Ditt sätt att vara, kommunicera och tro på en affär med två nöjda parter är det inget som slår! Så nöjd för valet av Martin som mäklare.
3etage Fastighetsmäklare
3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...
1409 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare
Sedan starten hos Reco 2015
When interacting with Roger Billsten at 3etage Fastighetsmäklare, I was treated with professionalism and courtesy throughout the home-buying process. Roger consistently demonstrated a strong knowledge of the real estate market and was responsive to my inquiries and concerns. His communication skills were excellent, and he made sure I was informed at every step of the journey. My expectations when working with a broker were to find a property that met my criteria, negotiate a fair deal, and ensure a smooth transaction....
Mäklare med otroligt bra kännedom om området. Erfarenheten märks rakt genom. Hjälpsam gentemot köparen samt säljaren.
Jag har träffat Alexander på två visningar. Han är väldigt professionell och lätt att ha att göra med. På de frågor vi ställde så var vi nöjda med svaren. Jag har fått svar på alla mina e-post till honom under en timme. Jag kan inte komma på något som Alexander inte presterade som förväntat eller bättre. När jag skall sälja min lägenhet så kommer jag troligen att välja honom.
En mycket trevlig o lyhörd mäklare! Snabb o effektiv! Ser alltid till kundens bästa! och då gäller det både köpare o säljare. Alltid tillgänglig 7 dagar i veckan.
Martin var mycket trevlig och professionell. Hanterade priset på lägenheten mycket professionellt och hjälpte oss gärna med eventuella frågor och problem.
Ett väldigt trevligt bemötande och en mäklare som vet när han ska låta kunden titta själv och när han ska stiga fram . Han känns också lugn och inte stressad. Han känns också proffsig och kunnig, man får ett förtroende för honom.
Alexander får man förtroende för är även tydligt med hur han tänker och hur han arbetar. Håller mig som kund uppdaterad om allt som händer. Efter en visning är det alltid återkoppling och uppdatering. Det gjorde att jag kände mig trygg och delaktig i försäljningen. En bra resa hela vägen från start till mål
Alexander träffade jag i samband med en visning av lägenhet som intresserade mig. Mitt första intryck av honom som lugn, påläst och anträffbar levde Alexander upp till när jag valde honom som mäklare när min lägenhet skulle säljas. Professionell med andra ord! Jag uppskattar även de konstruktiva förslag som Alexander gav mig i samband med försäljningen som jag ser som lyckad. Stor tydlighet vid kontraktskrivande vilket är ett plus för min del.
Andreas är riktigt bra mäklare på alla sätt och vis. Mycket bra dialog och återkoppling. Andreas är ödmjuk, engagerad och väldigt påläst och professionell. Han är lyhörd och kommer med kloka råd. Jag kan verkligen rekommendera till alla jag känner. Han är även en väldigt härlig och snäll människa.
Bästa mäklaren i stan, snabba svar, proffsigt bemötande samt pålitlig och på läst. Ger mina varmaste rekommendationer.
Andreas är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Bra kontakt genom hela processen. Snabba svar och vägledning genom varje steg var väldigt tacksamt. Rekommenderar!
Martin är en professionell, lyhörd och kompetens mäklare! Han skötte försäljningen av vår bostad strukturerat, smidigt och snabbt. Han är en duktig förhandlare och balanserar bra mellan att vara rådgivande och skapa förutsättningar för en gynnsam försäljning. Får även uppfattningen att han är en god lyssnar på köparens krav, önskemål och ekonomiska förmåga. De som köpte av oss verkar väldigt nöjda med honom också. Vi rekommenderar Martin till 100%! Om vi ska köpa eller sälja en bostad igen så kommer vi definitivt anlita...
Maklaren var bra lyssnare, vi fick på visning när vi önskade. han kunde svara alla frågorna, han lyckades att få ner priset och blir medlem i BRF på 1 dag. Vi var brottom med att flytta in, och de var mycket att göra, men Han fixade allting!!!
Har verkligen känt att man blivit bemött på ett bra sätt, fått all information jag behövt och han har varit behjälplig när det har behövts. Väldigt nöjd!!
Trevlig, engagerad och kunnig mäklare med en härlig personlighet.
Tydlig, ärlig, målmedveten och ihärdig
Väl bemött av kunnig mäklare.Bra genomgång av villkoren.Även synpunkter från säljaren.
Mycket trevlig och lättsam mäklare. Kände verkligen att han var mån om mig som spekulant på bostad. Lämnade snabb och korrekt information. Mäklare jag verkligen kan rekommendera.
Vi är inte nöjda med mäklaren och hans sätt
Trevlig & mycket kunnig då hans erfarenhet inom mäklarbranschen är stor. Lätt att få kontakt med och snabb återkoppling.
