Svensk Fastighetsförmedling Ystad
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling! Vi tar varje uppdrag personligt och strävar alltid efter att ge dig en trygg affär och bäst betalt. Svensk Fastighetsförmedling är inte bara Sveriges men även Ystads äldsta mäklarkedja och under 2017 firar vi vårt 80-årsjubileum. Som kund hos oss får du en mäklare med både rikstäckande nätverk och ett hjärta som brinner för Ystad!
Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik på Stora Östergatan 27, mitt på gågatan! Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.
Utmärkelser
204 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Mikael Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Kunnig. Bra information och uppdateringar och realistiska förväntningar
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Jag tycker att Joakim har skött denna försäljning jättebra. Han har varit informativ, proffsig och trevlig. Jag kan varmt rekommendera Joakim.
köpte sitt hus med hjälp av Mikael Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Mikael har varit välinformerad, genomtänkt, diplomatisk, omtänksam, lugn, positiv, varmhjärtad, punktlig, hjälpsam och verkligen bidragit till att mitt husköp blev en lyckad och trevlig upplevelse från början till slut.
Jag har bara gott att säga.
FANNY -
köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Positiv och lugn, snar till skratt och har koll!
sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Positivt bemötande och Joakim levde upp till de förväntningar som jag hade.
Använt Svensk Fastighetsförmedling förut och det känns bra och bekvämt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Mikael Persson har vært meget vennlig, profesjonell og dyktig.
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Joakim har ett väldigt lugnt sätt. Gillade att han inte är pushig. Han var lättillgänglig och gav ett ärligt intryck. Superbra mäklare
Varma rekommendationer -
Joakim är mycket trevlig person passar utmärkt som mäklare. Lyhörd, empatisk och har en förmåga att lyssna låta kunden prata och därefter komma med kloka förslag. Har för mig/oss varit ett stort stöd i en orolig tid, stöttat i "svackor" som ; ingen kom på visningen, tänk om ingen vill ha vårt hus osv. Våra förväntningar har infriats med råge. Jag/vi kommer att rekommendera Joakim till fler uppdrag om någon frågar efter en bra mäklare vår bekantskapskrets. Mvh Gertrud och Gert Ekman i Skurup.
sålde sitt hus med hjälp av Ib Bergenholtz en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
På alla sätt en bra mäklare. Trevlig, kunnig och saklig
Bra återkoppling efter varje visning. Lugn och sansad.
Lite tydligare strategi hade jag önskat eftersom objektet har legat ute i dryga 4 månader. Han skulle använt sin erfarenhet till att vara mer tydlig visa med hela handen. Sedan förstår jag balansgången med att mäkla och inte sälja och hot om räntehöjningar mm och att det är alltid säljaren som bestämmer.
Vi gillar Joakim och rekommenderar honom gärna och jag hoppas att hela ST-kontoret kommer till nya Gårdsbryggeriet och dricker massa god öl när det är färdigbyggt. -
Trevligt och proffsigt! Mikael tog hand om vår försäljning på bästa sätt! Vi kände stort förtroende för Mikael. En mäklare med kunskap och erfarenhet och dessutom mycket hjälpsam och trevlig. Vi hade roligt under vår försäljningsprocess.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Mikael Persson er høflig og sympatisk og profesjonell. Jeg anbefaler ham til alle som vil kjøpe bolig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Hej
Hon är duktig på sitt jobb och vet vad köparen och säljaren vill ha. Jag önskar henne det bästa i hennes arbete.
MVH. -
Mycket bra på alla sätt!
Rekommenderas! -
köpte sitt hus med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Kajsa var väldigt trevlig och hade gott bemötande. Uppskattar hur hon ordnade en privat visning så snabbt och att hon kunde svara på alla mina frågor.
Jättenöjd! -
sålde sitt hus med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Super bra ! Snabba ryck snabb service, snabb försäljning. Köpte ett hus genom henne samt lät henne sälja mitt hus
Bra tillgänglighet under hela försäljningen.
Kan bli bättre på att informera när något nytt händer.
Lätt att samarbeta med.
Bra med hennes lokalkännedom.
Totalt sett väldigt nöjd med Kajsa. -
Vi förväntade oss- och har fått träffa en rak, trevlig mäklare med glimten i ögat och gott förhållningssätt till köpare och säljare. Mikael har varit lätt att hålla kontakt med via såväl mejl som telefon/sms.
Bemötandet var trevligt, sakligt, kunnigt.
Jag ville veta praktiska saker kring försäljning: husets värde,
marknadens intresse, hur vi går vidare etc
Joakim hade svar till allt.
Joakim har varit stort stöd under denna process, som också
har varit roligt. Jag kan verkligen rekommendera honom.
