt arbete. Vi tar till oss av din feedback och använder den i vårt fortsatta förbättringsarbete. Vänliga hälsningar, Huddinge Flytt AB
Trevlig och snabb service. Jättebra
Hej Cecilia! Tusen tack för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det ger oss energi att fortsätta göra vårt bästa varje dag! Vänliga hälsingar, Huddinge Flytt AB
Jag tycker allt varit till stor belåtenhet från telefonsamtal med personal till avhämtning och lämning av bohaget. Stort tack Florence Svensson
Tack så mycket, Florence, för dina fina ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med både servicen och hanteringen av ditt bohag. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Städning katastrofal! Efter att dom kommit för att flyttstäda för ANDRA gången i vår lägenhet så var resultatet följande. Badrumsskåp skitigt, leksaker från förra ägaren bakom badkaret, skitiga lister i köket, i sovrummet bakom ett skåp låg ett sl- kort som var gömt i gammalt damm, hår och småfläckar på lister i vardagsrummet, damm i alla rum på elementen, väggarna dammiga så dom har överhuvudtaget inte våttorkats, grus o lite annat smått o gott hallen, lådor i köket inte torkade, taket inte svabbat, små fläckar på ena väggen i ett av rummen som jag själv fick bort med en lätt fuktad trasa.
Hej Claude, Tack för att du delar din upplevelse – vi beklagar verkligen att städningen inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill dock förtydliga att städningen genomfördes som en flyttstädning och att vår kund (den tidigare boende) godkände resultatet efter den första utförda städningen. Efter detta genomfördes reparationsarbeten i lägenheten, vilket tyvärr naturligtvis leder till att damm och smuts samlas på nytt. En flyttstädning innehåller inte samma moment som en byggstädning, som krävs efter renovering eller andra...
Mycket nöjd med allt. Grabbarna jobbade mycket bra. Tack
Hej Norman! Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd och att grabbarna gjorde ett bra jobb. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback. Tack själv – och varmt välkommen om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Pålitliga och mycket bra! Jag skulle rekommendera Huddinge flytt.
Hej Moa-Karin! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde oss som pålitliga och bra – precis så vill vi att det ska kännas när man anlitar oss. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar Huddinge Flytt, det betyder mycket! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Dålig planering, fick flyttat halva lasten som då det inte fick plats…. dröjde väldigt länge över 6 timma för 53 kvm, små skador på möbler och vägar Oerfarna! Städning planerat kl. 8.00 blev 10… Tyvärr så rekommenderar jag inte dessa…
Hej Mircea! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är verkligen ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar och att flytten inte gick så smidigt som den borde ha gjort. Det är givetvis inte acceptabelt att du upplevde dålig planering, förseningar och skador – så ska det inte vara. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över vad som gick fel i just ditt uppdrag, så att vi kan lära oss av det och förbättra våra rutiner framöver. Tack igen för att du lyfter detta. Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Väldigt nöjda med upplevelsen. Killarna jobbade superhårt och upplevdes professionella och väldigt noggranna.
Hej Anna! Stort tack för din fina återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att ni är så nöjda med flytten. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang, så det är väldigt roligt att du uppmärksammar deras hårda arbete, professionalitet och noggrannhet. Tack för förtroendet – och varmt välkommen åter om ni behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Bra ingående kontakt, och väldigt billigt. Snabba och effektiva killar, som även var försiktiga och skyddade våra saker under flytten. Allt som allt, inget att klaga på.
