Hundakademin AB

Hundakademin AB

www.hundakademin.com
  • BadgeThreeYears
4.8

Hundakademin erbjuder hundkurser, enskilda konsultationer och hunddagis - med inriktning på familjehunden! Hundakademin tror på hundens förmåga att lära sig. Dem erbjuder även kurser och utbildningar för dig som vill att du och din hund skall bli ett fantastiskt team! Dem utbildar instruktörer, hunddagispersonal samt specialtränar...

85 omdömen om Hundakademin AB

Sedan starten hos Reco 2023

Gunnar E
Skrev om Hundakademin AB

Vi har fått ett mycket professionellt och samtidigt trevligt bemötande. Vi upplevde att instruktörerna var pedagogiska både genom att läsa hundarna och förklara för oss ägare beteenden som observerades och hur man kan jobba med att förändra i de fall det önskades.

Solveig K
Skrev om Hundakademin AB

Mycket nöjd med all personal. Fick lära mig mycket. Återkommer gärna!

Ann C
Skrev om Hundakademin AB

Proffsigt ledarskap, trevlig miljö, många bra tips och verktyg för att jobba framåt. Vi fick, precis som förra gången, mersmak och återkommer efter sommaren!

Anita T
Skrev om Hundakademin AB

Väldigt bra bemötande från ledarna.. Förväntningarna att valpen ska lära sig olika steg i utvecklingen. Det är mycket att lära sig och valpen och att komma ihåg. . Tjänsten var valpkurs steg 1.

Cajsa R
Skrev om Hundakademin AB

Som förstagångs-hundägare signade vi upp oss på valpkurs. Överträffade alla mina förväntningar. Mycket stöda och hjälp under kursens gång. Ett stort plus att det var en intensivkurs över helgen. Mycket bra upplägg

Anna D
Skrev om Hundakademin AB

Trevlig och proffesionell personal som tar hundens mående på största allvar. Individanpassar och har hög kompetens om hundens ursprung och förutsättningar för inlärning. Ser dig och din hund, samspelet mellan er och inte bara gruppen som en enhet. Min tredje hund hos hundakademins valpkurs nu och jag är lika nöjd som med den första. Har tidigare testat tonårskurs, vardagslydnad och lydnad och det är jätte roligt. Kommer fortsätta även med min nya hund.

Andreas P
Skrev om Hundakademin AB

Precis som med min förra hund Athena så fick jag och Freya en utmärkt start med valpkursen och kommer anmäla oss till många fler kurser

Lotta F
Skrev om Hundakademin AB

Gått kursen vardagslydnad steg 3. Jenny är en fantastiskt kompetent kursledare som får oss att utvecklas på ett roligt sätt. Vi hade aldrig nått den höga nivån i lydnadsträning utan Hundakademin och Jenny.

Kerstin L
Skrev om Hundakademin AB

Trevligt bemötande, mycket kompetent och kunnig personal Fick hjälp med det jag och min hund behövde Var så nöjda med vårt besök

Mia N
Skrev om Hundakademin AB

Har både haft privatlektioner och gått kurser hos Hundakademin och är så nöjd. Kunnig och engagerad personal som hjälp oss mycket i vår vardag!

Barbro U
Skrev om Hundakademin AB

Det är stor skillnad på kunskap och färdighet, och här finns det verkligen färdighet. Proffsiga, duktiga och dessutom väldigt trevliga instruktörer. Hundakademin torde vara det absolut bästa stället för hundträning.

Cecilia L
Skrev om Hundakademin AB

Jag har gått valpkurs 1 och har direkt fortsatt på valpkurs 2 . Jättebra bemötande och väldigt hög kompetens. Jag och min valp lyssnar och lär. Mina förväntningar var ganska höga då jag kände till dem sedan tidigare, och jag har också sett dem uppträda på My Dog . De levde och lever upp till mina förväntningar. Vi är ännu inte klara med steg 2, men jag vet jag kommer fortsätta med fler kurser ju äldre min lilla Z blir .

