Enormt kunniga och erfarna! Fantastiskt jobb med både flytt och städning. Jag rekommenderar dem varmt till alla och anlitar dem gärna igen vid nästa flytt.
Huddinge Flytt AB
Huddinge Flytt AB är din pålitliga partner för en smidig och trygg flytt i Stockholm och närliggande områden! Med många års erfarenhet i branschen förser vi våra kunder med professionella flyttjänster som är skräddarsydda för att möta dina behov. Vårt dedikerade team av experter strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet...
150 omdömen om Huddinge Flytt AB
Alla var trevliga och effektiva. Rekommenderas varmt!
Tack Malcolm G för dina fina rekommendationer. Jag ska hälsa hela Huddinge Flytt teamet att de är trevliga och effektiva. Vi är alltid lika glada att få de bästa poäng från våra kunder. Ha en fin dag och lycka till i nya boendet. // Huddinge Flytt
Riktigt smidig flytt från Karlstad till Stockholm. Killarna var super duktiga och försiktiga, alla mina grejer kom oskadade. Samt var killarna jätte trevliga och roliga. Kundtjänsten var även riktigt bra. Jag är med andra ord väldigt nöjd och rekommenderar varmt Huddinge Flytt AB.
Själva uppdraget har varit genomfört bra, bemötande bedömer också som bra. Har dock varit tvungen att boka en ny tid pga att personalen missat vår 1-a avtalade tiden. Ingen svarade i telefon när jag ringde efter att väntat i en halvtimme. Efter upprepade försök bokades en ny tid. Dessutom har bolaget inte beskrivit tydligt att det tillkommer extra kostnad för att bortföra saker till en miljöstation. Man har bara skickat ett kvitto med priset för själva arbetet utan att nämna detta innan.
Vi hade bokat flytt till eftermiddagen, vilket innebar att Huddinge flytt skulle dyka upp mellan 12 och 15 och ringa ca en timme innan för att berätta att de var på väg. När klockan hade slagit 14 utan att någon hade hört av sig så fick jag själv ringa upp och fråga när de skulle komma, och fick då veta att det skulle dröja tills efter fyra någon gång. Jag hade uppskattat om Huddinge flytt själva hade haft koll och ringt för att berätta om läget. När klockan var tre ringde en ny person och sa att dom var en halvtimme bort....
Bra genomförd flytt. Personalen var trevlig och gav bra service, kan rekommendera denna firma.
Hej Marie. Kul att du är nöjd med vår service. Det värmer alltid lika mycket att få så bra feedback från våra kunder. Vi önskar dig all lycka i ditt nya boende. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Mycket bra, trevlig personal och bemötande
Hej Pierre. Vi är jätte glada att du är nöjd med vårt företag. Vi gör alltid vårt bästa för att fortsätta vara den ledande flyttföretaget i Sverige. Ha en fin dag och välkommen åter. Önskar hela Huddinge Flytt.
Våran upplevelse med Huddinge Flytt var helt fantastisk. Killarna var trevliga, duktiga och kunniga! Jag är fortfarande imponerad över att de lyckades bära upp vårat piano uppför tre trappor utan en skråma på det! Eloge till flyttkillarna! Trevligt och proffsigt bemötande av kontoret också, så överlag en fantastik firma!
Tack Eva. Det är jätte viktigt för oss med att alltid vara försiktiga med alla kunders föremål. Dessutom som du har märkt är all vår personal i perfekt fysisk form, därför är vi alla så starka och snabba med alla flyttar. Du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Alldeles för mycket saker gick sönder under flytten, varav ett antikt föremål som funnits i släkten sedan 1700-talet. Dom har lovat att ersätta mig för sakerna och till en början var dom tillmötesgående via telefon, nu har dom dock helt slutat att svara på mina samtal och mail. Jag kommer i dagarna att stämma dom för att få ersättning för allting dom haft sönder. Tråkigt att behöva lägga tid och pengar på en juridisk tvist med Huddinge Flytt. Killarna som genomförde flytten ljög och skyllde ifrån sig. Kan också nämna...
