Svensk Fastighetsförmedling Lund

Svensk Fastighetsförmedling Lund

• BadgeTenYears

Mäklare med koll på läget. Vi kan Lund! Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma och Kävlinge? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad...

893 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Lund

Sedan starten hos Reco 2016

Lars A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Professorstaden

Våra förväntningar när vi letade lägenhet var också en trovärdig och bra mäklare. Vi ville ha en mäklare som ingav lugn, trygghet men också stor kunskap . Vi fann allt detta hos Gustav Wenning. Efter många års letande vågade vi nu ta steget att nöpa vår lägenhet , dels att vi hittade lägenheten vi tyckte om men också att mänlaren ingav lugn och var postiv stöttade oss

Frank S
Sålde en tomt med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Igelösa

Motig marknad men alltid bra bemötande och återkoppling. Jag är nöjd!

Svar från Mikael Haraldsson

Tack för gott samarbete i en, som du skriver, utmanande marknad! Det tog tid, men vi löste det tillsammans till slut. Hoppas och tror att det kommer byggas ett jättefint hus på tomten du nyss sålde. Syns snart på tillträdet! / Mikael

Klara T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Sofiaparken

Professionell och bra bemötande. Tydlig information och trygg hjälp genom processen. Tillmötesgående.

Inger M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Professorstaden

Gustav är ärlig, arbetsam, strategiskt smart, pedagogisk och personlig. Han investerar sig personligen. Klart den bästa mäklaren som jag någonsin arbetat med.

Lena T
Sofiaparken

Intresserad men inte överdrivet säljande. Kunnig! Lovade inte för mycket. Realistisk.

Charlie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tom Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Bjärred

Otroligt tydlig och målinriktad . Väldigt social och lätt att prata med . Rekommenderar starkt .

Monika M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emil Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Sofiaparken

Emil är bästa mäklaren vi nånsin anlitat! Han har varit hjälpsam, inkännande, trevlig, alltid tillgänglig, kunnig och snabb. Vi har köpt lägenhet via honom och han har sålt vårt hus till toppen-pris! Fantastisk styling med fotograf. Processen varit smidig och Emil har hela tiden varit ett stöd. Ska du sälja? Kontakta Emil!

Josefin H
Köpte sitt hus med hjälp av Emil Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Kobjer

Mycket trevligt och vänligt bemötande. Emil levde upp till våra förväntningar och mer därtill, stod ut i jämförelse med andra mäklare vi träffat. Emil var tillgänglig, stöttande och hjälpsam genom hela processen av köpet som ledde till att vi fick vårt drömhem, vi är mycket tacksamma.

KARIN A
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Hofterup

Anna Engman skötte min försäljning på ett engagerat, lyhört och proffsigt vis. Jag är helnöjd.

Nina L
Sålde sitt hus med hjälp av Tom Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Löddeköpinge

Att sälja sin bostad är en process där en mäklare har en stor roll. För mig är det viktigt att man får ett förtroende och en mäklare som guidar en genom alla delar. Tom är en mäklare som tar sin uppgift på allvar. Där jag som säljare alltid kände att jag var med och delaktig genom varje steg. Han genomförde alla delar som han sa vid vårt första möte. Att vara tillgänglig är något som jag värderar högt vilket Tom var, han ringde tillbaka när han inte kunde svara direkt. Jag kan varmt rekommendera Tom som mäklare. // Nina

Svar från Tom Andersson

Vad glad jag blir av att läsa detta Nina och att alla delar gick som jag sa och du förväntade dig. Tack för omdömet och tack för att jag fick förtroendet att förmedla din villa. Allt gott.

Hans Lennarth P
Löddeköpinge

Emil är trevlig och noggrann både i sitt uppträdande och i själva köp- säljprocessen. Kan rekommenderas i båda fallen! Hans

Christer F
Gunnesbo

Noggrann och tog sig tid att stödja mig under visning och efteråt.

