Had a exceptional experience polite and dynamic!
Andreas Nordgren
Andreas Nordgren är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Andreas Nordgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Andreas Nordgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 4.6. Andreas Nordgren har haft 0 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
5 omdömen om Andreas Nordgren
Great support during the hole process. Fast, attentive and really helpful!
Anlitade mäklaren Andreas Nordgren från Husman Hagberg Hisingen. Han är en hänsynsfull, lyhörd , hjälpsam och lugn mäklare. Han är kunnig och ödmjuk nog att besvara alla frågor eller funderingar som kan uppstå. Resultatet av försäljningen blev överförväntan bra. Tack för god samarbete och service!
Tack så mycket Anne för din fina recension. Det gör mig verkligen glad att du kände dig trygg och lyssnad på, då har jag uppnått mitt största mål med samarbetet. Jag önskar dig ett fint slut på veckan nu!
Som min lärare sa till mig när jag blev färdig exad som lärare: "Rikard du får inte full pott, den sist delen är livet. Livet är inte fulllärt. Rikard du har potential att lyckas med det du gör & fortätt sätt så" Dessa ord skickar jag vidare till dig Andreas. Du fick oss att landa & mötet kändes hemtrevligt. Grymt bemötande. Vi är nöjda, Tack så mycket! Mvh Rikard med familjen
Tack för ett fantastiskt omdöme. Jag ska ta efter dina ord och fortsätta med mitt fina bemötande. ☺️ Jag önskar er många fina somrar i stugan nu! ☀️
Väldigt bra och pedagogiskt stöd av Andreas, kände mig mycket säkrare i mitt bostadsköp tack vare honom!