Allting gick som på räls!! Väldigt bra kommunikatörer ❣️
Hej Anna. Vi är jätte glada att du är nöjd och för din uppskattning. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Flytten gick snabbt, smidigt, inga problem
Hej Jozef. Skönt att höra. Vi tänker alltid på kunden i första hand så att alla våra kunder får den bästa service som finns. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Mycket bra service! Trevliga personal , snabb och smidig flytt. De hanterade våra saker med stor försiktighet. Vi var mycket nöjda med flytthjälpen. Rekommenderas varmt!
Hej Mariam. Tack för din uppskattning. Vi är alltid glada för all den goda feedback vi får från våra nöjda kunder. Yes, vi är jätta noga med försiktigheten av alla föremål som flyttas och vi har all utrustning för det så att allt kommer säkert, smidigt och snabbt på plats, med bästa service. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Gjorde ett fantastiskt jobb, kom i tid och avslutade allt i tid.
Hej Asif. Tack att du uppmärksammar vår punktlighet. Det är ett av våra motto att allt ska vara till punkt och pricka med bästa möjliga skicklighet. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Mycket trevliga och tillmötesgående.
Hej Emil. Vi tackar och bugar för dina fina ord. För oss är det jätte viktigt med tillmötesgående i alla situationer och trevlighet är en självklarhet i vårt företag. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Tackar Huddinge flytt för mycket fint arbete, med både flytten och flyttstädningen.
Tack du med Kambiz. Din nöjdhet är bevis att all vår tid och själ vi lägger ner i vårt arbete med högsta kvalité är uppskattad. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Den klart sämsta upplevelsen jag någonsin haft av en fixare/hantverkare. Undvik detta oseriösa bolag. - Bokade flytten till eftermiddag trots att offerten gällde morgon. - Anlände mycket sent. Vid 16-tiden. Trots sen ankomst började de med en lång rökpaus innan flytten startade. - Tog lång tid på sig. Ca 5h för en flytt på 500m från en lägenhet på 45m2. - Krävde extra betalt när de inte fick in sängar och soffa i hissen, trots att det bara var en trappa att bära. - Mycket svåra att få tag på under hela processen. Svarar...
Hej ! Jag tackar för ett fint flyttarbte med trevliga killar som gjorde ett utmärkt jobb. Jag har rekommenderat ert team. MVH Håkan
Tack Håkan för dina fina rekommendationer. Vi blir alltid varma om hjärtat att läsa så fina ord. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Överlag nöjd, fantastiska killar som jobbade hela dagen i värmen. De som var här och jobbade, gjorde ett helt fantastiskt jobb! De slet otroligt hårt och hade ett väldigt trevligt bemötande hela dagen. Det blev lite stressigt och drog ut på tiden i starten, eftersom de inte var på plats förrän efter 12, när de var bokat till 8. Dessutom kom de med en lastbil på 23 kubik, trots att jag hade skriftlig bekräftelse på 35 kubik. Det krävdes lite diskussion innan det löste sig, men killarna på plats fixade till slut så att...
Jävligt snabba på att ta betalt innan dom kör iväg möblerna. Men oerhört lååångsamma på att återbetala för vissa ej utfärda tjänster ! Har ännu inte fått någon återbetalning
Det är fantastiskt, det finns inte ett enda misstag. Ni är professionala Jag skulle vilja tacka er för att hjälp med att flytta mina hushållssaker och för att ni tar så väl hand om dem. Ni är verkligen mycket erfarna och jag är mycket nöjd. Ni har arbetat väldigt hårt. Tack till Huddinge flytt AB för att ni anställer så skickliga arbetare som Niko och Igor bästa ni är.
