Svensk Fastighetsförmedling Lund

Svensk Fastighetsförmedling Lund

• BadgeEightYears

Mäklare med koll på läget. Vi kan Lund! Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma och Kävlinge? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad...

682 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Lund

Sedan starten hos Reco 2016

Carolin A
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Önneslöv

Jag upplever Gustav som påläst, kunnig och erfaren. Han inger en trovärdighet som mäklare eftersom han visar att han har koll på nuvärldsläget och marknaden. Ett stort plus är att Gustav är civilekonom vilket gör att jag känner att jag kan lita på hans bedömning av det ekonomiska läget och att han kan ge råd därefter. Han säger inte bara det man vill höra utan hur det faktiskt ligger till. Gustav är dessutom trevlig, öppen och bjuder gärna på sig själv vilket skapar en härlig relation under affären!

Marie P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Renée Frisk en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Möllevången

Vi är mycket nöjda med kontakten med Renée. Hon är trevlig, ärlig och tillmötesgående. Hon tog sig dessutom tid att svara på alla våra frågor.

Almina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Norra Fäladen

Tillgänglig, professionell och duktig mäklare.

Per P
Möllevången

Professionellt, förtroendeingivande och inte minst trevligt från start till mål.

Svar från Renée Frisk

Tack för trevligt samarbete. Så kul att ni hittade detta med oss. Tror att ni kommer att trivas jättebra. Massor av lycka till. /mvh Renée

Viktor N
Önneslöv

Gustav gav ett väldigt professionellt bemötande med en personlig touch. Han var lättillgänglig genom hela processen och vägledde oss på vägen till drömhuset!

Fredrik L
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Ålstorp

Bemötandet var verkligen på topp! Engagemanget var genuint och all info var tydlig, helt enligt förväntningarna.

Matteo R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Renée Frisk en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Östra Torn

Hon var perfekt! Trevlig, hjälpsam, snabbt att svara.

Svar från Renée Frisk

Tack, vad kul att vi kunde jobba fram en fin affär på så kort tid. Massor av lycka till med er nya bostad. Mvh Renée

Jessika L
Ålstorp

Anna är mycket proffsig och duktig.

Sophia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Centrum

Smidig, ihärdig, pedagogisk, lugn och trevlig.

Svar från Catharina Cavallac

Tack Sia, det blev ju en väldigt lyckad affär rakt igenom :) Hoppas verkligen ni kommer trivas i er nya bostad med!

Giuseppe A
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Ålstorp

Anna har tagit helt tagit över försäljningen då vi bor långt ifrån det huset vi sålde. Hon kom med konkreta rimliga förslag och var alltid tillgänglig, både fysiskt med sena besök till vårt hus för att bl.a. jobba med styling men också per telefon. Priset på försäljningen motsvarade våra och Hannas förväntningar. Vi kommer att rekommendera Anna och Svensk Fast i framtiden.

Åsa H
Väster

Eftersom jag är förstagångsköpare tycker jag Catharina varit tydlig, hjälpsam och pedagogisk. En snabb och tydlig kommunikation har också hjälp till.

Svar från Catharina Cavallac

Hej Åsa Glad att jag kunde hjälpa till på denna resa. Stort grattis igen till din första egna lägenhet, alltid lite extra trevligt att få ta del av en sådan affär. Hör av dig om du ha några frågor framöver. Vänliga hälsningar

Victor Johannes L
Kävlinge

Bra mäklare som stöttar och känner av säljaren. Lyssnar, kommer med tips och hjälp i alla situationer. Jobbar på när det behöver gå snabbt.

Svar från Renée Frisk

Så kul att vi fick ihop en bra affär. Fantastiskt med nöjd köpare och säljare. Ibland måste man bara var lite cool och invänta rätt tillfälle. Lycka till! Mvh Renée

Tobias H
Sålde sitt hus med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Hofterup

Mikael är en väldigt erfaren och kunnig mäklare som genomförde försäljningen av vårt hus på ett väldigt professionellt sätt. Enda anledningen till att det inte blev toppbetyg är att vi kände en viss tendens till att vilja avsluta vår affär lite för tidigt..vilket i och för sig nog gäller de flesta mäklare idag.

