3etage Fastighetsmäklare

3etage Fastighetsmäklare

www.3etage.se
  • BadgeTwelveYears
1 815

3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...

1815 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare

Sedan starten hos Reco 2015

Ef:emma S
Mölle

Otroligt hög service. Fixade en spontan visning - på en lördag dessutom. Nästan så man skäms. Men resulterade i att vi köpte bostaden. Smärtfritt, utmärkt kommunikation och dessutom fick vi kontakt med en mycket trevligare bank än den vi hade innan. Supernöjd.

Amir B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Stattena

Professionell, ärlig och genuin person. Bra kommunikation och samarbete.

Anna O
Viken

Hannah har på alla sätt agerat mycket professionellt. Detta gör att jag känt mig väldigt trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd och belåten med samarbetet.

Peter J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Centrum

Roger ger ett kompetent intryck och har ett mycket trevligt sätt att bemöta sina kunder!

Bo W
Norr

Professionellt bemötande från första kontakt fram till försäljning!

Catharina S
Viken

Hanna är en jordnära , mycket kunskap och man känner sig sedd, hörd och framförallt trygg då man som köpare ska investera i något nytt boende. Hade jag skulle sälja något så hade jag gärna givit uppdraget till Hanna. Toppen mäklare

Susanne S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Viken

Hannah är en erfaren, engagerad och professionell mäklare. Bra kommunikation och svarar snabbt på frågor och återkoppling. Rekommenderar verkligen Hannah!

Martina H
Mariastaden

Snabb på återkoppling, boka möten och svara på diverse frågor. Tydlig och supporterande vid avtalsprocessen.

Mogens N
Köpte sin bostad med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs Nedre

Alexander är kunnig och påläst när man träffer honom. Helt klart en mäklare man har stort förtroende för.

Robert K
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Jonstorp

Bästa Mäklaren jag har haft med att göra. Väldigt professionell och trevlig.

Daniel Tobias E
Sålde sin bostad med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs Nedre

Alexander var trevlig, lyhörd och framförallt väldigt duktig på att hålla mig som säljare informerad och uppdaterad. Mycket nöjd med Alex! Han får 10/10!

Per Fredrik N
Bankogården

Intresserad och kunnig. Man fick direkt känslan att han hade ett stort engagemang i oss och inte bara såg detta som ännu en försäljning. Bra på att hålla oss uppdaterade och tillgänglig oavsett tid.

Aida Z
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Jonstorp

Fantastisk mäklare som underlättade mycket under vårt husköp. Snabb på att svara, god kommunikation och gjorde det lilla extra för att affären skulle gå i lås. Vi kan inte annat än att rekommendera Hannah!

Christoffer R
Mariastaden

Supertrevlig, hjälpte oss på bästa möjliga och smidigaste sätt hitta vår nya bostad och genomföra köpet. Som förstagångsköpare var Roger en väldigt väldigt stor hjälp kring saker att tänka på mm för oss.

Carl Peter Christoffer S
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ramlösa

Kunnig, Duktig, Seriös och Förtroendeingivande!

Samir M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Rak, ärlig och konkret! Bra återkoppling, hörde alltid av sig efter varje visning. Bra team av kollegor från styling, fotografering till assisterande mäklare.

Johan M

Smidigt, enkelt och proffsigt. Tack Roger 👍

Ali Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Simpel, tydlig och trevlig mäklare!

Git T
Sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Olympia

Roger har varit noggrann och professionell under hela processen. Vi är mycket nöjda med hans arbete för att få vår fastighet såld.

Arben R
Mariastaden

Vårt första intryck av Roger blev mycket trevlig och hjälpsam. Väldigt bra bemötande. Vi upplever Roger som mycket erfaren mäklare och duktig på det han gör så sammanfattningsvis så är vi väldigt nöjda med Roger

Nermina R
Mariastaden

Väldigt nöjd med Roger. Professionell, tydlig i kommunikationen och alltid snabb med återkoppling. Kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Jan Anders B
Olympia

Mycket bra och snabb information och återkoppling under hela processen! Såg till att processen drevs framåt utan att stressa fram beslut!

Alexandra B
Oceanhamnen

Supernöjda med Alexander som mäklare. Engagerad, kommunikativ och drivande. Rekommenderar absolut både Alexander och 3etage och kommer gärna använda igen när det behövs nästa gång.

Linda Marie Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Pålsjö

Roger är seriös, lyhörd och trevlig. Han är kundorienterad och ger en mycket engagerad känsla.

Karl Martin A
Laröd

Det är svårt att fånga detta på ett balanserat sätt, för så många faktorer spelar in. Men OK: Martins bedömda försäjningspris för vårt hus låg ca 1,5 miljoner över det pris som tillslut blev fallet. Därutöver blev bedömda 2 månader till sälj från start istället närmare 7 månader...Och detta i ett läge då jag och mitt X har det mycket pressat, varför visning på visning (tror vi uppe i 11 stycken, kanske 12) var ren tortyr. Ja, jag är besviken på Martin. MEN jag kände en stor samhörighet med honom som på sätt och visförmildrar...

