Jag blev bemött mycke positivt av mäklaren Jan. På alla mina frågor om lägenheten och hela processen hanterade han på ett mycket professionellt sätt. Jag är jätte nöjd och glad, så jag skulle rekommendera mäklaren Jan till alla mina vänner och släkntingar när de behöver köpa eller sälja en bostad.
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Eslöv! Här hos oss på kontoret i skånska Eslöv kan vi hjälpa dig att hitta ett boende i en stad som har många möjligheter. Attraktiva boenden med goda närmiljöer är känt för trevliga Eslöv. Våra mäklare har full koll på bostadsmarknaden och allt vad en bostadsaffär innebär. Vare...
622 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Sedan starten hos Reco 2016
Jag tackar så mycket för att du tog dig tid att svara och för det fina omdömet. Det har varit mycket trevligt att få hjälpa er igenom denna process och ser fram emot att få vara med resten av vägen fram till avslutet vid tillträdet. Behöver ni någon mer hjälp så får ni gärna höra av er så ordnar vi det tillsammans. MVH – Jan
Jag vill gärna uttrycka min stora uppskattning för det arbete som Jan Jönsson Eklund på Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv har gjort i samband med försäljningen av min bostad. Jan visade prov på gedigen erfarenhet, ett lugnt och tryggt bemötande samt en tydlig förståelse för marknaden. Tack vare hans engagemang och professionella arbetssätt lyckades han genomföra försäljningen på kort tid och på ett sätt som kändes både smidigt och tryggt för mig som säljare. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Jan till andra som går i säljtankar.
Jag tackar så mycket för att du tog dig tid att svara och för det fina omdömet . Det har varit mycket trevligt att få hjälpa dig igenom denna process och ser fram emot att få vara med resten av vägen fram till avslutet vid tillträdet. MVH - Jan
Bodil är en duktig mäklare. Man bemöts alltid med ett leende och får all information som behövs. Jag har köpt 2 fastigheter av henne senaste åren och är nöjd med hela processen. Hon ställer gärna upp med tips inför flytten och det är uppskattat.
Bodil är väldigt professionell, kunnig och tillgänglig! Hon gjorde vårt husköp både trevligt, tryggt och smidigt. Kan varmt rekommendera!
Bodil är en mycket strukturerad mäklare med full kontroll och ett genuint engagemang för både kunden och objektet. Som kund får man känslan av att vara den enda, vilket skapar en trygg och personlig upplevelse. Hon tar sig alltid tid, är utmärkt på att återkoppla och ser till att återkomma när man har sökt henne. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Bodil Hedenborg som mäklare.
Perfekt skött försäljning skulle inte kunna tänka mig en bättre mäklare. Kommer gärna tillbaka.
Mycket professionell mäklare med lång erfarenhet och hög kompetens. Stort servicekänsla och engagemang. Kan varmt rekommenderas.
Alltid vänligt och hjälpsamt bemött.
Jag blev mycket bra bemött av Bodil, hon var professionell, engagerad och alltid tillgänglig när jag hade frågor. Hon gjorde hela processen smidig och trygg från början till slut. Jag kände att jag kunde lita på hennes kunskap och erfarenhet, och hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Bodil mötte oss med högt engagemang och en vilja att hjälpa.
Hejsan Philip, Tack för detta:)! Jag gör alltid allt jag kan från min sida och om jag inte har möjlighet att köra ut på plats/bokad med annat möte så hjälps vi åt på kontoret så någon möter upp vid extra visningar mm. Jättetrevligt att ni uppskattar nedlagt arbete och har känt att vi hjälper till. Jag önskar er all lycka till med ert köp av bostad. Vi ses framöver:)!
Professionell och duktig, snabb på att uppdatera!
Hejsan Madelene! Jag gillar själv att få både snabb återkoppling och uppdateringar från mina kunder och försöker själv återkoppla så snart som det bara går. Mycket trevligt att du uppskattat detta och du har varit lika snabb, stort tack för detta:)! Vi ses framöver:)!
Toppen. Bra och snabb kommunikation. Tydlig och kunde snabbt svara eller återkoppla gällande frågor vi hade om bostaden. Kan varmt rekommendera.
Hej Caroline, Tack för att du tog dig tiden och de fina orden! Önskar er lycka till med er nya bostad och hoppas att ni stormtrivs! Vänliga hälsningar Arben
Bara positivt från början till slut! Arben hade en tydlig plan med allt vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Det var mitt i semestertid och jag köpte och sålde samtidigt men ett superbra teamwork mellan Arben och Janne gjorde att jag hade någon som jag kunde kontakta hela tiden.