Hej Rima. Hela Huddinge Flytt teamet tackar för din fina feedback. Jag ska hälsa extra mycket till Niko och Igor. Hör av dig om du behöver mer professionella tjänster från oss i framtiden. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Flytt till Stockholm Dåligt bemötande. Först ingen kontakt från Huddinge flytt en dag till flyttningsdag. Jag ringde 24 timmar innan för att bekräfta dagen igen. Sen fick jag ett samtal från deras personal som frågade mig om jag ha någon som kan hjälpa mig? Förstår inte. Jag sa det vid beställning att jag är ensam. Skickade bilder och 2mins video på min 40Kvm lägenhet så de kan bedöma och erbjuda en offert. De skickade en offert och jag såg att det ståb1person. Tolkade som en person + chauffören. Ringde och fick till svar...
Väldigt tacksam för hjälpen, de har gjort allt i sin makt för att ge en bra service trots förändringar som inte va planerad de utförde ett bra jobb.
Hej Katona. Tack vare vår långa erfarenhet i denna bransch har vi blivit super snabba med att lösa eventuella, oplanerade förändringar och hinder som kan uppstå på vägen. Vi är vana att ha många bollar i luften med blixtsnabba lösningar på allt. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Vi är oerhört imponerade av hur smidigt David och Sava gjorde vår flytt. Så trevliga, flexibla, tillmötesgående och snabba! Även väldigt uppskattat att vi kunde boka flyttstädningen i samma paket som flytten. Jag ska rekommendera Huddinge Flytt AB till alla jag känner som ska flytta! Tusen tack!
Tack Charlotte Karin. David, Sava och hela Huddinge Flytt gruppen tackar dig för din fina uppskattning. Vi ser till att ha helhetslösningar så att allt ska gå så smidigt som möjligt för alla våra kunder. Vi tackar ödmjukast för dina rekommendationer. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Nöjd med första delen av flytten, andra delen återstår i höst. Trevliga och effektiva killar.Bokningen av flytten blev strulig men det var till hälften mitt fel. Jag rekommendera dock gärna Huddinge Flytt.
Att jag tog hjälp av Huddinge flytt ångrar jag inte. Vi flyttade från en tvåa till en fyra då vi snart blir fler i familjen. Niko, David, Serhii och Igor skötte det mycket bra. Alla möbler var inplastade och kom utan ett enda märke. Jag har en tung tvättmaskin men den flyttade de utan problem. Inga nog med allt ovan, de tog isär och satte ihop vår stora säng. Jag kunde börja packa upp när de kom och när de gick var alla möbler på plats. Jag hoppas det går bra för det här företaget!
Hej Edvard. Vi är tacksamma och glada att du är nöjd med hela flytten och att du la märke till att vi har all utrustning för att packetera och plasta in allt som behövs för att allt ska vara exakt i samma skick på det nya boendet. Niko, David, Serhii och Igor är superglada med din fina uppskattning. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
David och Oleg gjorde ett fantastiskt jobb. De var professionella, noggranna och mycket trevliga att ha att göra med under hela flytten. Allt hanterades varsamt och effektivt, och de arbetade lugnt och metodiskt.
Tack Eva Maria. Tack vare vår professionella planering kan vi jobba lugnt och metodiskt med samtidigt snabbt och med bästa service. David, Oleg och hela Huddinge Flytt gruppen är tacksamma för din underbara feedback. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Super Snabbt o bra! Nöjda med helheten
Hej Fredrik Andreas. Tack för din fina omdömme. Vi ser till att alltid vara effektiva med bästa möjliga service på alla våra uppdrag så att kunden är alltid nöjd. Med vänliga hälsningar Huddinge Flytt
Flytten gick bra men organiseringen runt omkring var rörig. Återkoppling med detaljerna för flytten uteblev och när jag hörde av mig kunde jag inte få några raka svar. Jag uppgav ärendenummer var på de skulle återkomma, men återkoppling uteblev. När lasset väl var hämtat hävdade firman att volymen var större en jag uppgett. Listan på de saker jag uppgett att jag skulle flytta verkade ha försvunnit och jag fick betala 3500 extra.