Lena B
Skrev om Hundakademin AB

Motsägelsefulla ideologier jämfört med andra, men bra i stort. Dom anser att en valp inte behöver någon motion, innan 1 års ålder, vilket jag personligen inte kan hålla med om! Har gått valp steg 1och 2+rolig kantarellkurs.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din recension Lena! Små valpar rör sig mycket av egen maskin, oavsett dom är inomhus eller utomhus. Att vara ute och strosa i kuperad terräng är bra för koordinationen, självförtroendet och motoriken! :) Som vi säger på valpkurserna så kan man vara ute mycket med sin valp men i upptäckaranda snarare än motionering (vi rekommenderar att man vänder hem innan valpen börjar rusa runt hysteriskt). Många valpar tenderar att "inte tacka nej" när de egentligen behöver återhämtning varpå vi rekommenderar att man lägger fokus...

Gun--Britt O
Skrev om Hundakademin AB

Tycker man får många bra tips utöver det som man går igenom på kurserna . Jättebra kurser som både jag och min hund behöver

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord Gun-Britt! ❤ Det är en ynnest att få coacha er på kurserna!

Björn C
Skrev om Hundakademin AB

Hundakademin är ett mycket välorganiserat hunddagis där vi har haft hundar i ca 25 år. Våra hundar älskar att komma till dagis och är glada när vi hämtar. Vi uppskattar också kurserna där vi får hjälp med träning. Vi har nu en valp som älskar sitt dagis och vi får hjälp med träning på valpkurserna. Vi uppskattar alla kunniga och trevliga personer som håller i kurser och är på hunddagiset.

Svar från Hundakademin AB

Tack Björn för dina fina ord! Vi är så glada över att få ta hand om era hundar på dagiset och att coacha er på kurser! ❤

Britt-Marie S
Skrev om Hundakademin AB

Mycke bra bemött😀 Man kevde upp till mina förväntningar👍 En halskedja köptes O kurs va Valp1

Eva S
Skrev om Hundakademin AB

Min upplevelse av hundakademin var över min förväntan.Jag var lite färgad av en artikel jag läst för några årsedsn om hundakademin. Den beskrev att anat hundakademin än det jag kom i kontakt med. Kurs ledarna visade en stor kunskap om hundar och deras beteende och förmedlade sina kunskaper till oss kurs deltagare på ett pedagogiskt sätt.Och jag har fått en bättre kontakt med min hund .Har också fått lite bekräftelse på att jag inte är en dålig hundägare bara för att jag inte vill att min hund skall leka med alla hundar...

Svar från Hundakademin AB

Tack Eva för dina fina ord! Vi är glada att du kom på kurs hos oss och att vi fått visa hur vi faktiskt jobbar ❤ Vi ser fram emot att få följa och coacha er vidare!

Gerd N
Skrev om Hundakademin AB

Har lärt mig massor, även om det i början kändes som om vi gjort allting fel…… Redan bokat nästa kurs

Svar från Hundakademin AB

Tack för din recension! Ni är så välkomna på kurs igen, det är en ynnest att få coacha er vidare :)

Anders J
Skrev om Hundakademin AB

Otroligt givande kurs (duktig valp steg 1), 100% kunskap och 100% engagemang från Hundakademin gjorde dessa dagar mycket lyckade.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension! Värmer att läsa dina ord ❤ Vi ser fram emot att träffas igen och att få coacha er vidare!

Elsie O
Skrev om Hundakademin AB

Mycket proffsiga. Ger många tips anpassade efter hund. Mycket nöjd! Gått flera kurser.

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord! Det är en ynnest att få träffa och coacha er! Vi ser fram emot att få följa resan även med denna lilla stjärnan! ❤

Eva Och Jan P
Skrev om Hundakademin AB

Proffsigt, lärorikt, såg oss och vår valp, , bra på bekräftelse och ” korrigeringar”. Uppfyllde verkligen våra förväntningar. Att vi efteråt blir lite ”stressade” av allt vi skall komma ihåg är ju upp till oss, så tack för appen. Vi köpte duktig valp steg ett och kommer tillbaka till nästa steg

Svar från Hundakademin AB

Tack Eva och Jan för er fina recension! Appen "Duktig Hund!" är ett jättebra komplement till kurs, att kunna gå tillbaka och se instruktionerna igen - samt förkovra sig i hundens språk och behov. Vi ser fram emot att träffa er igen och coacha er vidare! ❤

Charlotte W
Skrev om Hundakademin AB

Mycket bra! Man utgår från hundens behov kopplat med ägarnas önskemål om hundens roll i ägarnas liv. Kunskap förmedlas med mycket värme och humor. Inga fördömmanden.