Albin H
Köpte sitt hus med hjälp av Tom Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Veberöd

Han var trevlig och lätt att ha att göra med.

Svar från Tom Andersson

Tack för omdömet Albin, uppskattas.

Anna S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Brunnshög

Kunnig och proffsig i sin roll, kändes tryggt att göra affär med honom som mäklare

Svar från Mikael Haraldsson

Tack för fina ord, Anna! Jätteroligt att ni hittade en så fin lägenhet till er dotter nere i Lund. Och så bra att vi löste kontraktsskrivningen utan att ni behövde åka ner från Norrköping en andra vända:) Allt gott! Vi hörs! / Mikael

Daniel D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Kävlinge

Emil gjorde ett fantastiskt jobb när min lägenhet skulle säljas. Ett väldigt positivt och professionellt bemötande, och tack vare hans råd gick det betydligt bättre än jag hade väntat mig. Jag kan verkligen rekommendera honom till den som ska sälja sin bostad.

Helene V
Centrum

Mycket trevligt bemött av Gustav. Gustav har med sig hjärtat i dialogen. Gustav är engagerad och gör det bästa både för säljare och köpare. Jag kan varmt rekommendera Gustav.

Mija T
Arenaparken

Trevlig, tydlig i kommunikationen. Snabb att återkomma vid frågor.

Jimmy B
Linero

Detta var vårat första bostadsköp. Med Emil var det inga konstigheter och vi kände oss trygga hela vägen genom en bra kommunikation, tydlighet och hög servicenivå, där vi fick svar på det vi undra, och visste inte Emil det på rak arm tog han reda på det asap. Emil är ett proffs och vi rekommenderar honom starkt!

Jonas I
Centrum

Gustav är en stjärna och jag upplever att både köpare och säljare är fullt nöjda med affär och bemötande.

Hannes J
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Furulund

Kompetent, intresserad och ett vänligt bemötande genom hela processen. Rekommenderas!

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme Hannes! Så roligt att jag kunde hjälpa er med köpet av denna fina bostad. Hoppas ni kommer trivas!

Emma J
Linero

Upplevde Emil som väldigt professionell och han har alltid trevligt bemötande. Mina förväntningar var att få sålt lägenheten inom uppsatt tid och han löste det med bravur så jag är väldigt nöjd med Emil som mäklare och skulle inte tveka att kontakta han igen om jag skulle gå i säljtankar senare i livet.

Svar från Emil Andersson

Tack för fina omdömet Emma! Stort lycka till i din nya bostad//Emil

Bengt N
Furulund

Anna är fantastisk! Rak, ärlig och jordnära. Inga frågor är dumma,, inga perspektiv fel! Anna har funnits där hela vägen och knutit ihop säcken! Kort sagt, Anna har tagit hand om oss som säljare på allra bästa sätt! Toppklass! /Benke

Svar från Anna Engman

Tack snälla för ett fantastiskt omdöme och tack för förtroendet att få sälja ert fina hus! Nu kan ni gå vidare till nästa boende. Vi ses vid tillträdet!

Anna Lena H
Sålde sitt hus med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Bjärred

Ett mycket bra bemötande, kunnig om marknaden, bra upplägg angående visning, mycket bra uppföljning av intresserade och ¨åtarrapportering . Under hela försäljningen ett mycket bra stod och hjälp.

Svar från Mikael Haraldsson

Tack för fina ord, Anna-Lena! Så roligt att få hjälpa dig med både lägenhetsköpet i Lomma och husförsäljningen i Bjärred. Stort lycka till med badrumsrenoveringen, kommer bli jättebra när allt är klart. Och grattis till Lommas finaste utsikt, den går sannerligen inte av för hackor! / Mikael

Danilo A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Brunnshög

Mikael var en mycket uppmärksam person från början. Han kunde förstå våra behov, begränsningar och önskemål och arbetade väl för att uppnå dem. Han var väldigt transparent, vilket gör relationen lätt, och även bra under förhandlingsfasen. Jag rekommenderar honom verkligen!