David was incredibly professional, and his colleague also put in great effort to make my move smooth and stress‑free. I’m very happy with their service and truly appreciate their hard work.
Hello Hafza Sehar R. Thank you for your appreciation. We are happy that you are satisfied with our company and our services. I will let David know that you noticed his professionalism. Have a great day. Best wishes from Huddinge Flytt Group
Toppen! Snabba killar som plastade in mina möbler och tog väl hand om allt. Rekommenderas☀️ De som hjälpte mig var Niko, Ernest och Serhii. 10/10
Mycket bra service! Punktliga, snabba och enkla att ha att göra med. Dessutom mycket trevlig personal. Bemötandet vid beställningen var också utmärkt. Rekommenderas varmt!
Det har fungerar toppen! Jag hade en välfylld 2'a på vån tre som skulle flyttas och städas och allt gick toppen. Jättebra kontakt med Stefan på kontoret som planerade allt jättebra, trots att jag missat en text på offerten kring städdag så löste Stefan så städningen kunde ske när jag önskade. Han planerade hela flytten och ordnade så det blev jättebra, svarade alltid när jag ringde och lösta alla frågor som jag hade. Flyttmännen Arthur och Nico +ytterligare en kille kom precis på utsatt tid på flyttdagen. De jobbade...
Tyvärr senare ankomst för flytttiden men då hann vi ta rast själva gå ut och äta lunch 😊 Toppen fina snabba duktiga killar som jobbade med flytten. REKOMMENDERAS verkligen 👍
Flytten gick mycket smidigt och allt höll tiden enligt plan. Personalen var professionell och effektiv. Jag är mycket nöjd med tjänsten och varmt rekommendera företaget😊
Duktiga killar som packade bilen bra. Vänliga och sammarnetsvilliga
Fungerade bra. Mycket prisvärt.
Jag har tidigare använt mig av Huddinge flyttfirma. Återigen så är jag såå nöjd. De är punktliga ordentligt och noggranna. Allting gick så smidigt och killarna var super snabba. Kommer vid varje flytt att använde de! Extra tack till David och Sherii som lyckades få in lite för många flyttkartonger i mitt förråd, stort tack!!
Kom i rätt tid både vid i- och ur-lastning. Några kartonger som blivit lite hårt åtgångna samt skrapmärken på ett par stolar men i övrigt okej. Trevligt bemötande! Kan rekommenderas!
Mycket snabb och smidig flytt och ordning och reda. Rekommenderas!
Plus till en av killarna som var effektiv och trevlig. Städningen var bra. Packning och själva flytten, totalt sett väldigt oprofessionellt.
Lite otydlig kommunikation kring när flyttkillarna skulle komma men snabbt och effektivt utförd flytt!
Snabbt utförande, bra bemötande och överträffade förväntningarna!
Rekommenderar starkt. Kom 2 killar som var väldigt varsamma med sakerna. Snabba. Lyhörda och väldigt trevliga. Anlita den här firman.
Huddinge Flytta var lätta att komma i kontakt med. Anlitade dem för flytt och städ! Allt gick smidigt och allt kom fram välbehållet! Dessutom till ett bra pris!
Bra och hjälpsamma flyttkillar,trevligt bemötande.
Toppen! Jag stark rekommenderar de
Killarna kom på lovad tid, packade allt som behövde extra skydd varsamt och jobbade på snabbt och var väldigt snälla. Vi kan varmt rekommendera Huddinge Flytt AB!
Grabbarna som hjälpte med flytten var maskiner🔥
Bra och snabb flytt Trevlig flytt killar
Jätte nöjd, snabb, proffsig, effektiv och super trevliga. Jag kan rekommendera företaget varmt.