Hej Daniel-Alexander! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kontakten innan flytten och hur själva flytten genomfördes. Vi strävar alltid efter att vara både effektiva och varsamma med våra kunders tillhörigheter – därför känns det extra kul att du lyfter just det. Tack för förtroendet, och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flyttt AB
Utmärkt bemötande och service av Magdalena, sekreteraren i växeln. Offert och avtal undertecknades två månader innan uppdraget. Tyvärr ringde Stefan, EN VECKA innan och ville ställa in hela uppdraget om jag inte betalade ytterligare flera tusen! Jag hänvisade till vårt avtal men blev till slut tvungen att ringa Artur som var logistikansvarig. Uppdraget genomfördes till slut men inte på avtalad tid. Den person som är företagets ansikte utåt, nämligen Magdalena, är en pärla och det var hon som räddade situationen. Hon förtjänar mycket beröm, uppskattning och löneförhöjning! Monica
Hej Monica, Tack snälla för ditt fina omdöme och för dina vänliga ord om mig – det värmer verkligen! ❤️ Jag är glad att jag kunde hjälpa till, men beklagar samtidigt att allt inte gick helt enligt plan. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar för att undvika liknande situationer framöver. Tack igen för din förståelse och för att du tog dig tid att dela med dig. Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Smidigt, hjälpsamt. Inga överraskningar.
Hej Felix! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att allt gick smidigt och att du upplevde vår hjälp som bra. Välkommen tillbaka om du behöver flytthjälp igen! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Flyttning och städning fungerade mycket bra. Resultatet av städningen kommer när Victoriahem gör slutbesiktning. Det var synd att vi inte fick en vanlig faktura eftersom ett dödsbo skall betala för detta.
Hej Bengt! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att flytten och städningen fungerade bra och hoppas att slutbesiktningen hos Victoriahem går smidigt. Angående faktureringen vill vi bara påminna om att vi, som vi tidigare diskuterat, endast fakturerar företag. Du har redan fått kvitto som underlag för dödsboet, och vi kan tyvärr inte bidra med ytterligare dokumentation än det. Vi hoppas att allt ändå löste sig smidigt med dödsboet och önskar dig all lycka framöver! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
En bra firma! Allt gick smidigt och fint. Rekommenderar!
Hej Julia! Tack för ditt omdöme! Så kul att höra att du är nöjd med både flytten och servicen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Vi är väldigt nöjda med att vi anlitade Huddinge Flytt för att ta hand om vår flytt från Stockholm till Falun Grabbarna var professionella, lyhörd och väldigt hjälpsamma Det som gjorde att det inte blev 5 stjärnor var att tidsramen vi fick vid offert inte hölls och att allting tog 6h längre än förväntat
Hej Fredrik! Tack så mycket för ert omdöme och för att ni valde oss för flytten till Falun! Det gläder oss att höra att ni kände er trygga med vårt gäng och att servicen upplevdes som både hjälpsam och professionell. Vi förstår att förseningar kan vara frustrerande och uppskattar verkligen att ni lyfter det – vi tar det med oss i vårt förbättringsarbete. Stort tack igen för ert förtroende och lycka till i nya hemmet! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Bra och smidig flytthjälp. Kom i tid och kommunicerade bra under arbetets gåbg
Hej Adam! Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi är glada att du upplevde flytten som smidig och att kommunikationen fungerade bra. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Din feedback betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Allting gick bra. Killarna var trevliga och gjorde bra jobb.
Hej Marianne! Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att allt flöt på bra och att du uppskattade killarnas insats. Det betyder mycket för oss att du är nöjd – tack för att du valde oss! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Funkade jättebra, prisvärt. Kom i tid, var flexibla med datumen. Monterade ner en soffa för att kunna få plats med den upp genom trapporna och monterade tillbaka den efteråt. Inget gick sönder, allt plastades in innan flytten. Hade alla redskap som behövs för en flytt.
Hej Houssam! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt funkade som det skulle och att du kände dig trygg med flytten. Ditt omdöme betyder mycket för oss – tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig när det är dags att flytta nästa gång! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB
Gick toppen! Tog hand om våra saker och smidigt!
Hej Malin! Tack så mycket för din fina kommentar! Vad härligt att höra att allt gick smidigt och att ni kände er trygga med hur vi tog hand om era saker. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Magdalena Huddinge Flytt AB