Svar från Mikael Haraldsson

Stort tack för mycket gott samarbete, Tobias. Jätteroligt att få hjälpa till med försäljningen av ert fantastiska hus! Tycker vi löst det galant tillsammans, från första mötet i vintras fram till nu. Vi lade en plan och höll oss till den med minutiösa förberedelser inför foto/visning och genomförd Varudeklaration i god tid i förväg. Förhandsvisningarna nu i augusti gick långt över förväntan och det var klokt av er att göra affären redan nu precis som ni gjorde. Det är helt rätt att vi i nuvarande marknad alltid rekommenderar...

Linus R
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Södra Sandby

Gustav är kreativ, noggrann och en riktigt bra säljare. Han är bra på att förklara vad som händer och hur han tänker framåt i försäljningen. Vi hade riktigt bra teamwork och försäljningen gick super även i svåra tider! Jag kan starkt rekommendera Gustav!

Allis Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Centrum

Anna är en väldigt trevlig och entusiastisk mäklare. Hon är snabb på att få stora såsom små saker gjorda. Det märks hur mycket energi och passion hon har för ens försäljning. Trots en rådande dålig marknad hittar hon lösningar för att förbättra försäljningen. Detta gäller även för mäklaren Gustav, som har väldigt stor kompetens inom området och använder all kunskap till det bästa. Är sammanfattningsvis mycket nöjd.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme Allis! Det glädjer oss att du uppskattar vårt arbete och våra unika produkter och tjänster. Stort lycka till med dina nya äventyr framöver!

Elisa C
Köpte sitt hus med hjälp av Renée Frisk en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Lund

En mäklare som bryr sig, som hittar tid att lyssna på dig och är engagerad. Väldigt lätt att prata med och ger snabbt och tydliga svar. Perfekt om man vill känna sig trygg inför en försäljning eller ett inköp.

Svar från Renée Frisk

Ja här fick vi ihop en fin affär. Jag tror att ni kommer trivas fantastiskt fint i er nya bostad. Grattis och välkomna till Lund!

Lorenzo G
Lund

Renèe är en fantastisk mäklare. Under visningen var hon och hennes assistent väldigt trevliga och mycket ärliga med beskrivningen av huset. Under budgviningen lyssnade hon på våra idéer och tankar och hjälpte oss att hitta en lösning som kunde fungera både för oss och för säljaren. Som köparen kände jag mig mycket trygg med en mäklare som Renée som ser till både säljarens och köparens intressen. Hennes bemötande var mycket trevlig och hon var tydlig under alla faser av köpet. Jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Renée Frisk

Stort tack, så kul att ni fick en fin upplevelse av ert köp. Mitt mål är att verkligen kunna gå in i varje affär med öppna ögon för att se hur jag på bästa sätt kan hjälpa varje köpare och säljare. Vi har så många fina verktyg som vi kan välja mellan för att kunna vara anpassningsbara i varje enskild situation. Massor av lycka till med er nya bostad.

Emelina S
Galjevången

Anna kan beskrivas som professionell. Ett av hennes värdeord är kvalitet genom hela försäljningen. Hon är mycket duktig på att kommunicera vart i processen man ligger och vilket nästa steg är. För mig är det viktigt att en mäklare är lyhörd och flexibel till mina behov, samt kan vara behjälplig med kontakter och marknadskännedom. Där har Anna varit en guldklimp. Jag har varit väldig trygg med henne vid min sida när jag sålde min lägenhet.

Svar från Anna Engman

Tack Emelina! Kul att det blev en lyckad försäljning och skönt att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen. Lycka till framöver!

Eva M
Galjevången

Anna är en pärla! Alltid trevlig och tillmötesgående, professionell och skapar förtroende. Jag kan varmt rekommendera Anna Engman!

Svar från Anna Engman

Tack snälla för fint omdöme! Kul att ni blev nöjda med försäljningen.