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord Charlotte! Det värmer att läsa din recension ❤ Ser fram emot att få hjälpa er vidare med både dagomsorg (hunddagis) och att coacha er vidare till ett underbart hundliv, för både er tvåbenta och lilla E! ❤

Lena E
Skrev om Hundakademin AB

Välplanerad Valpkurs av mycket hög kvalitet. Gick först en Valpkurs på annat ställe som inte gav oss den vägledning vi och vår valp behöver. Det blir fler kurser för oss på Hundakademin!

Svar från Hundakademin AB

Tack Lena för dina fina ord! Det känns fint att få coacha och hjälpa er vidare, ni är alltid varmt välkomna till oss! ❤

Jenny K
Skrev om Hundakademin AB

Blev bemött väldigt bra. Känns som de har mycket erfarenhet och jag gillar deras koncept med fria, lyckliga hundar som fungerar bra i vardagen och tillsammans med andra hundar. Har gått flera kurser och har alltid varit mycket nöjd med upplägget och utfallet.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Jenny! Det är alltid härligt att träffa er på kurs och få guida er vidare som ekipage, ni är ett start team! ❤

Anja G
Skrev om Hundakademin AB

Jag har alltid blivit vänligt bemött. Även då jag inte var jättetrevlig i mail pga av att jag inte såg skillnad mellan telefon och iPad på Duktig hund. Hundakademin är tydlig med sin filosofi och varför vilket är mycket viktigt för mig. Kurserna och träningarna har verkligen gjort skillnad u hundägardkapet.

Svar från Hundakademin AB

Tack Anja för dina fina ord! Vi vill att våra kunder ska känna sig sedda och väl bemötta, alltid! Det är en ynnest att få följa er resa och vi ser fram emot att få coacha er vidare! ❤

John G
Skrev om Hundakademin AB

Började hos Hundakademin efter att jag hittat appen i samband med att vi skaffat valp… Man kan säga att vi fort fastnade för pedagogiken samt hur duktiga hundtränarna är. Man känner sig sedd och får mycket bra skräddarsydda hjälpmedel just för dig och din hund, trots att vissa grupper är runt 8 ekipage. Helt otroligt hur träffsäkra tränarna är på att läsa av både hund och förare. Har sedan dess gått Valp 1 & 2, Aktivering 1&2 samt fördjupad hundägarutbildning plus en handfull privatlektioner. Vi kommer fortsätta utbilda...

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension John! Vi är så glada att få coacha och inspirera er, det är en fröjd att se er tillsammans alla tre! Vi ser fram emot att få fortsätta guida och inspirera er vidare ❤

Christina W
Skrev om Hundakademin AB

Trevligt bemötande , glada instruktörer som bemödar sig om att jag och min valp. hänger med . Vill att hunden skall gå i koppel utan att dra , stanna vid tillsägelse , Kunna gå lös och komma vid inkallning och kunna gå förbi mötande hundar.

Svar från Hundakademin AB

Tack Christina för dina fina ord! Det är fantastiskt att få följa er resa, vilken utveckling ni har gjort! :)

Emma B
Skrev om Hundakademin AB

Mycket bra information och redskap för att öva med vår valp på hemmaplan

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Emma, önskar er stort lycka till med träningen! Vi ses framöver! :)

Sara Rebecca Maria L
Skrev om Hundakademin AB

Ledsamt med en kursgård som fortfarande är inne på spåret att man måste ”rycka” vett i hundarna med inövad snärtteknik ”så att man får önskad effekt redan första gången, du vill ha en undergiven hund som respons till din snärt. Kedja runt halsen är att föredra här och säger du nej tack till att låna (och sen helst köpa i deras shop) får du syrliga kommentarer till svar som tydligt indikerar att du inte väljer rätt. Nej, vi avbröt deltagandet på kursen och tänker välja den väg som de andra kursarrangörerna vi kontaktat erbjuder...

Svar från Hundakademin AB

Hej Rebecca, På Hundakademin har vi alltid hundens bästa i fokus. Många hundar lider, både psykiskt och fysiskt, av att dra i kopplet oavsett om dem har halsband eller sele. Koppeldragande skapar stress och frustration vilket ofta mynnar ut i att hunden kan börja göra utfall mot andra hundar, är svår att få kontakt med och får svårt att lära olika övningar. Att korrekt använda en halskedja (vilket inte alls ska åsamka hunden någon form av smärta) gör att man kan kommunicera med hunden och stoppa dragandet precis när...

