Hyr fortfarande och än så länge är jag nöjd med allt utom att man var tvungen att köpa hänglåset/en, vilket jag inte har någon nytta av sedan. Önskar att ni kan köpa tillbaks dem?
HyrBox Self-Storage
HyrBox Self-Storage erbjuder smidig, säker och lättillgänglig magasinering med 14 anläggningar runt om i södra Sverige. För både privatpersoner och företag. Med våra drive-up förråd kör du hela vägen fram till förrådet och lastar av direkt – snabbt, enkelt och helt utan krångel. Med generösa öppettider 05–23 varje dag och trygga,...
71 omdömen om HyrBox Self-Storage
Sedan starten hos Reco 2026
Vi brukar ha med oss en god vän som har styrka nog att öppna dörren till containern. Vid ett av de senare tillfällena var det bara jag och min man. Det var nästan omöjligt att få upp dörren och när vi skulle stänga gick det knappt. Vi ringde upp men ingen från Hyrbox var i närheten, så det var riktigt stressigt innan vi fick ihop den någorlunda. Det är jättebra att man kan sätta undan sina attiraljer under ett antal månader men att låsa och låsa upp containern är ett kapitel för sig. Jag vet inte om alla boxar är lika svåra...
Enkelt och tillgängligt. Super snabb återkoppling och hjälp vi support. Kan starkt rekommendera att använda detta vid behov
Jättebra bemötande från personalen. Ren och snygg Hyrbox. Tyvärr har de ändrat sättet att få tillträde till boxen så just nu klurar jag på hur jag ska komma in nästa gång.
Jätte fina container, gott om plats. Perfekt att man kan komma ditt stortsett när man vill. Bara att ringa så öppnas grinden. Inga lösenord som man måste hålla reda på.
Lätt att boka. Uppställningsplatserna för fordon/båtar alldeles för smala.
Mycket enkelt att köra in och ut till ställplatsen på Hyrbox i Staffanstorp. Är dessutom bra och tryggt att veta att ni har öppet för grinden från tidig morgon till 23.00 på kvällen så man kan komma in eller ut när man vill under denna tid . Är bara l besviken att ni har så högt månadspris och att ni ändå har höjt det detta år
Jättebra service och väldigt nöjd med förrådet.
Vad kul att du är nöjd Pontus, tack så mycket för ditt omdöme!
Bra och personlig service, vilket behövs om man är kund på distans.
Stort tack för din recension, vi är glada att du är nöjd!
Lätt smidigt lättarbetat säkert
Tack så mycket för din recension, det gläder oss att du är nöjd!
It was too expensive other than first few months secondly they did not mention one month notice period anywhere while starting the subscription but on cancellation request they surprised by charging one month extra on the name of notice period.
Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that this was your experience. We’d like to clarify that we have a one-month notice period, which is stated during the booking process, in our terms, and in our FAQ. We understand it can still feel unexpected, and we appreciate you highlighting this. Regarding pricing, introductory offers or campaigns may apply during the first period, after which the regular price is charged. You’re always welcome to reach out to us if you’d like us to review your specific case.
Trevlig bemötande och smidigt
Vad roligt att höra! Kul att du upplevde det som smidigt och med ett trevligt bemötande.
Bra uppställningsplats men hade önskat under tak. Gott om plats för husvagnar.
Tack för din feedback! Vad bra att höra att du är nöjd med platsen och utrymmet. Vi tar med oss din synpunkt kring att ha tak.
Jag har använt HyrBox både för uppställning till min husbil och till extra förråd vid behov. De är alltid lika serviceminded och löser mina problem snabbt. Kan varmt rekommendera HyrBox.
Vad roligt att höra att du är nöjd och att vi kunnat hjälpa dig i olika behov! Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss.
Hej, Lite feedback. Fakturor dras flera gånger innan förfallodatum vilket är extremt irriterande. Låset har ibland inte varit låst i porten och ibland öppnas inte grinden.
Hej, Tack för att du delar din feedback – vi förstår att det kan vara frustrerande när sådant här inte fungerar som det ska. Vi vill bara förtydliga att grinden är eldriven och därför normalt inte har något fysiskt lås, men vid enstaka tillfällen kan det förekomma i samband med service. Gällande debiteringen sker den på fakturadagen om man har ett kort registrerat. Vi ser att du varit i kontakt med oss och att vi då hjälpte till att justera debiteringsdagen några dagar framåt. Om grinden krånglar finns vår tekniska support...