Svar från Mikael Haraldsson

Stort tack för gott samarbete från start till mål, Danilo! Tycker vår kommunikation fungerat utmärkt hela vägen. Allt gott, vi syns snart igen i din nya lägenhet! / Mikael H

Lancy F
Brunnshög

Very good. he is professional .

Svar från Mikael Haraldsson

Thank a lot for nice words, Lancy! And congrats to a fantastic apartment in Lund! Have a nice day, we keep in touch! / Mikael

Eva U
Barsebäck

Vi är väldigt nöjda med våran fastighetsaffär tillsammans med Anna!

Svar från Anna Engman

Det gläder mig att ni är nöjda Eva! Det var roligt att jobba med ert fina och välskötta hus. Kul att hitta en köpare som verkar gilla det lika mycket som ni har gjort!

Erik R
Bjärred

Tom har varit en engagerad mäklare som följt upp med oss regelbundet så att vi har kunnat följa processen när vi sålde min fars lägenhet. Han har varit tillgänglig för frågor när vi har känt oss osäkra och kommit med goda råd när vi har behövt det. En trevlig mäklare!

Svar från Tom Andersson

Tack för omdömet och de fina orden Erik. Jag uppskattar det enormt. Allt gott!

Annicka E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tom Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Bjärred

Informativ och tog sig tid att visa vid extra tillfälle. Fungerat utmärkt i kontakterna.

Svar från Tom Andersson

Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid för det. Uppskattas verkligen, lycka till framåt. Allt gott.

Anette E
Löddeköpinge

Emil är bra och ödmjuk. Han gjorde vår affär riktigt bra.

Svar från Emil Andersson

Vad roligt att höra Anette, stort tack!//Emil

Lars W
Löddeköpinge

Trevlig, god kommunikationsförmåga, enkel att ha och göra med, varma rekommendationer.

Svar från Tom Andersson

Tack för de vänliga orden och att du tog dig tid att skriva en omdöme. Uppskattas verkligen. Allt gott och stort lycka till med det nya huset!

Lisa W
Lomma

Tom är professionell, lyhörd och kunnig i sitt sätt att hantera både säljare och köpare. Han har en lugn approach och är tydlig i sin kommunikation. Tom återkopplar alltid snabbt och ser till att alla parter är uppdaterade, vilket skapar en trygghet för alla inblandade. Jag och min man är väldigt nöjda med Tom som mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra som går i köp- eller säljtankar.

Svar från Tom Andersson

Tack så mycket för de fina orden Lisa. Kul att ni upplevde processen och mig som mäklare på detta sättet. Tack igen så hörs vi av framåt!

Tim J
Lomma

Vi träffade Tom när vi var på husvisning. Vi fick otroligt proffsigt bemötande.Vi bestämde oss sedan för att Tom skulle få ta sig an vårt uppdrag. Tom behandlar alla lika och är en otroligt bra mäklare. Han gjorde ett super proffsigt jobb med försäljningen av vår lägenhet! 10/10!

Svar från Tom Andersson

Det har varit super kul att få arbeta med er fina lägenhet i Lomma. Och jätte tack för de fina orden Tim. Uppskattas verkligen. Allt gott!

Fredrik N
Löddeköpinge

Innan min försäljning tog jag in fyra olika för att höra alla olikas tankar o känna av deras personligheter. Jag fick väldigt bra kemi med Tom, Lite yngre i jämförelse med alla andra men helt rätt inställning som passade mig perfekt. Driven o på hugget, i mitt tyckte väldigt stort intresse för huset o många visningar, de skötte Tom med bravur. När de väl ”hettade” till så kändes de som vi va överens om handlingarna o agerade snabbt. Tom fick 5/5 stjärnor av Eddavägen, hade marknaden varit hetare så hade vi säkert...

