3etage Fastighetsmäklare

3etage Fastighetsmäklare

www.3etage.se
  • BadgeElevenYears
1 772

3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...

1772 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare

Sedan starten hos Reco 2015

Katarina A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Martin är lugn och trygg i sin roll som mäklare. Han svarar snabbt och återkopplar även om han inte har svaret utan är i steget att ta fram svaren.

Mona B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ättekulla

Jag tyckte Sandra hade ett proffesionellt bemötande. Hon gick noggrant igenom köpeavtalet. Hon har gett snabb återkoppling så jag är väldigt nöjd.

Samir K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ättekulla

Min upplevelse av Sandras insats har varit över förväntan. Hon har varit både professionell, kunnig och väldigt engagerad. Kommunikation och återkoppling har fungerat perfekt, och jag har känt mig trygg genom hela processen. Jag vill verkligen uttrycka min stora uppskattning för det fantastiska arbete som gjorts.

Niklas A
Tågaborg

Mycket bra bemötande. Försökte och lyckades gräva fram de uppgifter som vi efterfrågade.

Anneli Terese T
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Rydebäck

Engagerad och duktig, är mycket nöjd. Huset såldes på ca 3 veckor!

Daniel B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Oceanhamnen

Andreas är mycket kunnig och påläst, och han har ett väldigt bra sätt att bemöta människor. Han inger förtroende och känns pålitlig – en av de bästa mäklarna jag någonsin haft kontakt med.

Viviane M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Oceanhamnen

Trevligt bemötande Proffsigt hanterad inledning So far so good

Karin J
Norr

Hannah är en erfaren och ambitiös mäklare med en varm personlighet. Hon ger verkligen allt! Jag och min man är mycket nöjda med hennes insats.

Peter J
Norr

Mycket proffsig och engagerad mäklare som man känner sig trygg med.

Daniel F
Centrum-Norr

Han ordnade visningar när det passade oss vilket var jättebra då vi inte bor i närheten och kan komma när som helst. Han gav även ett kunnigt intryck och var lätt att ha att göra med.

Marie A
Slottshöjden

Andreas är en professionell, engagerad, lyhörd och trevlig mäklare som har varit lätt att komma i kontakt med. Jag kan varmt rekommendera honom.

Mubariz M
Slottshöjden

Andreas Schultz på 3etage visade stor professionalism och engagemang under hela försäljningen. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Martin V
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Laröd

Alf K
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Rydebäck

Vi är mycket tillfredsställd med valet av mäklare. Kunnig och kompetent med ett mycket bra upplägg påhela processen Nu gick försäljning mycket snabbt, Vilket delvis berodde på det var en mycket välskött fastighet men det gjorde också att de pris fick utvärderas noggrant och lungt och det var Martin och <han och hans team gjorde ett mycket bra och supersnabbt jobb från staten 2024 med fotografering och uppföljning

Karl Emil L
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Nyhamnsläge

Bra och proffsigt genom hela säljprocessen, återkopplar och förklarar på ett bra sätt. Rekommenderar starkt Alexander:)

Zoran P
Olympia

Trevlig, professionell, god samarbetsvilja och alltid med ett leende.

Niklas T
Rydebäck

Väldigt proffsig och trevlig.

Aleksandra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av 3etage Fastighetsmäklare
Slottshöjden

Mäklaren var väldigt hjälpsam, jättebra bemötande och tydlig. Jag är supernöjd med mäklaren vid köpet av bostaden.

Björn B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Vi blev trevligt bemötta av Martin. Fick lite dålig feedback ibörjan om det hade varit visning eller inte. Här var det kanske vi som hade lite höga förväntningar ?? Men han ändrade på detta efter påpekande om våra förväntningar. Totalt sett blev det väl en hyfsad försäljning, fick gå ner 245,000 under utgångs priset. Men det är väl marknaden som styr detta. Med vänlig hälsning, Björn Bengtsson

Wilhelm Gunnar B
Södåkra

Alexander kändes mycket kompetent och var behjäpi försäljingens samtliga delar. Det är så här en försäljning av hus skall gå till.

Pia P
Viken

Hannah är vänlig och lyssnande. Vi hade en öppen och ärlig kontakt under de 4 veckor som försäljningen tog. Hannah, tack för en snabb försäljning!

Maria Elisabeth P
Södåkra

Alexander levde väl upp till mina förväntningar, och lite till :) // Maria

Anja B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs Centralt

Trevlig men gav intryck av att det vi hade möte om inte var så viktigt, att nästa möte var viktigare. Charmig men lite raljerande. Mkt slarvfel.

Marc A
Sålde sin lägenhet med hjälp av 3etage Fastighetsmäklare
Eneborg

Vi har träffat många mäklare och valet att samarbeta med Alexander kändes självklart. Han är en professionell och driven mäklare som inte ger sig. Han är lyhörd, engagerad och bryr sig om varje bostadsaffär även om marknaden presenterar utmaningar. Ska ni sälja så bör ni välja Alexander, ni kommer absolut inte bli besvikna!

Ebba Gudrun Christina E
Skäret

Han är kunnig och korrekt, har en vänlig och tillmötesgående framtoning och uppträder professionellt men samtidigt personligt (utan överdrift).

Gustav Albert Angelo B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Norr

Roger Billsten, bästa mäklaren i Helsingborg.

Patrik S
Slottshöjden

Han har varit toppen på alla sätt. Rekommenderar honom verkligen.

