Andreas Schultz

Andreas Schultz

Andreas Schultz är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Andreas Schultz har varit registrerad mäklare sedan 2005-03. Andreas Schultz har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 293 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Schultz har haft 22 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

293 omdömen om Andreas Schultz

Sedan starten hos Reco 2015
Anu W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Andreas är proffsig men samtidigt down to earth, snabb respons och bra kommunikation, har alltid uppskattat kontakten med 3 etages mäklare.

Sonja M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Vi har blivit proffsigt bemötta, i alla lägen. Andreas hör av sig snabbt, nästan alla tider på dygnet. Alltid nårbar. Andreas är alltid vänlig och glad. Mycket kunnig och säger alltid hur läget är, även om det inte alltid är positivt för oss säljare. Ärlig. Vi hade förväntningarna att vår lägenhet skulle bli såld snabbt, men det talade Andreas om att som läget var på marknaden kom det att ta tid. Alla papper som skulle skrivas under var i perfekt ordning, Ja, all var helt enkelt proffsig och mycket bra gjort. Vi kan verkligen rekommendera honom som mäklare.

Susanne I
Centrum-Norr

Andreas har varit till stor hjälp i processen av vårt köp av lägenhet. Kan rekommendera Andreas.

Iréne S
Oceanhamnen

Andreas har gett mycket bra och lättförståelig information.

Adam C
Centrum

Andreas var engagerad och lätt att arbeta med. Fanns alltid tillgänglig att prata med och var väl insatt i lägenhetens detaljer.

Käthy W
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ramlösa

Vi har upplevt Andreas Schults som mcket korrekt, trevlg ich mcket bemötande. Vi har från första mötet känt att han passar oss väldigt bra

Eva L
Centrum

Kunnig, vänlig, tillmötesgående

Edmir C
Tågaborg

Herr Schulz hat wirklich tolle Arbeit geleistet. Sehr geduldig, sehr zuvorkommend. Und sehr zu empfehlen. Vielen Dank!

Fredrik H
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Mariastaden

Professionell, sammanfattar det mesta! Lugn, sansad, vänlig och saklig. Professionell helt enkelt.

Carl Mårten Henrik N
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ramlösa

Väldigt bra kommunikation genom hela försäljningen. Allt gick smidigt och snabbt. Högsta betyg!