Roger Billsten, bästa mäklaren i Helsingborg.
Roger Billsten
Roger Billsten är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Roger Billsten har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Roger Billsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 318 omdömen med ett betyg på 4.9. Roger Billsten har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
318 omdömen om Roger Billsten
Proffsigt bemötande, rak kommunikation och stort engagemang. Vi kan varmt rekommendera Roger Billsten på 3etage
Mycket professionell, snabb, kunnig och tålmodig. Han ger sig inte förrän du fått sålt till det pris du önskar. Av Roger blir du alltid väl och trevligt bemött.
Jag känner mig alltid trygg med Roger. Detta är andra gången jag säljer genom honom och denna gång även köp av lägenhet. Han har koll på läget genom hela processen och är alltid tillgänglig för frågor och funderingar. En fin varm person som ger allt av sig själv och det märks.
Roger gjorde ett grymt jobb med att sälja vår lägenhet. Proffsig, lätt att ha att göra med och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Roger återkopplade efter varje visning och höll oss uppdaterade hur det gick med försäljningen. Vi är super nöjda med Roger som mäklare och rekommenderar varmt honom!
Mycket sympatiskt intryck där Roger verkligen tog sig tid och lyssnade på våra önskemål och funderingar. Oerhört proffsig och erfaren med stor lokal kännedom om olika områden och Helsingborg i stort. Kommer med stor sannolikhet jobba med honom igen om vi ska göra fler bostads affärer.
Fantastisk mäklare! Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett resultat över förväntan. Rekommenderas!
En rutinerad mäklare som vi kontaktade efter rekomendationer från bekanta som sålt via Roger. Han motsvarade våra förväntningar och vi kände oss trygga i vår kontakt med Roger.
Roger är en fantastisk och proffsig mäklare. Trevlig och erfaren. Jag är mycket nöjd med det jobb Roger gjort
Bästa mäklaren runt Mariastaden helt enkelt! professionelt rakt igenom.