Roger Billsten
Roger Billsten är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Roger Billsten har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Roger Billsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 227 omdömen med ett betyg på 4.9. Roger Billsten har haft 108 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 227 Läs vad Roger Billsten
köpte sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Mycket trevligt bemötande, god kundkännedom.
Hade svar på de flesta frågor vi ställde om bostaden, de han inte hade svar på fick vi snabb feedback på efter kontakt med säljaren.
Bra genomgång vid kontraktskrivning samt förklaring och exempel på vad de olika paragraferna stod för. -
köpte sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Vi var jättenöjda med Roger. Från första möte till signering har det känts proffsigt men med en personlig touch.
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Bra energi och snabb återkoppling. Proffsigt bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Han var väldigt professionell och hjälpsam, både med att svara på frågor för de hus vi tittade på att köpa, och sedan även med själva försäljningen av vår lägenhet.
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Stor kunskap om området. Kunnigt, proffsigt och trevligt bemötande. Mäklaren lyfte verkligen fram husets och trädgårdens bästa sidor.
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Proffsigt och trevligt bemötande.
Hade höga förväntningar som infriades med råge.
Roger var påläst och levererade med gott resultat. Kände oss trygga med honom genom hela processen. -
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Vi hade höga förväntningar och han motsvarade dem med bravur. Roger är påläst, kompetent och trevlig. Hela försäljningsprocessen kändes trygg från början till slut.
köpte sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Straight forward, easy to communicate, positive and can do attitude. I can highly recommend to people I know.
sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Absolutly great experience with Roger. Fast and reliable ! He has given us great advice during the process.
Would recommend at any time ! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Jag blev bemöt på bästa sätt, snabbt svar på alla frågor! Roger överträffade mina förväntningar och gav mig stöd och hjälp när jag som mest behövde det!
Glad och tacksam för mitt nya boende så stort tack för allt!