Otydligt med priserna, annars bra
Tack för din feedback! Vi tar med oss din synpunkt kring tydligheten i priserna och ser över hur vi kan bli bättre där. Vad bra att du i övrigt är nöjd.
Lätt tilgängligt, bra pris, snabb service av killen som är ansvarig för underhåll osv.
Kul att höra att du är nöjd! Härligt att både tillgänglighet, pris och service fungerar så bra.
Det fungerar bra bara lite problem när det skiftar från kallt till varmt och tvärtom att där blir kondens inne i containern som sen droppar ner på möbler och kartonger.
Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att det i övrigt fungerar smidigt. Vid temperaturväxlingar kan kondens tyvärr uppstå, och vi brukar rekommendera enkla lösningar för att förebygga detta, exempelvis fuktabsorbenter. Vi erbjuder även isolerade containrar som kan vara ett bra alternativ för jämnare temperatur och mer känsliga föremål. Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna vidare.
Mycket nöjd med Hyrbox! Smidigt och enkelt att använda. Allt i mycket gott skick samt väldigt trevlig och hjälpsam kundservice.
Så roligt att höra att du är nöjd! Härligt att allt fungerat smidigt och att du är nöjd med både skicket och vår kundservice.
God uppriktig service. Gott bemötande.
Vad fint att höra, det uppskattar vi verkligen! Kul att du är nöjd med både service och bemötande.
En mycket enkel lösning med att hyra en container på kort eller långtids hyra, även alltid lätt att komma in och ut på området genom att ringa sig in med mobilen. Även ett + med att området är bevakat.
Stort tack för din recension och för att du valde HyrBox!
Enkelt, funktionellt och prisvärt, plus trevlig personal när du behöver ha kontakt. Ska man inte förvara något temperaturkänsligt så är det helrätt!
Tack för fina ord! Vi erbjuder även isolerade förråd för de lite känsligare sakerna som behöver förvaras.
Dyrt, har klyddat med att köra in och ut så har fått ringa jouren.
Vet tyvärr inte vad som orsakat strulet i ditt fall, men vi finns alltid tillgängliga om problem uppstår. Ett nytt inpasserings system kommer inom kort.
Vi är mycket nöjda med vår box.Vi är långliggare på Borrbystrands camping.Vi flyttade i fjor till ett mindre radhus med mindre garage så vi fick inte plats med möblerna i tältet. Då fick vi höra om boxen och vi är mycket nöjda.Det har fungerat bra och mycket trevlig personal..
Stort tack för din recension Tore! Bra med förvaring när man flyttat till mindre.
Bra service, tillgängliga per telefon
Stort tack för din recension och för att du valde HyrBox!
Väldigt dyrt för lite plats + ingen värme eller bra belysning.
Vi tar till oss dina synpunkter kring pris, belysning och värme. Det är värdefullt för oss i vårt förbättringsarbete.
Enkelt och bra. Option på elektricitet hade varit bra! Inpasseringen med telefon inte helt stabil.
Tack för din recension och för din feedback! Vi tar med oss önskemålet om el. Ett nytt inpasseringssystem är på väg inom kort.
Jag har bara positivt att säga om HyrBox. jag har haft en del kontakt med dem då jag hade strul med att öppna grinden genom att ringa in. Det var helger då jag fick ringa och be dem öppna grinden 4-5 gånger för att jag behövde komma in och ut och de var alltid lika trevliga varje gång man ringde. sedan kom de med en alternativ lösning för min del som fungerade bra. nu har de styrning via app som fungerar mycket bra. jag hade inte så mycket förväntningar när jag hyrde kontainer förvaring. Men har en väldigt possitiv inställning till HyrBox då allt fungerar som det ska utan några problem.
Tack för dina fina ord, vi finns här om något skulle strula!
Bra service, snabbt svar och trevlig personal.
Tack snälla för din recension, det gör oss verkligen glada att höra!
Alltid bra bemötande när man ringer kundtjänst!
Tack Krister, vad kul att höra!
Smidig lösning och inte så kallt inne trots en ganska kall vinter, varit lite rädd för vätskor och medel under den kalla perioden
Vad roligt att höra att det fungerade smidigt, och att temperaturen höll sig bra trots den kalla vintern.
Är mycket nöjd med HyrBox, ett enkelt sätt att förvara mina saker på och ha tillgång till dem utan krångel. Infon från HyrBox är snabb och tydlig. Absolut något jag rekommenderar till dem som behöver förvara sina saker. Tack.
Tack för din feedback, kul att höra att det gått snabbt och smidigt!