Hej Eva, Tack för ditt omdöme och de fina orden! Du var väldigt bra att ha att göra med själv och det underlättar. Önskar dig all lycka framöver! Vänliga hälsningar Arben
Ett proffs, bara positivt . Mycket trevlig ,ofta tillgänglig under hela köpet.
Hejsan Tonny! Stort tack för detta och jag har uppskattat vårt fina samarbete och ser fram emot att fortsätta det:)! Ni har varit positiva och alltid väl förberedda när jag kommit inför visning. Vi ses framöver:)!
Fantastisk mäklare! Bodil Hedenborg på Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv hjälpte oss både att sälja vår lägenhet och att köpa vårt nya hus – och vi kunde inte vara nöjdare. Från första mötet var hon lugn, trygg och extremt professionell. Hon höll alltid sitt ord, var lätt att nå och återkom precis när hon sagt. Bodil är mycket erfaren, noggrann in i minsta detalj och förklarade varje steg så att allt kändes enkelt och transparent. Hennes lokalkännedom och taktiska rådgivning gjorde både försäljningen och köpet smidigt...
Hejsan Gor! Stort tack för era fina ord och jag uppskattar vårt mycket trevliga samarbete. Ni både ser och uppskattar den tid jag som mäklare lägger på mitt arbete. Det har varit roligt att följa er resa, en resa som började med ert husköp och nu är er lägenhet såld. Ger mig så mycket energi att se er glada familj och att ni nu är i hamn och snart ska flytta till ert nya boende:) Vi ses framöver:)!
Jag är mycket nöjd med min upplevelse! Jan var trevlig, professionell och väldigt hjälpsam genom hela processen. Han fanns tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad och gjorde bostadsförsäljningen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Hej Sara! Tack för de fina orden. Ni har varit toppen att jobba med och alltid vänliga och positiva! Önskar er all lycka framöver i ert nya boende! Vänliga hälsningar Jan
Mäklaren kändes mycket stressad, Men som sagt mitt i semestern och mycket att göra kan stressa den bästa.
Hej Tonny, Tack för att du tog dig tiden. Jag upplevde själv ingen stress under processen, utan hade en lugn och god dialog med Towa genom hela affären. Eftersom ni var bortresta anpassade vi tidplanen, bland annat genom att skjuta på kontraktsskrivningen så att det skulle passa både er och köparen. Det är möjligt att det var resan och omständigheterna runt omkring som skapade lite stress – men från mitt håll var processen smidig och välfungerande. Oavsett är jag glad att vi fick det hela i mål på ett bra sätt. Stort lycka till framöver – och tack för förtroendet! Allt gott! Arben
Hjälpsam och trevligt bemötande!
Hej Izabelle, Tack för ditt omdöme! Önskar er all lycka framöver! Vänliga hälsningar Arben
Arben är mycket en mycket professionell mäklare som jobbar för att göra det bästa för alla parter och går igenom allt så man känner säg trygg i bostadsaffären
Hej Kristoffer, Tack för att du tog dig tiden och tack för de fina orden. Uppskattar det verkligen. Lycka till med huset, jag både tror och hoppas att ni kommer att stormtrivas. Allt gott! Arben
Vid vårt första möte fick jag förtroende för Arben. Förväntningarna var att huset skulle bli sålt och gärna över utgångspriset. Huset såldes snabbt och över utgångspriset. Arben höll mig hela tiden uppdaterad om vad som skulle hända. Vid kontraktskrivningen var allt förberett och gick väldigt smidigt. Jag rekommenderar gärna Arben till andra som går i säljtankar.
Hej Lisbeth, Tack för din fina recension! Du är en pärla och har varit kanon att ha att göra med under hela processen. Ha det bäst framöver! Vänliga hälsningar Arben
Väldigt tillmötesgående, flexibel, proffsig, pålitlig och vänlig. Kan sin sak och är mycket noggrann. Rekomenderar varmt honom!
Hej Sara, Uppskattar verkligen att du tog dig tiden och skrev så fina ord. Det har varit ett nöje att jobba med dig. Lycka till framöver och hör av dig om det är något! Allt gott! Arben
Trevligt, ordentlig och professionell . Bemöter kunden på fin personlig sätt. Engagerad i köpets alla aspekter.
Hejsan Kinga! Tack för dina fina ord:)! Jag har uppskattat vår kontakt och är även glad över din kommentar att du är hemma och planerar att bo länge i din nya bostad. Så ett stort Lycka till! Vi ses framöver:)!