Malin Linnéa H
Skrev om Hundakademin AB

Instruktörer som var engagerade i varje enskild hund och ägare. Tips och kunskap, skräddarsydd för varje valps personlighet, som inte går att ta till sig via böcker eller sociala medier. Instruktörerna lyssnade in hur jag vill att min valp ska fungera och vilka utmaningar som vi kommer ställas inför och anpassade kursens innehåll för det. Vi har lärt oss att både uppmuntra hunden att göra rätt och visat oss hur och när vi ska sätta gränser. Jag anser att en kurs som denna är absolut nödvändig för ett hundägarskap, för ett bra och hållbart liv tillsammans med hund i en familj

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord! Så fint att se er träna och utvecklas tillsammans som ett team!

Lena S
Skrev om Hundakademin AB

Proffsigt , omtänksamma ledare .

Svar från Hundakademin AB

Tack Lena för dina fina ord! Vi är så glada att ni tränar hos oss och att få följa er resa :)

Nathalie S
Skrev om Hundakademin AB

Superfint bemötande och väldigt kunnig personal! Vi är väldigt imponerade.

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord! Vi ser fram emot att ses på kurser framöver :)

Catarina S
Skrev om Hundakademin AB

Instruktörerna var så trevliga, kunniga och hjälpsamma. Kom hem med en ny o lydigare hund

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Catarina! Vi ser fram emot att träffas på fler kurser framöver och få följa er resa <3

Jan Einar C
Skrev om Hundakademin AB

Mycket kompetent handledning. Fått en betydligt bättre kommunikation och relation till min hund.

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina ord Jan! Ni jobbade på så fint under kursen, hoppas att vi ses snart igen! :)

Victoria M
Skrev om Hundakademin AB

Kunniga inspirerande å positiva tränare som får mej att vilja lära mej mera om min hund.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Victoria! Vi är glada över att få följa och coacha er vidare!

Anna B
Skrev om Hundakademin AB

Hundakademin är helt fantastiska. Alla hundar och hundmänniskor borde gå in en kurs där. Tänk vad mycket som skulle bli bättre då i vår omgivning av hundar.

Svar från Hundakademin AB

Tack Anna för dina fina ord! Det värmer att läsa! Ni jobbar så fint under kurserna och det är en fröjd att få följa er utveckling!

Linnea D
Skrev om Hundakademin AB

Kunnig personal, bra kurser! Väldigt lärorikt och du får en förståelse i hundens språk och kan därmed få ett bättre liv och samspel med din livskamrat

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Linnea! Ser fram emot att träffa er på fler kurser framöver och få coacha er vidare, ni är så duktiga!

Marcus H
Skrev om Hundakademin AB

Bra utbildning och stor kunskap kring utbildning av hundar och dess ägare.

Svar från Hundakademin AB

Tack Marcus för dina fina ord! Det värmer att läsa om din upplevelse av Hundakademin, vi vill verkligen alltid ge det där "extra"!

Eva N
Skrev om Hundakademin AB

Mycket fint bemötande från samtlig personal på Hundakademin. Jag hade inte haft en hund med det självförtroende och glädje om det inte vore för den professionella hjälp och coachning som jag fått via dem. Vi har gått flera kurser och tagit privatlektioner. Under kommande år kommer vi tillbaka till Hundakademin och uppdaterar oss i samarbetet mellan hund och människa.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Eva! Ni har verkligen utvecklats till ett toppenteam och det är en fröjd att se er tillsammans! Vi ser fram emot att få fortsätta coacha och inspirera er ❤

Christina Y
Skrev om Hundakademin AB

Hunddagis: Pålitligt. Kunnig, trevlig och engagerad personal. Dyrt. Kurser: Hel ok, ibland för mycket prat och för lite praktisk träning.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Christina! Vi är unika med att all vår personal är utbildade inom hund samt anställda med kollektivavtal, det är vi stolta över! :)

Madelen N
Skrev om Hundakademin AB

Inkännande, varma och kompetenta ledare. Jag rekommenderar kursen duktig valp steg 1 till valpägare.

Svar från Hundakademin AB

Tack Madelen för din fina recension! :) Ni jobbade på så fint! Vi ser fram emot att träffa dig och B mer framöver!

