Hannah Kjell

3etage Fastighetsmäklare
4.8
Affärer senaste året

Hannah Kjell är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Hannah Kjell har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Hannah Kjell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Kjell har haft 23 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

240 omdömen om Hannah Kjell

Sedan starten hos Reco 2015
Benjamin P
Höganäs

Super från början till slut! Hannah är en oerhört driven och professionell mäklare. Vi önskade att få ut vårt hus till försäljning snabbt, och från initialt första möte till sålt hus tog det drygt 4 veckor. Imponerande!

Zara Terttu Rebecka Cassiopeija J
Höganäs

Hannah har stort kundfokus och det märks att hon brinner för detta yrke. Hon vet vad som säljer och är tydlig i det. Hade önskat lite mer lyhördhet när det gäller att flytta på saker inför fotografering. Säljer man sitt hus så får man ju vara beredd på vad som väntar, men det tar ju ibland olika tid för oss människor att ställa om och lämna över sitt hem i någon annans händer. Upplevde att det blev stundvis snabba vändningar och tidsjusteringar, men vill man ha en snabb försäljning så är Hannah rätt mäklare. Vi är mycket nöjda!

Pia Martina W
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare

Hannah Kjell har under hela försäljningen bemött oss på bästa sätt genom att vara lyhörd, engagerad och kontinuerligt uppdatera. Vi kan varmt rekommendera henne då hon verkligen ger det lilla extra.

Cathrin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Laröd

Personlig, engagerad. Kändes som om hon gav allt för det skulle bli bra. Rekommenderar henne varmt

Torbjörn S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Laröd

Mycket hjälpsam och trevlig kan starkt rekommendera henne till andra som ska sälja/köpa

Pia Margareta J
Strandbaden

Hanna är en mycket bra, snabb och proffsig mäklare. Noga med detaljer. Vi uppskattar Hannas uppriktighet och känner oss trygga med hela affären. Vi kommer att rekommendera henne till andra säljare. Tack!

Simon Andreas H
Höganäs Övre

Hanna var professionell, lyhörd och rådgivande i uppdraget att sälja mitt hus. bra kommunikation genom hela processen.

Adam S
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs Övre

Extremt proffsig, snabb och trygg! Hela processen gick från början till slut enkelt och smidigt. Även om jag hade 1000 frågor, tog sig Hannah tiden att återkoppla och svara på allt hon kunde! Super nöjd ☺️

Elisabeth L
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Nyhamnsläge

Hannah visade på en hög servicegrad och ett genuint engagemang för både köpare och säljare. Jag kan verkligen rekommendera Hannah för din nästa bostadsaffär!

Dödsbo Bernhard Sven Gösta N
Nyhamnsläge

Engagerad, kunnig, trevlig snabb och pålitlig Hon löste försäljningen på ett föredömligt sätt. Jag ör så nöjd..