Michel P
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Gamla Viken

Skulle aldrig anlita någon annan mäklare då Hannah har sålt 2 hus till mig.

Petra L
Ödåkra

Sandra är en mycket trevlig och skicklig mäklare. Hon är alltid tillgänglig, svarar snabbt och ger ett professionellt intryck. Jag kan varmt rekommendera henne!

Stephanie V
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Gamla Viken

Hjälpsam, proaktiv, förstående och otroligt schysst att jobba med

Marcus L
Ödåkra

Sandra är en exceptionell mäklare som verkligen utför sitt arbete på bästa sätt. Hon är alltid tillgänglig, engagerad och gör det lilla extra för att allt ska bli så bra som möjligt. Jag kan varmt rekommendera Sandra!

STEFAN B
Köpte sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Allerum

Proffsigt bemötande, rak kommunikation och stort engagemang. Vi kan varmt rekommendera Roger Billsten på 3etage

Carina C
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs Nedre

Hej Alexander är alltid tillgänglig det uppskattar jag. Tydlig och hjälpsam.

Nils L
Bårslöv

Sandra har varit väldigt tillgänglig och tillmötesgående under hela processen.

Gunilla P
Norra Hamnen

Andreas var lugn och saklig. Förklarade mycket bra sådant som för mig var lite oklart. Förtroendeingivande .

Johan R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Larsson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Söder

Mycket professionell i sitt yrke och trevlig. Har en verklighetsbaserad syn på marknaden som gör att man hamnar "rätt" både ifråga om förväntningar samt pris. Jag rekommenderar Alexander varmt.

Malin A
Mariastaden

Mycket professionell, snabb, kunnig och tålmodig. Han ger sig inte förrän du fått sålt till det pris du önskar. Av Roger blir du alltid väl och trevligt bemött.

Ola J
NORR

Andreas var är lugn och saklig. Har en hög kompetens. Fötroendeingivande.

Jonas K
Slottshöjden

Jag känner mig alltid trygg med Roger. Detta är andra gången jag säljer genom honom och denna gång även köp av lägenhet. Han har koll på läget genom hela processen och är alltid tillgänglig för frågor och funderingar. En fin varm person som ger allt av sig själv och det märks.

Ronny S
Ättekulla

Trots sin ringa ålder så gav hon prov på stor kunnighet och ett proffsigt beteende gentemot sina kunder. Bl.a. blev vi imponerade över ärendets snabba handläggning. Ronny och Lena Sörensson

Filippa R
Söder

Alexander gav redan på första mötet ett gott intryck. Han lyssnade in mina önskemål och vision som säljare. Han är bra på kommunikation och finns alltid nära till hands vid frågor.

Cecilia A
Olympia

Lugn, kunnig, professionell och förtroendeingivande. Byggde en mycket bra relation till oss som kund.

Ajla J
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Laröd

En fantastisk mäklare med det lilla extra! Under nästan ett år har Martin hjälpt oss med vårt husletande. Till slut hjälpte han oss hitta vårt drömhem och löste en snabb och smidig affär. Kan varmt rekommendera Martin!

Fahriye Maria R
Ödåkra

En fantastisk mäklare kan rekommendera henne riktigt skarpt driven noggrann lätt att få tag på hjälpsam med frågor hon gjorde en riktig bra jobb med min försäljning jag kan rekommendera henne skarpt jag kommer rekommendera Sandra när någon ska sälja eller köpa

Marie Anneli J
Höganäs

Hannah visade stort engagemang för både mig som säljare men även för de som bokade en visning av lägenheten. Hon levde helt klart upp till mina förväntningar.

Christina B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs

Positiv och trevlig Besvarar ev frågor tydligt Tar sig tid att lyssna

Helena Elizabeth H
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs

Bra, alert och intresserad av att göra en god affär. Tydlig i kommunikation och kunnig på sitt område.

Nikola K
Rydebäck

Sandra var driven, tydlig och noggrann. Med bra lokalkännedom och lösningsorienterat arbetssätt gjorde hon försäljningen trygg och smidig.

Jeanette Å
Rydebäck

Mycket engagerad mäklare. Lätt att få kontakt med vid frågor och jag upplevde att hon gjorde sitt bästa för att både köpare och säljare skulle bli nöjda, Noggrann med detaljer. Har erfarenheter av Sandra som både säljare och köpare och kan verkligen rekommendera henne.

Agnes M
Rydebäck

Hon tog endast i hand med min sambo när vi besökte visningen. Gav inte ett bra första intryck. Missade att vi bad om ett dold bud och la in det som ett vanligt. När vi påpekade detta var hon inte särskilt ursäktande, utan sa att köparen inte godkände dolda bud. Kändes oseriöst och vilseledande att göra på det sättet. Hon hade kunnat informera om det direkt istället. Information gällande möjligheten till elbilsparkering skilde sig från samtalet vi hade själva med ordförande. Enligt mäklaren så var det nära att det skulle...

Svar från Sandra Bryngson

Hej Agnes! Jag beklagar verkligen att höra om er upplevelse. Som fastighetsmäklare strävar jag alltid efter att skapa förtroende och upprätthålla en hög nivå av professionalism i varje affär. Jag vill dock klargöra att när det gäller laddstolpar i föreningen så var jag tydlig med att det inte fanns några sådana i dagsläget och hänvisade er till både Blomsterlandet och den nya idrottshallen, där man kan ladda sin bil. Jag var även tydlig med att jag hade pratat med ordförande i föreningen två gånger om detta och hon nämnde...