Elias M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Galjevången

Mycket duktig, alltid trevlig och gav det där lilla extra!

Svar från Anna Engman

Tack Elias! Lycka till med er nya bostad!

Tobias H
Köpte sitt hus med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Svedala

Alltid trevligt bemötande och en känsla av att Mikael alltid ville vårt bästa. Trots några oväntade vändningar utom vår eller Mikaels kontroll, lyckades vi tillsammans vända förloppet till något positivt, vilket i slutändan ledde till en lyckad affär. Utan Mikaels strategi hade detta inte blivit verklighet. Själva kontraktsskrivningen gick väldigt smidigt och snabbt och Mikael förklarade alla punkter på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Mycket nöjda!

Svar från Mikael Haraldsson

Vad roligt att höra, Tobias! Stämmer som du skriver att vi stötte på några oväntade hinder, men det löste ju sig till det bästa i slutändan! Stort grattis till ert drömhus, så håller vi kontakten fram till tillträdet! / Mikael

Jette U
Svedala

Hjälpsom, duktig och trevlig mäklare ☺️

Svar från Mikael Haraldsson

Tack för fina ord, Jette! Och framför allt grattis till köpet, inte många som väntar fem år på att köpa sitt drömhus! Det var några omvägar men vi kom fram till slut så att alla blev nöjda. Önskar dig och din familj en riktigt härlig sommar, hälsa! / Mikael

Eva B
Nöden

R Frisk hade ett trevligt bemötande. Vad jag fr a fäste mig vid var att hon var tillgänglig på de mest udda tider och svarade på mina sms/mail kvällar och helger.

Svar från Renée Frisk

Tack, vad glad jag blir att köpet har känts bra. För mig är det viktigt att vi anpassar processen till dem vi möter både på säljar- och köparsidan. Tror och hoppas att detta boende blir helt rätt för dig. mvh Renée

Max R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Klosters Fälad

Trevlig och professionell. Gjorde ett utmärkt jobb trots omständigheterna. Flexibel och tillänglig när man behöver honom.

Najwa K
Sålde sitt hus med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Sliparelyckan

Catharina var mycket hjälpsam och trevlig. Hon uppfyllde alla våra önskemål och lite till. Försäljningen gick rakt och snabbt precis som vi önskad. Vi är mycket tacksamma för den som rekommenderade Catherina till oss.

Svar från Catharina Cavallac

Hej Najwa Jag är så glad att jag fick hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. Nu ska vi se till att hitta ett riktigt fint nästa hem till er! Hoppas ni hade en trevlig midsommar så hörs vi snart! Vänliga hälsningar

Bengt G
Norra Fäladen

Har upplevt en mycket god kommunikation och lyhördhet under hela processen att sälja fastighet samt en god tillgänglighet och kunskap när oväntade frågor uppstått.

Svar från Anna Engman

Stort tack Bengt! Det har varit ett nöje att få förmedla din fina villa. Lycka till med ditt nya boende!

Annika W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Gunnesbo

Gustav Wenning bemötte mig på ett mycket bra sätt, besvarade alla mina frågor och återkopplade direkt via sms.

Elin L
Rinnebäck

Väldigt bra, gav oss tid på visningen och gav oss en känsla av trygghet genom hela köpet.

Thérese B
Klostergården

Vårt köp av bostad gick otroligt smidigt tack vare Renées professionalism och varma bemötande. All kommunikation har varit väldigt direkt och öppen, frågor svarades snabbt och trots att bostadsköp kan innebära en del stress så upplevde vi processen för detta köp som väldigt lugn och genomtänkt.

Svar från Renée Frisk

Precis det här som du beskriver är det jag strävar efter att få till. Det är så viktigt för mig att kunna erbjuda allt detta till er som köpare och till säljare. Stort tack för feedback. Önskar er en bra och fin övergång till er nya bostad. Mvh Renée

Emma J
Östra Torn

Renée har verkligen varit en klippa hela vägen! Jag är väldigt glad över att vi anlitade just henne. Hon är kunnig, engagerad och lyhörd. Jag fick stort förtroende för henne redan vid första mötet, där hon var mån om att förstå våra behov. Det har varit både tryggt och roligt att samarbeta med henne kring försäljningen av vår bostad. Jag tror alla parter är nöjda - vi är det definitivt.

