Jag är otroligt nöjd med samarbetet med Martin. Redan från första mötet kände jag stort förtroende tack vare hans tydliga och ärliga kommunikation. Han var målmedveten genom hela processen, höll mig alltid uppdaterad och arbetade effektivt för att nå bästa möjliga resultat. En mycket professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Martin Persson
Martin Persson är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Martin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2012-04. Martin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 432 omdömen med ett betyg på 4.8. Martin Persson har haft 44 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
432 omdömen om Martin Persson
Martin kom med väldigt prisvärt arvode samt bra prisbild för huset. Huset i sig var relativt lätt sålt då det renoverats om helt de senaste åren samt ligger fantastiskt bra.
Jag har blivit väldigt bra bemött av Martin som har gjort en seriöst och gediget jobb genom hela säljprocessen.
Super från början hela vägen till avslut
Engagerad. Lätt att få en proffsig relation med. Våra förväntningar har uppfyllts förutom att köpeskillingen inte blev vad vi hoppats på. Allmänt positiv till mäklaren och kommer att rekommendera honom ifall någon privat kontaktar mig.
Bra engagemang, har jobbat bra med att få till visningar
Som köpare i kontakt med Martin tycker jag att han varit bra på att ha att göra med. Jag upplevde att det tog tid för säljarna och mäklare att återkomma efter att jag lagt mitt första bud vilket berodde på att det fanns en annan intressent, som tog tid på sig att återkomma. Detta ledde detta till bud från den andre intressenten vilket jag som köpare tyckte var jobbigt men det är en del av försäljningsprocessen....
Martin är en fantastisk och lyhörd mäklare.
Mycket kompetent mäklare som ser till allas belåtenhet
Seriös och dyktig mäklare. Gir bra med feedback under vägens gång och har et stort register med kunder. Varmt rekommenderad