Elisabeth E
Skrev om Hundakademin AB

Trevlig och välutbildad personal. Kurserna är välplanerade och varje ekipage får den vägledning som behövs för att nå ett lyckat resultat med en glad och motiverad hund och matte.. Valde Hundakademin för att deras kursutbud passade mig för att nå de mål jag har med mina hundar på vägen till att bli en duktig och lycklig hund..Har köpt årskort . Kommer fortsätta att anlita Hundakademin både med min 4 åriga hund och 5 månaders valp.

Svar från Hundakademin AB

Tack Elisabeth för dina fina ord! Ni är fantastiska, du och dina två hundar! ❤ Så roligt att få coacha er och ser fram emot att ses mer framöver!

Solveig L
Skrev om Hundakademin AB

Jag har gått många kurser med våra hundar och alltid tyckt att kurserna varit genomgående bra och mycket lärorika. Kunniga instruktörer och aldrig fler deltagare än att alla hinns med. Uppskattar mycket att det alltid har gått bra att ringa och få goda råd. Skulle säga att det dom inte vet på Hundakademin det är inte värt att veta. Så glad att jag fick vetskap om Hundakademin och kunnat utveckla mej som hundägare där.

Svar från Hundakademin AB

Tack för din fina recension Solveig! Det värmer att läsa, vi vill verkligen alltid ge det där "extra"! ❤ Är tacksamma och glada över att få coacha er oavsett vad det gäller, vardag som aktivering!

Emma F
Skrev om Hundakademin AB

Varje kurs jag varit på hos hundakademin har varit jättebra. Alltid intressant innehåll och duktiga instruktörer som ser min hund och mitt behov.

Svar från Hundakademin AB

Tack Emma, det värmer att läsa! Ni jobbar på så fint under kurserna, ställer bra frågor och är engagerad, en ynnest att få coacha er!

Ulrica H
Skrev om Hundakademin AB

De är fantastiska. Vår hund går på dagis i Lindome svårt att hitta ett bättre dagis! Vi går på kurser och föreläsningar. De är kunniga tålmodiga och hjälpsamma. Lyssnar men ställer också krav på oss som hundägare och hjälper oss att bli bättre som team med vår hund. Både han och vi har utvecklats. Med deras hjälp kan vi nå hur långt vi vill men det krävs mycket träning och tålamod.

Svar från Hundakademin AB

Tack Ulrica för din fina recension! ❤ Det är inte alltid lätt att ta över en hund med "bagage" men vilken fin utveckling ni gjort tillsammans! Vi är så glada att få ha F på vårt dagis och att få coacha er på kurser!

Marie O
Skrev om Hundakademin AB

Har en lång relation till företaget och ar alltid känt mig bra bemött. Har en trygghet i att lämna min hund dagligen hos dem. Har egentligen bara ett par incidenter som har varit av mindre lyckad hantering. Går kurser och är supernöjd - bra stöd.

Svar från Hundakademin AB

Tack Marie för din fina recension! Vi är så glada att ni tränar hos oss och att få följa er resa, både genom dagis och kurser! ❤

Ingela K
Skrev om Hundakademin AB

Bra och tydlig pedagogik genomgående. Bra i strukturer. Personlig coachning och roliga kurser.

Svar från Hundakademin AB

Tack Ingela för dina fina ord! Vi är så glada att ni tränar hos oss och att få följa er resa :)

Sandra L
Skrev om Hundakademin AB

Väldigt nöjd med all hjälp jag fått av Jennifer, hon är så tydlig och duktig. Alla andra är också väldigt trevliga o hjälpsamma.

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord Sandra! Så roligt att höra om din upplevelse av Hundakademin och om Jennifer, vars kurser du gått! :)

Hanna W
Skrev om Hundakademin AB

Mycket nöjda med servicen och tiden hos Hundakademin.

Tack för dina fina ord Hanna! ❤

Karin H
Skrev om Hundakademin AB

Alltid proffsigt bemött. Skönt att alla instruktörer "säger samma sak" även om de säger det på olika sätt. Gillar verkligen att ni tar med er vardagslydnaden ut i verkligheten. Det ger så klart en viss nytta att öva på apellplan också men det ät ju på Avenyn de stora utmaningarna kommer. Så ett väldigt bra kursutbud och det känns verkligen som att alla instruktörer vet vad de pratar om.

Svar från Hundakademin AB

Tack för dina fina ord Karin! Vi är så glada att du uppskattar våra kurser och utbildningar, det är en fröjd att få följa din och Ms resa. Ni tar er ständigt an nya utmaningar och har tagit stora kliv i både er relation men också i träningen! :)