Svar från Tom Andersson

Det har varit fantastiskt roligt att få arbeta med dig och förmedla ditt hus. Super tack för de fina orden och kul att du upplevde mitt arbete på detta vis. Går rätt in i mitt mäklarhjärta. Nu arbetar vi för att få till ett bra köp för dig. Allt gott Fredrik.

Annie E
Furulund

Super trevlig och hjälpsam. Hjälpte till jätte mycket i husköps djungeln. Rekommenderar starkt.

Svar från Emil Andersson

Tack för fina ord Annie, och grattis till ert nya hus//Emil

Markus M
Löddeköpinge

Blev professionellt möt både som säljare och köpare. Han tog reda på information och återkopplade snabbt. Man kunde bolla ideer med han.

Tack för fint omdöme Markus//Emil

Dennis N
Furulund

Trevlig och kunnig. Hjälpte och svarade på de frågor vi hade om vårt första bostadsköp. Rekommenderas starkt.

Svar från Emil Andersson

Tack för fina ord Dennis, stort lycka till i ert nya hus //Emil

Sofia G
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Rinnebäck

Mycket bra betyg till Gustav som sålde vårt hus! Orsaken till att vi valde Gustav var att han såg samma potential och fördelar med huset som vi, och kunde lätt sälja in det till potentiella köpare! Detta ledde till en mycket snabb affär, vilket vi är mycket nöjda över! Nu ser vi fram emot ett nytt äventyr i ett nytt hus!

Svar från Gustav Wenning

Stort tack för det fina omdömet Sofia! Det blev en ju helt fantastisk affär med helt rätt köpare! Nu är det bara flytten kvar, det löser ni galant! Ta hand om er så ses vi när det blir dags för tillträde!

Lina W
Mårtens Fälad

Uppskattar att Anna var väldigt kommunikativ i hela processen allt från visning till slutligen kontraktsskrivning

Svar från Anna Engman

Tack snälla Lina för fint omdöme! Glad att du är nöjd med kommunikationen och processen. Vi ses vid tillträdet!

Jan-Peter G
Rinnebäck

Gustav var väldig skicklig i att läsa av oss som kunder och möta oss utifrån både våra styrkor och svagheter. Lyssnade noga där vi hade full koll och utmanade oss där vi ändå får räknas som nybörjare. Med en lagom blandning av humor och seriöshet hjälpte Gustav oss att sälja vårt första hus för mer än vi själva trodde på. Han kunde se värdet i allt det vi gjort och de valen vi tagit under åren huset var vårt för att sedan förmedla detta vidare till de som var intresserade av huset. Vi träffade flera mäklare innan vi...

Svar från Gustav Wenning

JP, vilket helt otroligt omdöme, jag vet knappt vad jag ska svara! Vilket otrolig affär det blev, sålt efter en enda visning till helt rätt köpare på en rejält tuff marknad, det gjorde vi riktigt riktigt bra!! Njut nu av livet så ses vi när det är varmare ute och ni får tillträde till ert nya huset! Allt gott så länge!

Ann B
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund

Tydlig. Snabb återkoppling. Väl insatt i sina objekt. Trevligt bemötande

Svar från Gustav Wenning

Stort tack Ann för det fina omdömet! Vilket otroligt fint hus ni köpt! Sälja gården och köpa huset ni vill ha, allt på mindre än en vecka, inte illa! Ta hand om er så ses vi när det blir dags för tillträde!

Karl S
Köpte sitt hus med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Nöbbelöv

Processen, från början till slut, har för oss varit en odelat positiv erfarenhet. Mikael är en kunnig, engagerad, professionell och förtroendegivande mäklare som tryggt kan rekommenderas.