Dennis Mikael H
Påarp

Klockrent arbete från start till mål! Positiv och rimlig genom hela affären.

Solmaz H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Rydebäck

Hennes positiva attityd, i kombination med realism, var nyckelfaktorn för mig, särskilt på denna utmanande marknad. Jag har sett hennes tålamod och diplomatiska förhållningssätt gentemot kunder på nära håll, och hur hon kunde slutföra affären med nöjda båda sidor.

Annika B
Slottshöjden

Först och främst trevlig och öppen som person. Lyhörd för våra önskemål och synpunkter. Seriös i varje steg av processen.

Mohammed N
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Påarp

En mycket professionell och engagerad mäklare som var lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt.

Hala A
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Påarp

Jag vill uttrycka min stora glädje och tacksamhet över den fantastiska hjälp jag fick av mäklaren i samband med köpet av vårt hus. Hela processen, som i vanliga fall kan kännas både stressande och osäker, blev tack vare mäklarens professionalism, engagemang och tydliga kommunikation en mycket positiv upplevelse för mig och min familj. Jag uppskattade särskilt hur noggrant och ansvarsfullt allt hanterades – från visningar och dokumentation till förhandlingar och slutligt avtal. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor,...

Dan Michael M
Sålde en tomt med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare

Perfekt genomförd affär, kunnig vad som gäller vid den här typen av affärer

Frank H
Köpte sin lägenhet med hjälp av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Det var en fantstisk positiv opplevelse under hele prosessen- fra første telfon-samtale til "penn på papir". Den unge herre; Meget seriøs, meget presies i sprogelig- muntlig og skriftlig. Og FREMFOR ALT SÆRDELES SYMPATISK OG HYGGELIG!! Hans væremåte BIDRO STERKT TIL AT JEG KJØPTE DENNE LEILIGEHTEN. jEG FØLER AT HAN HJALP MEG TIL Å TA ET VALG. PÅ EN INTELIGENT OG POSITIV MÅTE. Stor kontrast til ENKELTE KJENDIS-MEGLERE I LUND SOM DET NTE ER NOE POSITIVT Å SI OM!

Carl-Fredrik M
Sålde en tomt med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare

Seriös och hanterade vår affär föredömligt

Johan L
Slottshöjden

Mycket bra mäklare! Han har gjort ett bra jobb och har tänkt på allt till punkt och pricka.

Markus Karl Henrik H
Laröd

Erfaren, påläst, professionell och sympatisk mäklare med bra nätverk. Kan verkligen rekommenderas.

Bianca Nicolina M
Sålde en tomt med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare

Alexander skötte vår mäklar affär med bravur!

Magnus B
Centrum

Alexander är engagerad och personlig, vi har både köpt och sålt via honom & upplevde samma engagemang i båda uppdragen

Stefan H
Slottshöjden

Kunnig, rutinerad och trevligt sätt

Erik W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Råå

Professionell och kunnig genom hela processen. Snabb och tydlig kommunikation.

Anne Kristina Carolin H
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare

Tillmötesgående och proffsig.

Erik B
Råå

Grym påg med mycket erfarenhet!

Sara Jenny Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Viken

Hannah har gett 110% hela vägen från start till mål. Hannah har varit rak, positiv och inlyssnande. Det bästa med Hannah är hennes beslutsamhet att ro i land en affär där båda parter är nöjda. Ett extra plus är att hon kan och älskar Kullabygden. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne varmt som din mäklare.

Robin N
Centrum

Trevligt bemötande. Tydlig kommunikation och koordinering. Smidig försäljning.

Katarina A
Tågaborg

Martin är lugn och trygg i sin roll som mäklare. Han svarar snabbt och återkopplar även om han inte har svaret utan är i steget att ta fram svaren.

Mona B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ättekulla

Jag tyckte Sandra hade ett proffesionellt bemötande. Hon gick noggrant igenom köpeavtalet. Hon har gett snabb återkoppling så jag är väldigt nöjd.

Samir K
Ättekulla

Min upplevelse av Sandras insats har varit över förväntan. Hon har varit både professionell, kunnig och väldigt engagerad. Kommunikation och återkoppling har fungerat perfekt, och jag har känt mig trygg genom hela processen. Jag vill verkligen uttrycka min stora uppskattning för det fantastiska arbete som gjorts.

Niklas A
Tågaborg

Mycket bra bemötande. Försökte och lyckades gräva fram de uppgifter som vi efterfrågade.

Anneli Terese T
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Rydebäck

Engagerad och duktig, är mycket nöjd. Huset såldes på ca 3 veckor!

Daniel B
Oceanhamnen

Andreas är mycket kunnig och påläst, och han har ett väldigt bra sätt att bemöta människor. Han inger förtroende och känns pålitlig – en av de bästa mäklarna jag någonsin haft kontakt med.

Viviane M

Trevligt bemötande Proffsigt hanterad inledning So far so good