Vi hade en mycket smidig affär med Bodil så var mycket bra på återkoppling och uppföljning
Hej på er:)! Tackar för detta och ni var lika bra på återkoppling. Att som mäklare få snabb kontakt och även svar när jag har frågor underlättar mitt arbete enormt. Tackar er för detta. Jag hoppas att ni trivs bra med ert hus:)!
Bodil på Svensk Fastighetsförmedling med kollegor har hjälp oss med två affärer, vårt första hus och sen när vi sålde det. Vi har fått genomgående bra service och hjälp även utanför vad som kan förväntas, även med banken och annat. Bodil har stenkoll på lokala marknaden och är noggrann med precis allt. När saker har varit komplicerade och ovissa har vi fått rådgivning. Bodil tar bra betalt men man får också en premiumprodukt.
Hej på er! Tack för att ni är återkommande kunder. Trevligt att ni känner att ni fått valuta för pengarna, det är så det ska vara, vi ska alla vara nöjda. Jag som mäklare är mina säljares bollplank och jag lägger denna tiden utanför mitt sedvanliga förmedlingsarbete. Alltid trevligt att kunna vara behjälplig. Lycka till framöver!
Bodil Hedenborg bästa mäklaren i Eslöv, kan varmt rekommendera henne till alla som tänker att sälja sin bostad
Hejsan Per:)! Tack för dina ord. Jag blir så glad av att läsa ditt omdöme. Tackar även för att ni är återkommande kunder och att jag fått följa er genom åren när ni bytt bostad. Stort tack för detta förtroende:)
Personlig, väldigt behjälplig och trevlig.
Hej Anneli, Tack för ditt omdöme och jag kan verkligen säga detsamma om dig, super trevlig och enkel att ha att göra med. Jag hoppas att du stormtrivs i huset! Vänliga hälsningar Arben
Kunnig mäklare som har ett bra bemötande till både säljare och köpare. Vi är väldigt nöjda.
Hej Emma, Tacksam för dessa betyg samt fina ord! Det har varit ett nöje att jobba med er, ni är väldigt enkla att ha att göra med. Önskar er all lycka framöver. Hälsa Robin! Vänliga hälsningar Arben
Jag kände mig trygg med att ha Bodil som mäklare. När man inte har sålt eller köpt en bostad på mer än 30 år, vill man ha någon med erfarenhet.
Hejsan Maria! Tack och tack för att du är en sådan klippa:)! Efter 30 år i huset har du så mycket kunskap och fakta om det som bara du har kunskap om. Som jag sa till dig, du är experten och kan ditt hus bäst och jag gillar massor av information som både spekulanter och slutligen köparna har nytta av att känna till. Ett jättestort tack till dig för ett mycket trevligt samarbete:)!
Inget att anmärka på. Allt flöt på lätt och smidigt!
Hej Alexandra, Tack för att du tog dig tiden och vad skönt att du upplevde att allt gick smidigt! Lycka nu till med lägenheten! Vänliga hälsningar Arben
Fick ett bra förtroende första gången,alltid ett trevligt bemötande,man kände sig trygg från första stund att denna försäljning kommer gå bra. Arben har ett proffostionellt sätt 👌🏽 Kan verkligen rekommendera Arben
Hej Eva, Tack för de fina orden. Du har varit toppen att jobba med också, alltid vänlig och positiv! Önskar dig all lycka framöver! Vänliga hälsningar Arben
Vi upplever att Bodil har ett professionellt sätt och ett gott bemötande. Hon tog sig tid att lyssna på våra frågor och besvarade dem på ett tydligt och informativt sätt, detta gjorde att hela köpprocessen kändes trygg.
Det gick enkelt och smidigt. Klart och tydligt hur Bodil jobbar med objektet.
Hejsan Lennie! Det gjorde det:)! Jag gillar tydlighet, korrekt fakta och tillgängligheten hos dig som säljare. Tack för både effektivt samarbete och trevliga samtal:)!
Jag är otroligt nöjda med min mäklare från start till mål. Engagemanget, professionaliteten och den personliga servicen!! All kommunikation har varit tydlig och snabb, och jag har känt mig trygga genom hela försäljningsprocessen. Bodil hade en god kännedom om området och visade genuin omtanke både om oss som säljare och om spekulanterna. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Bodil till alla som går i säljtankar! Och kommer anlita henne igen! 🌟
Riktigt proffs. Väldigt erfaren och kunnig. Vi kan verkligen rekommendera både för köpare och säljare.