Svar från Renée Frisk

Hej och tack för återkoppling. Vad glad jag blir att ni har upplevt en trygg och stöttande process. Är så glad för er skull att ni nu hittat ett fantastiskt fint nästa boende som ger er samma fina känsla som ert gamla fast de är större. Massor av lycka till. mvh Renée

Jakob W
Rinnebäck

Tydlig, rak, ärlig och skämtsam

Anders H
Östra Torn

Vi fick hjälp av Renée att sälja vår bostad. Det var en lång process där vi letade efter ny bostad under mer än ett år, och har under hela tiden haft fantastiskt stöd av Renée. Hon har varit väldigt trevlig och lyssnande och verkligen försökt förstå både oss våra köpare (upplever jag) på ett engagerat och lyssnande sätt. Samtidigt upplever jag att hon är väldigt erfaren, professionell, kan marknaden och branschen väldigt väl, utan att alls upplevas som pushig eller säljig som man ibland gör med mäklare. Min känsla är att...

Svar från Renée Frisk

Så hittade ni till slut er rätta nya bostad. Som vi letat :) Och en nöjd liten ny familj kommer flytta in i ert. Då har vi lyckats med bostadsresan när vi landar i två nöjda parter, säljare och köpare. Tack för att jag fick förtroendet att guida er genom detta. Mvh Renée

Annelie H
Nilstorp

Trevlig, tillmötesgående, trygg. Det hon inte har svar på tar hon reda på och återkopplar direkt. Allt flutit på smärtfritt.

Svar från Anna Engman

Tack snälla Annelie för fint omdöme! Jag önskar dig stort lycka till med din nya bostad i Lund. Vi ses vid tillträdet!

Rozanna L
Nilstorp

Jag blev väldigt trevligt bemött, och hon var verkligen lyhörd för mina önskemål. Hon gjorde allt för att marknadsföra lägenheten så brett som möjligt på marknaden. Hon var fantastiskt engagerad, och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Jag kan varmt rekommendera henne. /Rozanna Lundbergh Jensen

Svar från Anna Engman

Tack snälla Rozanna för fint omdöme! Jag önskar dig stor lycka till med flytten framöver!

Fiona N
Norra Fäladen

Anna was very professional. She was very clear in answering all the questions we had regarding the property.

Svar från Anna Engman

Thank you so much! I wish you all the best with your new home!

Ulf N
Norra Fäladen

Anna var mycket vänlig och hjälpsam. Hon ingav förtroende och agerade snabbt mellan oss och säljaren. Hon var väl förberedd för mötet på morgonen för kontraktsunderskrift trots att det var Nationaldagen. Det märktes att hon fått en väldigt fin relation med säljaren och det var en trevlig stämning.

Svar från Anna Engman

Tack Ulf! Det var en trevlig start på nationaldagen. Önskar er all lycka framöver!

Kirsten J
Norra Fäladen

All kontakt med Anna har varit mycket trevligt. Hon är bra på att lämna all information, det blev ingen längre försäljning och hon ställde upp för mig och köparen när det var dags för påskrivning av kontraktet. Det har fungerat helt över förväntan. Tackar så jättemycket för all hjälp. Med vänlig hälsningar Kirsten Jönsson.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme Kirsten! Det har varit jättekul att få hjälpa till med förmedlingen av din bostad. Vi ses till tillträdet!

Emma J
Norra Fäladen

Mäklaren var tydlig, trevlig och korrekt vilket gjorde köpprocessen smidig och trygg.

Svar från Anna Engman

Tack Emma! Lycka till med er nya villa och trädgård.

Anders H
Norra Fäladen

Trevligt, korrekt och ingenting att anmärka på!

Svar från Anna Engman

Tack Anders! Önskar er all lycka med ert nya hem!

