Sandra Bryngson

3 år i branschen
3etage Fastighetsmäklare
Affärer senaste året

Sandra Bryngson är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Sandra Bryngson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Sandra Bryngson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Bryngson har haft 35 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

65 omdömen om Sandra Bryngson

Sedan starten hos Reco 2024
Isabellé L
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Allerum

Vi är väldigt nöjda med Sandra! En oerhört engagerad, professionell mäklare och alltid snabb på att återkoppla. Hela försäljningen kändes väldigt trygg och smidig från början till slut. Rekommenderas varmt!

Mathias N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ödåkra

Snabba återkopplingar. Lyhörd. Felaktig summa på parkeringsplats angavs.

Svar från Sandra Bryngson

Hej Mathias! Avgiften gällande parkeringsplatsen kommer från förvaltaren, men beklagar att den inte stämde. Annars tack för ditt fina omdöme! Uppskattas verkligen 👍🏻 Hoppas ni kommer trivas i radhuset 🏡

Simon S
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Allerum

Sandra var en klippa en genom hela processen. Alltid snabb på att återkoppla om man hade några funderingar vilket gjorde oss som köpare trygga i den annars lite hektiska processen att köpa en bostad.

Anne A

Lyhörd, tillgänglig och flexibel

Emilia B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ödåkra

Mycket trevlig och kunnig mäklare. Hon håller en väl uppdaterad och är lätt att få kontakt med.

Mahmoud Q
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Bårslöv

Hon är helt fantastisk. När jag hade frågor fanns hon alltid tillgänglig för att svara på mina funderingar, även under sin semester. Hon gav mig all relevant information om fastigheten och hjälpte mig att gå igenom och förstå alla uppgifter och all information som fanns om den. Kort sagt är hon en mycket positiv och professionell person som jag varmt kan rekommendera. Hon förtjänar all uppskattning och beröm.

Katarina Elisabet R
Rydebäck

Proffsigt bemötande och god lokalkännedom.

Kenneth L
Slottshöjden

Sandra gav redan från första kontakt en mycket bra service, var tydlig och tillmötesgående. Hon var intresserad av att hitta en lösning som var bra både för säljare och köpare, så bostadsköpet gick väldigt smidigt. Varma rekommendationer från oss.

Zbigniew K
Ättekulla

Fantastisk och professionell jobb

Reza A
Centrum/Slottshöjden

Exceptionellt! Sandra var professionell, engagerad och alltid trevlig och tillgänglig. Vi fick ett mycket bra bemötande och tydlig information genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med Sandras arbete vid försäljningen av vår bostad på Hälsovägen 44 och kan varmt rekommendera henne.