Mycket engagerad, kunnig och trevlig
Har träffat Bodil några gånger, hon är alltid lika glad och otroligt trevlig! Hon har alltid skött allt bra med kontakt före och efter visningar. Kändes bra att göra ett köp där hon är ansvarig mäklare!
Fantastisk kunnig mäklare om både hus och närmiljö. Ger bra bemötande både för kund och säljare.
Hjälpsam komunikativ punktlig 👍
Trevlig och har alltid ett gott bemötande, kunnig, energisk, rak, tydlig och har alltid både säljare och köpare i fokus. En Mäklare som jag väl kan rekommendera.
Det faktiskt hon jätte bra hjälpsam och snäll vi fick allt information som vi behövde.
Blev väldigt bra bemött. Kände oss väldigt trygga vid försäljningen av vårt hus. Bodil visade stor kunskap och professionalitet och våra förväntningar infriades helt. Rolf och Judit Lantz
Vi kunde inte valt en bättre mäklare! Från första mötet till avslutad försäljning har allt känts tryggt, professionellt och smidigt trots att vi hade tidspress att sälja. Engagemanget, kommunikationen och den genuina viljan att göra ett riktigt bra jobb märktes hela vägen. Vi fick ett fantastiskt resultat och kan varmt rekommendera Bodil till alla som funderar på att sälja. Tack för att du gjorde vår husförsäljning till en positiv upplevelse!
Bodil är mycket proffsig, kunnig, vänlig, taktisk, positiv och förtroendeingivande. Hon motsvarade verkligen våra förväntningar. Vi rekommenderar Bodil å det varmaste. Tack Bodil!😃
Bodil är Trevlig och hjälpsam och hon har väldigt kunnig.
Vi fick förtroende för Bodil redan vid vårt första möte. Mycket trevlig och intresserad av att sälja vårt hus. Alla våra förväntningar blev uppfyllda. Ett korrekt och professionellt bemötande av båda köpare och oss som säljare. Vi kan varmt rekommendera Bodil. Judit och Rolf
Så otroligt imponerad av mäklarens energi, djupa kunskap, proffsighet, glädje, strategi, lugn, vänliga bemötande, ärlighet. Fick fullt förtroende redan vid första mötet. Kände oss trygga hela tiden. Kunde inte varit bättre!!! Mäklaren tvekade inte en sekund på att huset skulle bli sålt Kändes så skönt och vi litade på det. Blev sålt mycket snabbare än vi kunnat drömma om.
Hejsan Anneli! Trygghet är viktigt för att allt ska bli bra när man byter bostad. Jag brukar säga att det är ni kunder som ger mig så mycket positiv energi och det stämmer väl in på er:) Ni har från första mötet varit engagerade i er försäljning och då kan även jag göra ett bra arbete, vilket jag alltid vill. Snabbhet är inte fel och med ett väl planerat arbete löper allt på som det ska utan allt för många visningar. Vi ses framöver:)
Hjälpsam, tillmötesgående och lyhörd.
Hejsan Joakim! Stort tack för dina ord och tack för allt gott samarbete. Det har varit trevligt att få samarbeta med er.
Vi har blivit mycket väl bemötta av Arben. Det känns som att han har förstått oss väldigt väl och vi honom. Arben har på ett mycket förtjänstfullt sätt levt upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera honom.
Hej Anders & Agneta, Tack för de fina orden. Det har varit ett nöje att arbeta med er både vid köp och försäljning. Jag hoppas verkligen att ni trivs i er nya lägenhet. Njut och må bra! Allt gott! Arben
bra bemötande bra kommunikation vänlig
Jag vill varmt rekommendera Bodil Hedenborg som fastighetsmäklare. Från första kontakten till avslutad affär var hon otroligt professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. Hon hade ett stort kunnande om marknaden och gav tydliga, ärliga råd genom hela processen. Kommunikationen var snabb och smidig, vilket skapade en trygghet både för mig och de potentiella köparna. Dessutom har Bodil alltid ett positivt, glatt och trevligt bemötande. Tack vare Bodil blev försäljningen smidig och genomfördes på ett bra sätt. Jag är väldigt nöjd med hela processen!
Hejsan Marcus! Tack för din fina rekommendation och stort tack till dig för alla trevliga möten och för ditt engagemang i din försäljning. I mitt arbete som mäklare möter jag många människor och merparten ger mig mycket positiv energi och då är det lätt att ha ett gott humör:)