Han är personlig, entusiastisk och lyssnar på en.
Vi kom först i kontakt med Martin som vi träffade på första mötet och blev jätte bra bemött. Sen skulle han på semester och då skulle Alexander ta över försäljningen och det gick jätte bra med överlämning och när de kommer till Alexander så har han varit jätte tillmötesgående och lyssnat på vad vi har sagt å önskat. Han har verkligen varit en super grym mäklare som har återkopplat till oss när man har mailat honom eller ringt honom. Kan varmt rekommendera honom till en vän som ska sälja sin bostad. Han är super trevlig.
Martin har pga semester inte alls haft hand om varken kunder eller överlåtelseavtal.Allt detta sköttes av Hannah Kjell.
Proffsigt, trevlig och enkel att kommunicera med. En bra vägledande hand under ett stort beslut som det innebär att sälja och köpa bostad. Rekommenderas varmt.
Alexander är den perfekte mäklaren. Han är mycket saklig och kompetent, väldigt flexibel och mycket trevlig. Dessutom är han både hänsynstagande och försiktig och samtidigt pådrivande och tar initiativ och har alltid ett väl avvägt förslag i varje steg och scenario i försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Under hela processen fick jag väldigt professionellt bemötande, och snabb återkoppling gällande uppdatering kring försäljningen av min lägenhet. Kan varmt rekommenderas!
Väldigt förtroendeingivande, kunnig och trevlig. Processen har varit väldigt smidig och jag har hela tiden fått snabb återkoppling om vad som händer. Jag kan varmt rekommendera 3etage och Andreas.
Snabb, effektiv och serviceminded!
Väldigt nöjd med att ha haft Martin som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Proffsig, smidig att kommunicera med och ambitiös är min upplevelse av honom.
Lugn och saklig mycket proffsig .Tillmötesgående vid varje kontakt,skulle välja honom om jag behöver i framtiden.
Inga problem, svarar snabbt vid frågor. Inte så mycket att säga egentligen förutom att han glömde ringa mig en gång när han sagt han skulle göra det. Men inga problem förövrigt. Trevlig och informativ samt tillgänglig.
Andreas är tydlig, transparant och trygg, en mäklare som jag upplever som ärlig och omhändertagande av mig som köpare.
* positiv, trevlig, lösningsorienterad * informativ, återkopplar, saklig * sammanfattningsvis upplever vi mäklaren som det som är nämnts ovan och väldigt lättad över att ro affären i land.
Kunnig, engagerad och personlig! Har ett fantastiskt driv och hög servicekänsla. Kan varmt rekommendera Hannah!
Väldigt duktig och erfaren mäklare som gjorde att hela bostadsaffären kändes trygg och smidig. Proffsigt bemötande och Hannah lyckades sälja bostaden i tuffa tider till ett bra pris!
Robin har været rigtig godt på alle måder, at jeg have ydet en optimal service og en følelse af at være i gode hænder og hele tiden holdt mig underrettet og været professionel på alle måder og forklaret og orienteret mig under hele forløbet. Dejligt og nemt tid samarbejde varme anbefaling til andre som skal købe et bolig.
Glad och trevlig! Förklarade tydligt vad som gäller.
Med Roger fick vi en snabb och smidig försäljning. Vi kände oss trygga under hela processen och kommer definitivt rekommendera Roger.
Andreas visar på stor kunskap och erfarenhet som mäklare. Jag har känt mig trygg genom hela affären. Han återkopplar efter varje steg, så att man hela tiden vet hur processen går. Han är personlig och lättsam, vilket är trevligt! Jag kan varmt rekommendera Andreas!
Avslappnad, men proffsig inställning. Lyhörd & kunnig. Allt klockrent från början till slut.
Allt går som på räljs, aldrig några problem utan Roger ser bara lösningar :) Snabb, flexibel och professionell.
Tack för smidig och trygg process!
Mycket trevlig och kunnig person. En person som jag verkligen kände stort förtroende för.
Kan sin sak! Grym på alla sätt .
Proffsigt och trevligt bemötande.Håller kontakten med kunden och uppdaterar en hela tiden.Har inget annat att säga än att jag varmt kan rekommendera Alexander som mäklare.Mvh/Håkan Stjärnborg.
Martin var trevlig, kunnig och uppdaterad. Han levde upp till de förväntningar vi hade och vi kommer rekommendera honom till andra och även anlita i framtiden själva vid behov.
Andreas har varit väldigt tillmötesgående och vi har känt oss trygga i processen. Bra kommunikation och trevligt bemötande! Vi kan varmt rekommendera Andreas
Mycket väl. Oerhört kompetent och duktig på att svara på våra frågor. All eloge!
Hannah var ett bra stöd genom hela affären. Sakkunnig och närvarande. Kan varmt rekommendera 3etage och Hannah.