Svar från Mikael Haraldsson

Stort grattis till nya huset, kommer passa er familj perfekt tänker jag! Och stort tack för väldigt fina ord, uppskattas mycket när ni är nöjda och allt blivit rätt. Ha en riktigt fin helg, så hörs vi av igen framöver! / Mikael

Anders M
Nöbbelöv

Lugnt och sakligt. Anpassat efter vår takt. Våra förväntningar var en planerad försäljning med bra framförhållning. Detta infriades med råge och Mikaels samlade erfarenhet visade sig gång på gång när vi var lite ivriga. Vi tror även han var mycket seriös mot de spekulanter som fanns. Ett bra och korrekt uppträdande rakt igenom

Svar från Mikael Haraldsson

Stort tack för fina ord, Anders! Skönt att höra att ni kunnat styra tempot själva, precis så vi vill att det ska vara. Man lär sig en del på 22 år, skönt att det märks, haha. Vi håller kontakten, hälsa! / Mikael

Emanuel L
Södra Sandby

Mycket skicklig och effektiv mäklare!

Svar från Emil Andersson

Så kul att få hjälpa er! Stort lycka till framåt//Emil

Maximillian A
Stångby

Väldigt bra, enda possitiva förbättring kunde varit lite mer djupgående i komunikation.

Svar från Mikael Haraldsson

Tack så mycket Maximillian! Stort grattis till ert nya fina radhus i Stångby! Passar er perfekt! Roligt att höra att ni är nöjda, inte länge tills ni får nycklarna och kan flytta in! Sorry om jag missat något i kommunikationen, lätt hänt när jag haft mest kontakt med Pernilla efter visning och under budgivning. Men jättebra feedback, vi jobbar ständigt på att bli bättre. Ha en skön helg så syns vi snart igen. Allt gott!

Linda C
Stångby

Proffsigt bemötande och en väldigt rak och tydlig kommunikation.

Svar från Mikael Haraldsson

Stort tack för god dialog och bra samarbete, Linda! Gick ju både snabbare och smidigare än vi först planerade för, kul! Lycka nu till med sommarstugan istället, kommer bli kanon när allt är klart! Hälsa! / Mikael H

Desirée B
Södra Sandby

Trevlig och glad mäklare. Lätt att kommunicera med. Hjälpte oss på ett positivt sätt med vårt bostadsköp. Höll oss väl uppdaterade under processen.

Svar från Emil Andersson

Tack för fina ord Desirée, och grattis till ert nya hus//Emil

Rozbeh N
Stångby

Anna var vänlig professionell och tillmötesgående. Hjälpte till för att alltid skulle gå framåt utan hinder. Det har varit väldigt trevlig att ha annat som stöd i processen.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme! Det känns bra att ni var nöjda med min hjälp. Ha det bra framöver!

Janet G
Sålde sitt hus med hjälp av Emil Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Södra Sandby

Personligt bemötande och lyhördhet mot våra tankar och önskemål. Gav tät återkoppling och vi kände att han var mån om att bostadsaffären skulle kännas trygg för både oss och köpare.

Tack för fina ord Janet, detta gjorde vi bra! //Emil

Daniel J
Östra Torn

Vi bytte mäklare till Gustav när vår lägenhet hade legat ute ett tag till försäljning och det märktes direkt att det var ett annat mäklarhantverk. I en svår och osäker marknad jobbade han på och gav oss samtidigt bra service och information. Och nu är lägenheten såld. Tack Gustav!

Svar från Gustav Wenning

Stort tack för det fina omdömet Daniel! Det tog ju mer än en visning och det krävdes blod, svett och tårar, till slut nådde vi dock hela vägen i mål! Hoppas ni njuter av huset och att allt är bra med er, vi ses när det blir dags för tillträde, allt gott så länge!

Niklas F
Dalby

Anna har varit ett fantastiskt stöd genom hela vår försäljningsprocess! Hon är lyhörd, ödmjuk och trevlig, svarar snabbt och är engagerad. Vi kunde inte fått en bättre mäklare och rekommenderar henne gärna till andra.

Svar från Anna Engman

Tack snälla för fint omdöme! Det har varit fantastiskt trevligt att få hjälpa er genom processen att sälja och köpa ny bostad. Lycka till framöver!