Mäklare i Skåne

Burlöv  (1 st)
Svalöv  (1 st)
  • Fastighetsbyrån Helsingborg

3,136 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Jonas M
    Jonas M: Sebastian har ännu en gång förmedlat ett objekt med sällsynt lyhördhet och känsla för alla parter. Jag är mycket nöjd med hans arbete.
  • Fastighetsbyrån Malmö City

3,868 opinions
    Funderar du på att förändra ditt boende i Malmö? Vi på Fastighetsbyrån Malmö City kan vårt område och svarar gärna på dina frågor!
    Tommy E
    Tommy E: Väldigt bra och trevligt bemötande samt kunnig och hjälpsam med olika frågor.
  • Fastighetsbyrån Lund

3,324 opinions
    Vi följer förändringarna på Lunds bostadsmarknad med spänning och har full koll, så att du slipper. Du kan känna trygghet när du lämnar bostadsförsäljningen eller köpet i våra händer!
    Anna R
    Anna R: Köpt en lite etta i centrala Lund. Trevligt bemötande och kunde mycket om området samt bostadsrättsföreningen. Jakob utstrålar kompetens, engagemang och är lagom säljande.
  • Fastighetsbyrån Malmö Öster

1,855 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån Malmö Öster! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte, vi hjälper dig gärna med affären.
    Krisztian B
    Krisztian B: Vi är väldigt nöjda hittills. Emma är mycket vänlig och hjälpsam, en proaktiv person som gör sitt jobb väl.
  • 2,221 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Krisitianstad och Åhus! Vi hyser stort engagemang för bostäder. Våra mäklare hjälper till med hela affären, och det med glädje.
    Emina M
    Emina M: Jag kände direkt ett förtroende, en värme och genuin öppenhet redan vid första mötet på visningen. Hela processen — från första kontakt till avslutat köp — kändes trygg, smidig och professionell. Vi är väldigt tacksamma över att det var just Erik Rosdahl som var mäklare vid vårt husköp och kan varmt rekommendera honom vidare.
  • Fastighetsbyrån Malmö Väster

1,711 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån Malmö Väster! Kontakta oss så tar vi ett kostnadsfritt möte och diskuterar dina bostadsplaner.
    Thim F
    Thim F: Trevlig, driven och kompetent. Kände mig trygg att köpa med Elaine som mäklare.
  • HusmanHagberg Helsingborg

712 opinions
    Mary H
    Mary H: En mäklare med en hög kundkänsla. Inlyssnande av mig som kund och mina önskemål. Tillmötesgående i olika frågor och lösningsfokuserad för att jag som kund ska bli nöjd. Jag som kund upplever en rak, ärlig och trevlig person i våra möten
  • Rama Fastighetsförmedling

525 opinions
    Kjell P
    Kjell P: Bra bemött o lyhörd skulle köpa som han förmedlade men tyvärr drog säljaren tillbaka försäljningen, men han gjorde allt för att det skulle gå i lås.Vi är väldigt nöjda med honom o han bevakar event.kommande lägenheter åt oss Med vänlig hälsning Kj
  • 2,210 opinions
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Malmö Centrum! Vi hjälper dig till bästa boendet i Möllan, Gamla staden, Södra eller Västra innerstaden. Kontakta oss.
    Marianne S
    Marianne S: Det har gått smidigt och bra hittills. Vi är ännu inte riktigt klara med processen men som sagt hittills finns inget att klaga på.
  • Croisette Malmö Västra Hamnen

1,736 opinions
    Välkommen till Croisette Västra Hamnen! Vi är specialiserade mäklare som skräddarsyr din bostadsaffär, ger dig mervärden och kostnadsfri värdering.
    Kristina H
    Kristina H: Nina Berglund är bäst! Proffsig. Ordning och reda och väl bemötande. Andra gången hon är min mäklare, flyttar jag en tredje gång kommer jag återigen att anlita henne om det är möjligt.
  • Fastighetsbyrån Landskrona

1,406 opinions
    Funderar du på att förändra ditt boende i Landskrona? Eller kanske vill du flytta hit eller köpa ett fritidshus? Vi på Fastighetsbyrån ger dig en trygghet i fastighetsaffären. Välkommen!
    Lotta N
    Lotta N: Hon är Proffisionell, påläst, kunnig.
  • 3etage Fastighetsmäklare

1,854 opinions
    Välkommen till 3etage fastighetsmäklare! Unika bostadsaffärer kräver unika lösningar. Kontakta oss så berättar vi om vårt framgångsrika koncept!
    Robin B
    Robin B: Ett superproffs genom hela affären! Vi är jätte nöjda!
  • HusmanHagberg Malmö

960 opinions
    Välkommen till Malmö och oss på HusmanHagberg. Låt oss ta hand om bostadsaffären och hjälpa dig tillrätta!
    Eva J
    Eva J: Mycket bra bemötande hela vägen. Snabb hjälp med styling och foto. Proffsigt.
  • Croisette Malmö Slottsstaden

