Hydmos Industriteknik

Domnarvsgatan 31, 163 53 Spånga — Visa karta

4.6 i betyg av av 5 omdömen
Vi konstruerar och tillverkar hydraulsystem, provtryckningsutrustningar samt gasanläggningar. Vår nisch ligger i höga tryck i kombination med kunnandet i reglering av dem med hjälp av styrsystem. Vi har ägnat åt oss detta sedan tidigt 80-tal.

HYDMOS Industriteknik AB är ett fristående familjeägt bolag som ägnar sig åt fluidteknologi. Vi tillverkar allt från de enklaste hydraulaggregat till avancerade maskiner för fyllning, provtryckning och utmattningsprovning med de flesta gaser och/eller vätskor.

Till vår hjälp har vi några agenturer varifrån vi hämtar komponenterna. Med dessa bygger vi våra system anpassade i nära samarbete med dig som kund.

Läs vad 5 kunder tycker om Hydmos Industriteknik

 • 2015-01-24

  Spontant omdöme
  Jan J skrev om Hydmos Industriteknik
  Hög kompetens och kunskapsnivå! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-22

  Spontant omdöme
  Ingemar S skrev om Hydmos Industriteknik
  Hydmos är alltid vänlig och hjälpsamma

  Jag har köpt en del specialutrustning för vatten med höga tryck, under upphandlingarna har Hydmos alltid varit tillmötesgående när det gäller de krav jag ställt på maskinen, maskinerna har uppfyllt den förväntade funktionen vid leverans.

  Hydmos har alltid varit snabba på att hjälpa till då det varit problem. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-22

  Spontant omdöme
  Björn H skrev om Hydmos Industriteknik
  I mina kontakter med Hydmos har bemötandet varit utmärkt. Vi har haft Hydmos som leverantör av hydraulutrustningar avsedda att användas inom stålverksindustrin. Produkterna har uppfyllt våra krav och förväntningar. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-22

  Spontant omdöme
  Niclas L skrev om Hydmos Industriteknik
  Inköp av Haskel pumpsystem. Mycket kunnig och hjälpsam personal med gedigen erfarenhet i branschen. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-22

  Spontant omdöme
  Jan S skrev om Hydmos Industriteknik
  Bemötandet från Hydmos personal är mycket bra och givande. Flera system har vi köpt där vi tillsammans arbetat på för att hitta den bästa möjliga lösningen till ett ekonomiskt bra pris.

  Vi köper högtrycksboostrar, oftast i kompletta system som är färdiga att enbart montera och komma igång med våra egna existerande eller nya system Läs mer
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco