Intresserad, kunnig, lätt att få kontakt med. Väldigt nöjd med Sandra!
3etage Fastighetsmäklare
3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...
1882 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare
Sedan starten hos Reco 2015
Alexander är alltid trevlig och professionell. Bra information i processen och uppdatering när det behövdes.
Lyhörd, trevlig och bra kommunikation. Kan rekommendera varnt.
Roger bilsten är en mäklare som verkligen kan sitt jobb, bemötandet var i toppklass upplägget som han gav oss sen kontakten mellan oss säljare och köpare var finemang 👍👌💪 Finns bara gott att säga om Roger 😊 Mäklare av topprang🙏
Jätte duktig och driven. Tar sitt jobb väldigt seriöst
Hon är en duktig mäklare och hon hjälper mycket.
Hon är professionell, trevlig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda med bemötandet och hela köpupplevelsen.
Lätt att få kontakt med, snabb återkoppling samt transparent och professionell. Ett bra stöd i en, för oss, stor affär.
Den bästa mäklaren jag någonsin anlitat. En riktig klippa!
Kompetent, lyhörd. Trevligt bemötande. Snabb med återkoppling, tydlighet i kommunikationen. Hög tillgänglighet och social kompetens.
Rak och hjälpsam samt kunnig och verkar brinna för sitt jobb när man ställer upp att göra upp en affär sent en kväll.
Det är första gången jag och min sambo köper bostad men Jennie har tagit så väl hand om oss. Vi har fått snabba svar på alla våra frågor och känt oss så trygga genom hela processen. Vi är supernöjda! ☺️
Mycket trevlig. Uttrycker ett till synes genuint intresse för köparens bästa. Skicklig på sitt jobb.
Martin visar ett professionellt och trevligt bemötande som känns förtroendegivande som köpare. All återkoppling kring olika frågor sker snabbt vilket känns extra bra i en budgivning. Jag kommer att anlita honom för försäljning av min nuvarande bostad.
Bra kille. Alltid påkopplad och nåbar vilket är värdefullt vid en sådan stor affär. Nu sålde huset sig själv innan visning så begränsat hur mycket jobb som behövde läggas ner.
Professionell och väldigt kunnig om sin sak. Lyssnar och ger förslag.
Andreas ger ett seriöst och lugnt intryck. Han är påläst och kunnig. Återkopplar efter visningar med bland annat vad lägenhetsspekulanterna reagerat på som kanske var mindre bra med lägenheten. Då fick vi möjlighet att åtgärda det till senare visningar vilket ökade möjligheten till försäljning.
Trevlig och glad när vi träffades. Kunnig på det hon gör som mäklare. Informerade eller ringde så fort det blev bud mm. Så kan bara säga positivt om Sandra
Trevlig och kunnig. Man imponerandes att han hade koll på läget-på riktigt. Påläst om bostadsrättsföreningen.
Snabb, engagerad, tillmötesgående och trevlig!
Mycket trevlig och professionell mäklare som gjorde köpprocessen smidig och trygg. Snabb på att svara på frågor, tydlig i kommunikationen och alltid hjälpsam. Vi är mycket nöjda med bemötandet och kan varmt rekommendera Sandra.
Vi har tagit hjälp av Hannah två gånger nu och varit lika nöjda varje gång! Senaste bostaden sålde vi under hand, precis som vi önskade. Plötsligt hade hon en köpare till vår bostad och allt blev klart på ett kick, och vi slapp annonsering och visningar. Hanna är supertrevlig, effektiv och med ett stort kontaktnät. Vi rekommenderar henne varmt!
Bara positivt att säga om Sandra. Alltid glad, svarar snabbt på sms eller mail.
Mycket trevlig, hjälpsam och märks att han bryr sig om att saker ska bli rätt.
Jenny har varit otroligt serviceminded och engagerad från första mötet. Vi har alltid känt att det är lätt att komma i kontakt med henne, oavsett veckodag. Har vi ett objekt till försäljning är det henne vi kommer att kontakta. Hon är guld värd!
Trevlig och tillmötesgående. Lätt tillgänglig och enkel att prata med och diskutera.
Roger er en ejendomsmægler i absolut verdensklasse! Utroligt kompetent, lydhør og professionel under hele processen. Takket være hans store engagement gik alt glat og trygt for sig. Hvis I vil have en mægler hos 3etage, der virkelig leverer topkvalitet, så vælg Roger! Stort tak for et fantastisk stykke arbejde!
Jennie har varit ytterst hjälpsam och engagerad i försäljningen av våran lägenhet. Vårt förtroende för henne vacklade aldrig och i en tid där bostadsmarknaden inte varit gynnsam har vi ändå haft fullt tillit för Jennie. Väldigt proffesionellt och trevlig mäklare.
Ett superproffs genom hela affären! Vi är jätte nöjda!
Trevlig och tillmötesgående. Inte påstridig som andra mäklare kan vara. Lyssnade in våra behov som eventuella köpare.
Duktig och trevligt bemötande. Bra information om bostaden och kunde svara på alla svåra frågor vi hade.
Fullblods proffs, Sandra var väldigt behjälplig och hade all fakta på fastigheten som vi hade frågor på. Detta blev en väldigt snabb affär utan några vägbulor eller förhinder. Samma med kontrakts skrivning på deras kontor, proffsigt skött även där. Sandra får ett toppbetyg av oss. Mvh Thomas Ida & Jeanette Vi kan varmt rekommendera henne och 3etage
Lugn, tillgänglig och förtroendeingivande !
Jag är väldigt nöjd med hennes hjälp med att sälja mitt hus, även när jag var fast i Thailand på semester. Jag rekommenderar henne starkt.
Martin är en väldigt bra mäklare på alla plan, kan varmt rekommendera honom!
Proffsigt o trevligt bemötande. Väldigt informativ,höll mig hela tiden uppdaterad. En mäklare som verkligen rekommenderar.
Alltid snabb återkoppling på frågor och funderinga. Flexibel och förmåga att anpassa sig till kundens krav och önskemål
Alexander har varit klockren genom hela processen. Han har varit tillmötesgående, förstående och visat stort tålamod. Det märks tydligt att han är driven och engagerad i sitt arbete. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom!
Professionell, kunnig, hjälpsam
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Roger Billsten på 3etage Fastighetsmäklare. Genom hela processen har Roger varit professionell, tillgänglig och engagerad. Han har varit tydlig i sin kommunikation, gett bra råd och fått mig att känna mig trygg i varje steg. Jag uppskattar särskilt hans kunskap om marknaden och hans förmåga att skapa förtroende. Allt har hanterats smidigt och effektivt, och jag kan varmt rekommendera Roger till andra som söker en pålitlig och kompetent mäklare.
Saklig, kunnig, höll ihop de båda affärerna på ett bra sätt!
Martin genomförde försäljningen smidigt och visade upp engagemang och flexibilitet.
Proffsig och tillmötesgående. Han är duktig på att anpassa sig till sina kunder. Smidig och snabb på att återkoppla.
Roger är glad och framåt på ett oursäkteligt skånskt vis. Vår bostadsresa tog sina kringelikrokar mellan olika typer av bostäder, för att slutligen landa i något helt annat än vad vi föreställt oss. Roger var under resans gång noggrann och enkel att nå, med erfarenhet och lätthet bidrog han till att processen blev rolig och smidig. Fem Pepsi Max av fem möjliga.
Positiv, transparent, kunnig och lösningsorienterad. Ett nöje att jobba med honom
En riktigt kompetent och pålitlig mäklare, Jag kan varmt rekommendera Martin Persson!
Jag kan varmt rekommendera Roger Billsten. Från första kontakten till avslutad affär har kommunikationen varit tydlig, snabb och väldigt professionell.
Roger är trevlig och lättsam och bra på att möta en som kund i de här speciella situationerna som husaffärer är. Han har stor kunskap om fastigheterna han tagit sig an och har inte duckat för någon av de frågor som dykt upp under visningarna, oavsett karaktär. Vi gick på våra första husvisningar med Roger och även om det inte blev något av just dem så var vi positivt inställda till honom som mäklare eftersom vi blev så bra bemötta, och tittade extra på de objekt som han ansvarade för. Roger visade oss Pilfinksgatan 19 vid...
Köpte våra drömhus med hjälp av Martin och hans fantastiska initiativet! Svårt affär som till slut gick väldigt smidigt med hans hjälp och allt arbete som han gjorde.
Jätte komplicerat affär som Roger fixade alldeles utmärkt! Väldigt tydligt kommunikation från första stund fram till slutet och alltid tillgänglig med bra tips och information.