Kunnig. Lyhörd. Positiv. Proffesionell.
3etage Fastighetsmäklare
3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...
1587 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare
Sedan starten hos Reco 2015
Trevlig, erfaren, kändes stabilt
Mycket trevlig och hjälpsam. Kunnig och uppdaterad om objektet.
Väldigt trevlig person och lätt att prata med. Han är förtroendegivande och sympatisk.
Upplevde Martin som kunnig, lugn, förtroendeingivande och trevlig.
Hjälpsam, positiv, kunnig, bra lyssnare, intresserad.
Roger! Den bästa mäklaren vi haft att göra med. Ärlig för både köpare och säljare. lätt att få tag på och bra kunskap om marknaden. Värderar rimligt med vad marknaden anser att ett objekt är värt. Haft med honom att göra vid flertal objekt och tillfälle. En toppen mäklare! Rekommenderar definitivt.
Supertrevlig och kompetent! Jag hade rekommenderat henne.
Kunnig, intresserad,förtrolig från en mycket nöjd kund
Proffsig, tillmötesgående och personlig.
Supertrevlig , kunnig , tålamod och punktlig.
Löste allt väldigt bra och professionellt
Alexander was very efficient and kept us well informed through the process. Highly recommended!
Världsklass, man känner sig trygg. Uppföljning och närvarande genom hela processen. Lyhörd och fokus på att affären ska bli bra för alla parter vilket jag verkligen uppskattar. Hade jag fått välja om så är 3etage med Martin och Alex i spetsen ett självklart val.
En mäklare som verkligen brinner för sitt jobb. Jättebra bemötande, informativ och proffsig 👍
Hon är en duktig och mjuk kvinna. Hon gjorde bra kommunikation tillsammans med mig och säljaren. Vi skulle vilja kontakta henne igen för eventuella framtida affärer
Det märktes att Alexander var mycket mån om att både köpare och säljare skulle vara nöjda. Han visade stort engagemang och uppdaterade oss hela tiden!
Hannah motsvarar alla mina förväntningar av en mäklare. Trevlig, glad, noggrann & ordentlig. Försäljningen gick snabbt och Hannah såg till att vi alla var nöjda. Kan varmt rekommendera henne.
Smidig, proffsig och trevlig. Kan sitt område.
Snabb och effektiv, samt med grymt kontaktnät vilket förstås gynnar oss kunder :-)
Information och återkoppling tydlig och snabb. Förväntningar att mäklaren skall göra det han skall. Mycket snabb kommunikation mellan säljare och köpare. Noggrann. En bra mäklare som levde upp till våra förväntningar.
Martin är kunnig och effektiv. Han är också hjälpsam och trevlig. Tycker om hans attityd till sitt yrke, skönt att slippa alla klyschor en del mäklare använder sig av. Jag rekommenderar honom mycket gärna.
Martin är tydlig, öppen och lyhörd. Kommunicerar bra och följer upp på det som ska göras. Vi har blivit väldigt bra bemötta.
Hannah Kjell har hjälp oss tidigare för snart 7 år sedan med en tidigare husförsäljning som då gick väldigt smidigt och hjälpsamt och raskt tillväga. Denna gången var det en lägenhetsförsäljning som tog längre tid men inte pga Hannah som hjälpte mej på ett mycket föredömligt sätt med alla möjliga vägar till större möjlighet till försäljning. När det nu för tillfället har varit en mycket trög bostadsmarknad som oxå återspeglade sej på min lägenhet så kom det nu ändå tlll slut en rätt köpare till min lägenhet som kunde ordnas...
Glad kunnig och tillgänglig. Det märks att Hannah gillar sitt jobb. Om det är något jag ska anmärka på är det att komma ihåg att värna integritet hos säljaren, jag som köpare behöver inte veta om känslomässiga reaktioner eller detaljer i dialog med säljaren.
Otroligt fint och professionellt bemötande. Lätt att kontakta och tillmötesgående. Uppfyllde våra förväntningar och gav tydlig och bra information!
En seriöst jobbande mäklare som är kreativ och gör det han har lovat! Han ser lösningar och tänker framåt! Alex är en mycket positiv bekantskap! Som man verkligen kan rekommendera!👍👍👍
Kunnighet, intresse även för köparen inte bara säljaren. Precis vad man kan och ska förvänta sig. Förde affären i hamn på ett smidigt och professionellt sätt.
En mycket trevlig ung man som inte gav upp trots att jag egentligen ville behålla min fristad. Jag kan varmt rekommendera Alexander Larsson till andra kunder. Han stöttade mig i mitt svåra beslut att sälja .MVH Kerstin Söderlund
Trevlig , duktig , vänlig och tillmötesgående
Roger har varit en strålande partner i samband med vår försäljning (och även köp), alltid tillgänglig, kunnig och drivande i att hitta lösningar. Löste försäljning med komplexa förhållanden på kort tid. Bara goda erfarenheter av Roger!
Behaglig inte för familjär , proffesionell duktig och rar
Vi blev väldigt bra bemötta av Roger Billsten! Han var väldigt trevlig och hjälpsam, ordnade en visning med kort varsel. Väldigt insatt i lägenheten och kunde svara på alla frågor. Och så är han väldigt rolig! En bra upplevelse av hela affären.
Roger Billsten är en vänlig fastighetsmäklare. Ger upplysande information och svarar snabbt på frågor.
Inga konstigheter alls! Känns tryggt!
Enkel att förstå och mycket kunnig. Ingenting verkar vara svårt. Svarar snabbt på mina frågor.
Supertrevlig mäklare som har engagemang för det han gör. Kan verkligen rekommendera Alexander!
Trevlig och kan mycket! Hjälpte igenom hela processen
Alexander met all my expectations will flying colors. He was friendly, punctual, and professional. He had a complete knowledge of the neighborhoods and the buildings, plus he was open about both the pluses and minuses of both. He took his time explaining everything, never pressured, and answered all my questions thoroughly. I absolutely recommend Alexander for anyone needing help with finding a an apartment or home.
En väldigt trevlig och hjälpsam mäklare som har stort engagemang för det han gör. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera honom.
Trevlig, informativ mäklare. Flexibel med tider för visningar och kontraktsskrivning
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Alexander är lyhörd, tillmötesgående och bra på att skapa trygghet i hela bostadsaffärens process. Han gav snabb feedback efter visningar och var helt tiden tillgänglig. Från första visning till affär på cirka 2 veckor tycker jag är ett gott betyg!
Trevligt och proffesionellt bemötande. Snabb på bollen och öppna kort har varit väldigt uppskattat från min sida som potentiell kund.
Alexander har ett väldigt vänligt och professionellt bemötande. Han är kunnig och kompetent och håller en stadigt i handen genom processen. Man känner att han är på både säljarens och köparens sida d v s att han vill att det ska bli en bra affär för båda parter.
Hannah är en mycket professionell mäklare som utstrålar kunnighet, trygghet, glädje och värme.
Professionell, förtroendegivande och ärlig. Det kändes att Alexander gav oss som köpare samma trygghet som om vi skulle ha varit säljare
Alexander är jätte dyktig till sit jobb, -professionel hele vägen igennom. Vi kunne inte önska oss en bättra behandling..1000 tack!!
Mycket trevligt bemötande. Har också levt upp till alla förväntningar.
Alexander är kunnig, påläst och engagerad i sitt uppdrag. Vi kände oss väl bemötta och fick känslan av att både vi som köpare och säljarna kände oss trygga genom hela affären