Träffade själv aldrig Bodil då det var min bror som ”skötte” försäljningen. Den kontakt jag hade var trevlig tydlig och professionell. Både jag och mina syskon är mycket nöjda
Bodil Hedenborg
Bodil Hedenborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
.Bodil Hedenborg har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Bodil Hedenborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 280 omdömen med ett betyg på 4.9. Bodil Hedenborg har haft 56 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
280 omdömen om Bodil Hedenborg
Väldigt jordnära och personlig service
Vi blir alla väldigt bra bemötta. Bodil är en väldig bra och engagerad mäklare
Bodil är en mycket trevlig person samt väldigt kunnig och noggrann. Vi är mycket nöjda med hur hon har genomfört vår husförsäljningen.
Noggrann, trevlig, tillmötesgående, pålitlig, proffsig Har bara gott att säga om Bodil. En väldigt väldigt bra mäklare
Träligt & Proffs på sitt arbete!
Jag har köpt hus av Bodil. Bodil är Väldigt trevlig och lätt att prata med. Det har varit lätt för mig utan egen kunskap att köpa hus av Bodil, jag har aldrig känt att jag inte vågat ställa ”korkade” frågor. Bodil är smidig och funnits tillgänglig vid behov, och vid annat fall haft en kollega till hands. Bodil vet mycket och förklarar på ett enkelt sätt. Jag är supernöjd med Bodil!
Trevlig, noggrann och profsig!
Bodil har varit kommunikativ och informativ hela vägen, vi har känt oss trygga. Trots svårt läge på marknaden så har Bodil hela tiden haftvennpositiv attityd.
Trevlig och kunnig mäklare som vill att både säljare och köpare är nöjda.