Jag har inte använt mig av den ännu
Tack för din feedback. Det verkar som att omdömesförfrågan har skickats ut lite för tidigt, vilket vi beklagar. Vi hoppas att du får en riktigt bra upplevelse när det väl är dags att nyttja förrådet.
Är kund sen många år tillbaka. Tycker tyvärr att priset är lite för högt
Tack för att du varit kund hos oss under så lång tid – det uppskattar vi verkligen! Vi förstår att priset är en viktig faktor och tar med oss din synpunkt.
Hyrde ett 14 kubikmeter stort förråd. Trevlig personal, snabb service samt rent och fint förråd. Rekomenderar gärna Hyrbox till andra.
Vad kul att höra att du är nöjd med både förrådet, servicen och bemötandet! Tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss.
De gör ett utmärkt jobb, idén är fantastisk. Bra jobbat!
Kul att höra, det uppskattar vi verkligen! Tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva.
Bra och är mycket nöjd 😊 😊😊
Härligt att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tid att skriva!
Väldigt hjälpsam personal och svarar snabbt på mejl och telefon. Uppskattas mycket. (Jag stödjer hellre Kostfonden)
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att du upplever oss som hjälpsamma – det uppskattar vi verkligen! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.
Otroligt enkelt och prisvärt. Man bokar allt via nätet, ingen personlig kontakt nödvändig. All information som behövs mailas ut och är enkel att förstå.
Vad roligt att höra att du upplever det som enkelt och smidigt! Det är precis så vill vi att det ska fungera, tack för att du delar din upplevelse.
Rent och snyggt, snabba på att öppna grinden när man ringer, och helt otroligt snabb kundtjänst!
Härligt att höra att du är nöjd! Kul att både området, tillgängligheten och kundtjänsten lever upp till dina förväntningar – det betyder mycket för oss.
snabbt, enkelt och bra service
Vad roligt att höra att du haft en så smidig upplevelse! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension.
Mkt bra info och support. Mkt bra och trevligt. bemötande
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både informationen, supporten och bemötandet.
Väldigt dyrt men lättillgängligt är det i alla fall.
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar tillgängligheten. Vi förstår att priset kan upplevas som högt och vi har varit i kontakt med dig via mail för att reda ut det, men du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler funderingar.
Mycket nöjd, telefonister var trevliga och hjälpsamma. Tack för god service.
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du upplevt vår kundservice som trevlig och hjälpsam.
Då jag befinner mig utomlands just nu så har jag haft lite problem med mina överföringar ifrån mitt utlands konto. Detta har Hyrbox varit enormt hjälpsamma med. Jag kan inget annat än att rekommendera Hyrbox.
Vad roligt att höra att vi kunnat hjälpa till, trots att du befinner dig utomlands. Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss!
Ni är super duktiga och hjälpsamma. Har bara haft svårt med att låsa upp på grund av tyngden men har för det mesta fått hjälp vid behov.
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplever oss som hjälpsamma. Vi förstår att det ibland kan vara lite tungt att låsa upp, och vi finns självklart här för att hjälpa till vid behov.
Dyrt! Brist på mindre containers Hjälpsam kundtjänst Enkelt & smidigt med grinden
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplevt vår kundtjänst som hjälpsam och att tillgången till området fungerar smidigt. Vi förstår att pris och tillgång på mindre förråd är viktiga faktorer. Efterfrågan på mindre enheter är hög, och vi arbetar löpande med att utöka utbudet för att kunna möta behovet bättre framöver.
Tycker det är väldigt smidigt hela konceptet. Fina containrar och lätt att ta sig in och ut genom grindar med att ringa ett nummer.
Hej Jessica, tar för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster.
Brukar hyra Ställplats i Staffanstorp varje sommar och det fungerar mycket bra, Blir alltid vänligt bemött och de har ett fint kundsätt. Grindens öppning fungerar felfritt . Tråkigt bara att de börjat med 1 månads uppsägning , det var inte så i början eftersom lite svårt att veta när man kommer hem då man har semester . Tråkigt också att månadshyran höjts och att det är dyrare när man swischar och inte vill ha autogiro.
Tack för din recension och för att du återkommer till oss varje sommar, det uppskattar vi verkligen! Vad roligt att höra att allt fungerar smidigt och att du är nöjd med bemötandet. Vi förstår att uppsägningstiden och prisförändringar kan upplevas som en nackdel. Dessa justeringar görs för att skapa en mer långsiktig och hållbar lösning för våra platser. Vi tar samtidigt med oss din feedback.
Lätt att komma till sin box å trevligt bemötande när man pratar m personalen.
Hej Jenny, tack för ditt fina omdöme!