Paul F
Köpte sitt hus med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Löddeköpinge

Bra mäklare med rätt inställning till smidigt husköp !

Svar från Catharina Cavallac

Hej Paul Glad att vi äntligen hittade detta hus till er. Ska bli väldigt spännande att få följa er resa här nu när du är tillbaka i dina hemtrakter :)

Frida K
Kobjer

Anna är en professionell, engagerad, vänlig och kunnig mäklare. Jag har väldigt stort förtroende för henne och rekommenderar henne verkligen.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme och rekommendation! Lycka till med allt framöver!

Ulf N
Löddeköpinge

Kunnig om marknaden och styrde processen på ett proffesionellt sätt. Lyhörd och öppen för våra behov och förväntningar. Försäljningen gick över förväntan, snabbt och smidigt i en för närvarande besvärlig marknad. Vi kan varmt rekommendera Catharina för den som funderar på att sälja sin fastighet.

Svar från Catharina Cavallac

Hej Ulf Tack för dina vänliga ord. Varit ett sant nöje att hjälpa er på denna resa. Hoppas ni kommer trivas riktigt bra i ert nya hem. Du har mitt nummer om det är något ni behöver hjälp med :) Vänliga hälsingar

Li Ö
Kobjer

Professionell, kunnig, förtroendeingivande inlyssnande och servicenummer! De positiva adjektiven är många. Från första mötet till kontraktsskrivningen har jag upplevt en känsla av trygghet och förtroende. Hennes personlighet och seriositet löper som en röd tråd. Vi kommer anlita henne igen och då till en familjemedlem som är i färd med att sälja.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme Li! Skönt att du känner trygghet och förtroende. Vi ses till tillträdet om inte innan!

Nils L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Haraldsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Väster

Mikael har varit professionell, trevlig och tillmötesgående under hela processen fram till köpet.

Svar från Mikael Haraldsson

Stort grattis till nya lägenheten, Nils! Kommer passa er perfekt att bo med parkering och hiss på Väster. Stort tack för fin Reco, uppskattas! Vi hörs framåt tillträdet, lycka till med tillökningen av familjen till att börja med:) / Mikael H

Lennart S
Lomma

Mycket bra service. Snabb respons.

Svar från Catharina Cavallac

Hej Lennart Glad att vi äntligen fick ihop affären! Varmt välkommen till Skåne :) Vänliga hälsningar Catharina

Anneli C
Östra Torn

Blev bemött på ett trevligt sätt och med respekt, mycket nöjd med allt.

Svar från Renée Frisk

Så kul att höra att det kändes bra med det upplägg vi jobbade fram för just din försäljning. Önskar dig en fin sommar. mvh Renée

Vladimir D
Östra Torn

De bästa mäklarna behöver man när tiderna är som svårast. Catharina har hittat en familj vars behov matchade ganska exakt vad vi hade att erbjuda. Bravo!

Svar från Catharina Cavallac

Hej Vladimir Tack för din fina ord. Väldigt glad att jag kunde hjälpa er med försäljningen och att vi hittade en så bra familj som kommer flytt in. Slår en signal i dagarna för at stämma av det sista. Ha en fortsatt fin dag. Vänliga hälsningar

David A
Lund

Catharina var extremt hjälpsam och bemötande. Oklart om det hade blivit en affär utan henne, så vi är mycket tacksamma.

Svar från Catharina Cavallac

Hej David Tack för din fina recension, glad att jag har kunnat hjälpa er på denna resa och få lov att hälsa er välkomna hem till Lund :)

Anneli C
Råbylund

Har blivit trevligt bemött av henne, förvänta mig att få all info och stöd och det fick jag. Mycket nöjd .

Svar från Renée Frisk

Tack, det här blir en perfekt bostad för dig. Mvh Renée

Kerstin A

Professionell, trevlig och hjälpsam

Svar från Catharina Cavallac

Hej Kerstin, tack för dina ord. Väldigt glad att vi fick till denna affär och att de äntligen flyttar hem till Lund :)