Jennie Lind

Jennie Lind

Jennie Lind är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Jennie Lind har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Jennie Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Jennie Lind har haft 10 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-02 - 2026-06

4 omdömen om Jennie Lind

Sedan starten hos Reco 2026
Agnes B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Lind en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Det är första gången jag och min sambo köper bostad men Jennie har tagit så väl hand om oss. Vi har fått snabba svar på alla våra frågor och känt oss så trygga genom hela processen. Vi är supernöjda! ☺️

Linnéa S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Lind en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ättekulla

Jenny har varit otroligt serviceminded och engagerad från första mötet. Vi har alltid känt att det är lätt att komma i kontakt med henne, oavsett veckodag. Har vi ett objekt till försäljning är det henne vi kommer att kontakta. Hon är guld värd!

Yerusalem F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Lind en del av 3etage Fastighetsmäklare
Eneborg

Trevlig och tillmötesgående. Lätt tillgänglig och enkel att prata med och diskutera.

Mikael B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Lind en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ättekulla

Jennie har varit ytterst hjälpsam och engagerad i försäljningen av våran lägenhet. Vårt förtroende för henne vacklade aldrig och i en tid där bostadsmarknaden inte varit gynnsam har vi ändå haft fullt tillit för Jennie. Väldigt proffesionellt och trevlig mäklare.