Han är en man för sin hatt. -
Mycket trevlig
Kunnig
Glad
Lätt att göra med
Förmodligen best av alla, känner inte många i Ystad
Men han är nr 1 -
Väldigt bra visning där man hade chans att prata med mäklaren om lägenheten. Så allt från visning till kontraktsskrivning av lägenhet fungerade bra.
köpte sin bostad med hjälp av Mikael Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Mikael är kunnig, pålitlig, engagerad och lojal mot både köpare och säljare. Han har på ett mycket professionellt sätt hjälpt mig att genomföra mitt livs största affär. En egen gård.
Monica Barkow -
Trevlig, seriös och behjälplig.
sålde sin bostad med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Väldigt trevligt och kunnig mycket nöjd
Vi blev väl bemötta, men kunde inte få svar på alla våra frågor.
Hej Per Olov,
Mikael Persson
Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme.
Det är skönt att höra att ni känner er väl bemötta. Vid köp av nyproduktion kan det ibland vara frågor som tar längre tid att få svar på, då det är många parter inblandade. Jag slår dig en signal så kan vi reda ut vilka frågor som är obesvarade – för självklart ska du ha de svar som finns att ge. Ha det så bra.
Hälsningar Mikael -
Hej
Tycker att affären ska fullföljas innan någon helhetsbild kan ges.
Leif JakobssonHej Leif, Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
Mikael Persson
Våra utskick från Reco sker automatiskt efter kontraktsskrivning, då förmedlingen av affären är gjord. Jag förstår att det kan upplevas som att det är först efter tillträdet som affären är fullföljd. Jag hoppas du är nöjd med mitt arbete så här långt. Vi ses på tillträdet! -
Punktlig. Trevlig med glimten i ögatt, Kunnig om område och fördelarna med att bo här• Kan rekommenderas absolut!
När en affär går snabbt och relativt smärtfritt är det lätt att rekommendera denna mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Alltid anträffbar och snabb med allt pappersarbete. Ger dig en smidig försäljning.
Joakim är jättetrevlig alltid glad och mötet med honom var väldigt positivt och försäljningen av min lägenhet gick som en dans . Mycket nöjd
sålde sin lägenhet med hjälp av Ib Bergenholtz en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Snabbt, enkelt, smidigt och professionellt, en kunnig mäklare som har koll på allt...
Trevligt bemötande. Mycket aktiv och engagerad
Trevlig, öppen och informativ.
Kunnat svara på de flesta frågor.
Överlag bra -
Mycket gott intryck, kan absolut tänka mig anlita för framtiden!
God tillgänglighet och mycket bra bemötande. Hög kompetens.
Mikael har varit tillmötesgående under hela försäljningen, lätt att diskutera med och lång erfarenhet av branschen.
sålde sin bostad med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Kajsa har jobbat stenhårt för mej och fixat allt ett extra plus till henne
Mycket bra jobbat -
Vi har uppfattat Kajsa som trevlig, noggrann och flexibel. Hon har varit lätt att komma i kontakt med och har hållit oss väl underrättade i hela processen. Vill rekommendera henne!!
10 av 10
Snabb som blixten
Positiv
Seriös -
Som en mäklare ska vara. Snabb återkoppling
Hon skötte detta kanonbra! Snabb återkoppling och bra info!!
Bra bemötande men muntligt avtal bröts i och med att ett nytt bud kom in. Det löste sig dock vilket hedrar KO!
Joakim är mycket kompetent och pratar så man förstår hela kedjan. Om ni vill ha en Mäklare som hjälper er med allt, så är Joakim vårt tips. Eva&Mats
Trevligt bemötande och väldigt engagerad. Mån om både säljare och köpare. Rekommenderar henne verkligen!
Hej,
Jag har blivit bemött på ett väldigt bra sätt. Kajsa är en hårt arbetande tjej som är ärlig och rak. -
Bra bemötande, kunnig, personlig
Bra och positivt bemötande.
Trevlig och proffsig mäklare.
Prospektet stämde inte helt men var inte avgörande för vårt köp.
Jag kan varmt rekommendera Joakim. -
För oss som köpare har
Joakim varit väldigt trevlig och tillmötesgående. Tillgänglig och Snabb med återkoppling.
Vi förväntade oss en mäklare som på ett neutralt sätt förmedlade objektet och det gjorde Joakim.
Vi är väldigt nöjda med processen så här långt. -
Trevligt bemötande samt snabba återkopplingar vid frågor.
Jag har jobbat med Mikael och BF Konsult tidigare och de har alltid varit trevliga och ärliga vid försäljning och köp. Ärlighet är viktigt för mig så jag har möjlighet att vara bortrest under hela försälningsprocessen.