Gustav Wenning

Gustav Wenning

Gustav Wenning är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lund

Gustav Wenning har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Gustav Wenning har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Wenning har haft 14 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

53 omdömen om Gustav Wenning

Sedan starten hos Reco 2021
Carolin A
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Önneslöv

Jag upplever Gustav som påläst, kunnig och erfaren. Han inger en trovärdighet som mäklare eftersom han visar att han har koll på nuvärldsläget och marknaden. Ett stort plus är att Gustav är civilekonom vilket gör att jag känner att jag kan lita på hans bedömning av det ekonomiska läget och att han kan ge råd därefter. Han säger inte bara det man vill höra utan hur det faktiskt ligger till. Gustav är dessutom trevlig, öppen och bjuder gärna på sig själv vilket skapar en härlig relation under affären!

Viktor N
Önneslöv

Gustav gav ett väldigt professionellt bemötande med en personlig touch. Han var lättillgänglig genom hela processen och vägledde oss på vägen till drömhuset!

Linus R
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Södra Sandby

Gustav är kreativ, noggrann och en riktigt bra säljare. Han är bra på att förklara vad som händer och hur han tänker framåt i försäljningen. Vi hade riktigt bra teamwork och försäljningen gick super även i svåra tider! Jag kan starkt rekommendera Gustav!

Max R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Klosters Fälad

Trevlig och professionell. Gjorde ett utmärkt jobb trots omständigheterna. Flexibel och tillänglig när man behöver honom.

Annika W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Wenning en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Gunnesbo

Gustav Wenning bemötte mig på ett mycket bra sätt, besvarade alla mina frågor och återkopplade direkt via sms.

Elin L
Rinnebäck

Väldigt bra, gav oss tid på visningen och gav oss en känsla av trygghet genom hela köpet.

Jakob W
Rinnebäck

Tydlig, rak, ärlig och skämtsam

Ingrid Birgitta L
Stångby

Bra bemötande, förväntade mig att huset skulle bli sålt och det blev det. Kunnig mäklare.

Honglei W
Norra Fäladen

We had great experience with Gustav Wenning when selling our apartment. Gustav is professional, friendly, patient and knowledgeable. The selling was well planned and eventually went well to a happy end.

Svar från Gustav Wenning

Thank you so much for the kind words Honglei, I really appreciate it! Take care for now and good luck with the moving!

Viktor A
Norra Fäladen

Tillgänglig, informativ och trevlig

Svar från Gustav Wenning

Stort tack för omdömet Viktor! Grattis till den nya lägenheten och försäljningen av huset! Välkomna tillbaka till Lund! Vi ses när det blir dags för tillträde!