1,687 opinions
    Josef T
    Josef T: Är väldigt nöjd med mäklare! Perfekt!
  • Svensk Fastighetsförmedling Lund

999 opinions
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Lund! Vi har koll på bostadsmarknaden här i Lundtrakterna och ger dig en trygg affär med bäst betalt. Kontakta oss!
    Anna H
    Anna H: Bra bemötande, Snabb att svara och raka svar
  • MOHV Lund

1,328 opinions
    MOHV i Lund erbjuder dig den bästa mäklartjänsten. Här får du nytänkande, kreativitet och alltid en lösning anpassad för just dig. Välkommen!
    Mathias B
    Mathias B: Fantastisk människa med alla kriterier dom Mäklare ska ha! Rekommenderar henne verkligen
  • HusmanHagberg Ängelholm

652 opinions
    HusmanHagberg i Ängelholm och Båstad guidar dig rätt på bostadsmarknaden. Vi är passionerade mäklare som sätter kunden i fokus!
    Ida Annika J
    Ida Annika J: Lättillgänglig och svara snabbt på frågor.
  • Fastighetsbyrån Trelleborg

826 opinions
    Rolf H
    Rolf H: Bemötandet var absolut i topp, därför anlitade vi Daniel. jättebra påläst om området där vi bor, mycket duktig och engagerad, överhuvudtaget en genomtrevlig helt kanonkille på alla plan. Han uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi kan varmt rekomendera honom. M V H Rolf
  • Fastighetsbyrån Ängelholm

849 opinions
    Välkommen till Ängelholm och oss på Fastighetsbyrån! Vi har koll på alla bostäder här i denna vackra idyll. Kontakta oss så guidar vi dig.
    Desire S
    Desire S: Blev bra bemött, trevlig utan att vara inställsam. Det som drar ner betyget är att personen inte var helt insatt i bostaden när vi hade frågor och vi fick heller inte svar på allt innan tillträdet.
  • Fastighetsbyrån Hässleholm

876 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Hässleholm! Vi garanterar dig mäklare med stort engagemang som kan skräddarsy din affär.
    Anette B
    Anette B: Alt har fungeret bra. Det har inte varet nogen problem als. Andre år en väldig behagelig person att arbejde med. Mvh Anette Bech
  • Fastighetsbyrån Eslöv

828 opinions
    Charlotte Therése Ann-Viol B
    Charlotte Therése Ann-Viol B: Olivia är en mycket trevlig & kunnig mäklare. Stolt över henne & att vi valde denna bostad med henne som mäklare. Den bästa!!!
  • MOHV Malmö

2,672 opinions
    Vi på MOHV Malmö står för framåtanda! Vi vågar vara nytänkande och sätter våra kunders behov främst. Välkommen till oss!
    Kari J
    Kari J: Vi är otroligt nöjda med Hannah som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Hon är seriös, engagerad och var mycket tydlig genom hela processen. Vi fick alltid snabba svar och Hannah är ytterst informativ, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Hannah arbetar rakt, professionellt och strukturerat – hon är flitig, noggrann och lämnar inget åt slumpen.Hon var alltid ute i god tid i varje steg och dessutom ständigt tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Det skapade en stor trygghet för oss. Hannah ordnade också en toppenbra fotograf som verkligen gjorde bostaden rättvisa. Vid kontraktsskrivningen lovordade både vi och köparna henne, – mycket tack vare hennes trygga och kompetenta sätt. Vi kan varmt rekommendera Hannah till alla som vill ha en engagerad, tillgänglig och pålitlig mäklare!
  • 654 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och skånska pärlan Eslöv! Vi hjälper dig så att ditt bostadsköp eller din försäljning går så smidigt som möjligt.
    Inger H
    Inger H: En granne som sålt sitt hus rekommenderade Bodil som jag därför kontaktade utan att, som man väl borde, ta andra kontakter. Så här långt, med kontrakt på försäljning av min villa som dock innehåller en svävarklausul, har jag varit mycket nöjd. Det märks att Bodil har stor erfarenhet och känner sitt område väl. Hon är glad, positiv, entusiastisk och personlig men ändå professionell.
  • 783 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Hyllie/Limham! Kontakta oss om du ska göra en bostadsaffär här, så tar vi ett kostnadsfritt möte.
    Eva J
    Eva J: Mycket hjälpsam och vänlig. Professionell och personlig på samma gång.
  • 354 opinions
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Ystad! Vi är Ystads äldsta mäklarfirma och tar din bostadsaffär på högsta allvar.
    Inger Annette P
    Inger Annette P: Joakim är trevlig och har en lång erfarenhet, lätt att nå och svarar alltid snabbt när man sökt honom.
Show page:
123...6