Fastighetsbyrån Helsingborg

• BadgeTwelveYears
  • BestInSweden2025
2 705
4.8

Närhet till kontinenten, pittoresk stadsmiljö och härliga sandstränder - välkommen till Helsingborg! Ta en långpromenad längs Öresund, följ färjorna mot Helsingør med blicken och njut av havsbrisen eller vandra upp mot centrum och upplev stadsliv med shopping och trevliga restauranger. Kultur i Helsingborg finner du på Dunkers...

2705 omdömen om Fastighetsbyrån Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2013

Eric S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Tågaborg

Trots en tuff marknad vid försäljning av bostadsrätter bibehöll Sebastian sitt engagemang och gjorde sitt yttersta för att nå en försäljning. Rekommenderar starkt!

Fadia H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Söder

Jätte tålmodig person, hjälpsam,

Ann-Charlotte O
Närlunda

Mitt första intryck av Sebastian för ca 1,5 år sedan var lite nonchalant, vilket gjorde att jag valde en annan mäklare. Sebastian ville veta orsaken till mitt nej och jag delade vad jag hade upplevt. Av olika skäl avslutade jag samarbetet med den andre mäklaren och hörde av mig till Sebastian igen. Vi hade ett tydligt, öppet och mycket bra samtal om vad jag förväntade mig, där Sebastian verkligen lyssnade. Summa summarum så är jag mycket nöjd med hans insats och tycker att varje moment har flutit på smidigt. Har det uppkommit...

Frank B
Söder

Bra mäklare snabb att svara duktig på sitt jobb

Jessica Sofie Å
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Eskilsminne

Malin har, från första stund varit oerhört professionell i sitt sätt att hjälpa oss med vår husförsäljning. Hon har varit lyhörd för våra önskemål samtidigt som hon har kommit med goda råd och viktiga inputs. Hon har funnits där vid vår sida i alla steg och tålmodigt svarat och hjälpt oss i alla frågor och funderingar som kan uppstå vid en husaffär. Jag kan varmt rekommendera Malin, och kommer så att göra till vänner och bekanta som funderar på att sälja sitt boende.

Elisabeth J
Ödåkra

Trevlig och effektiv. Rekommenderar!

Sanija S
Ödåkra

Vi är jätte glada att vi fick samarbeta med Sebastian och att han hjälpte oss att sälja vårt radhus. Han var alltid trevlig, tydlig, svarade på telefonen alltid när vi ringde och besvarade alla våra frågor. Vi är supernöjda!

Joel G
Ödåkra

Avslappnad approach och hade bra koll på objektet han sålde, tydlig info, snabba och tydliga svar när frågor dök upp, enkel och rak kommunikation!

Emran S
Ödåkra

Sebastian är en person som gör sitt jobb professionellt! Vi är glada att vi kunde sammarbeta med honom. Vi fick den hjälp vi behövde och är mycket nöjda med hans arbete och insasten har har gjort och återkoppling. Vi fick hjälp alltid när vi har bet om hjälp. Han har återkopplad snabbt och förklarade alt hur vi ska göra och hur alt fungerar. Vi är tacksamma mycket för all hjälp, Sebastian är bäst säljare och en stor ⭐️

Matea T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Ättekulla

Bra mäklare! Lättsam att prata med, duktig på sitt jobb.

Veronika S
Påarp

Engagerad, enkel, proffessionell och lyssnar in. Kan varmt rekommendera

Per Daniel Andreas Å
Eskilsminne

Malin har varit en trygg mäklare och hjälpsam på alla sätt och vis. Malin har varit lyhörd för våra önskemål men även kommit med bra idéer och input. Jag rekommenderar Malin starkt.

Caroline B
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Brohult

Jag tycker att Sebastian var tillmötesgående och hjälpsam. Tack för att du fick fram till säljaren varför han skulle välja oss. Han var väl förberedd och tog snabbt reda på saker vi behövde veta. Kan varmt rekommendera honom som mäklare

Monica E
Närlunda

Tydlig. Trevlig. Lätt att ha att göra med. Lättsam. Bra dialog. Man känner sig bekväm och avslappnad. m m

Victoria S
Slottshöjden

Sebastian är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Det tar inte lång tid innan han vinner ditt förtroende. Bra kommunikation och framförallt snabb återkoppling. Alla frågor är välkomna, stora som små.

Emma L
Centrum

Sebastian är professionell och samtidigt inlyssnande till säljarens behov och önskemål, det uppskattade jag. Den snabba kommunikationen har varit exceptionellt bra!

Håkan N
Norr

Har inget att klaga på. Allt funkade perfekt. Han löste så vi snabbt kunde skriva kontrakt då vi var i närheten.

Gunnel E
Dalhem

Glad öppen positiv vill sälja snabbt. Käns bra vill sälja snabbt, och det tror jag han kan..

Håkan S
Slottshöjden

Trevlig bemötande och en professionell och kunnig mäklare

Iris Josefina S
Slottshöjden

Very professional. Answers to all my question.

Felicia T
Norr

Proffsigt bemötande, enkel att ha att göra med. Våra förväntningar var en enkel försäljning men proffsig och det fick vi absolut. Kan bara sammanfatta att vi är mycket nöjda med försäljningen och samarbetet med vår mäklare!

Anders E
Närlunda

En mycket trevlig och behaglig kille som skötte affären på ett proffsigt sätt.

Somayeh N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Pettersson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Rosengården

Ida Pettersson var väldigt duktig, professionell och engagerad genom hela processen. Hon skapade trygghet och var alltid tillgänglig för att svara på frågor. Rekommenderas varm.

Stefan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Pettersson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Ättekulla

Hon uppträdde professionellt så ja hade gärna fått mer uppdrag av mej ja har inte att klaga på

Patrik B
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Grönvall en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Ramlösa

Jag tycker att Anna har varit engagerad, tydlig, ärlig och trygg att ha som mäklare. Hon gav realistiska förväntningar och förklarde sina tankar tydligt. Jag vet inte hur en mäklare ska vara för att jag ska ge den betyg fem men jag antar att det finns något att förbättra så det är därför jag inte ger det betyget :) Jag rekommenderar Anna varmt.

Madelene J
Norr

Trevlig mäklare "med båda fötterna på jorden", lättsam och proffsig på samma gång. Det var en väldigt smidig affär.

Håkan P
Rosengården

Bra, hjälper med frågor väldigt snabbt, hjälper kunden. Kunskapen.

Nassim A
Rosengården

Vi hade en väldigt fin upplevelse tillsammans med Ida Pettersson på Fastighetsbyrån i Helsingborg när vi köpte vår bostad. Hon gav oss ett varmt och professionellt bemötande från första stund och var hela tiden lyhörd för våra behov och frågor. Ida hjälpte oss genom hela köpprocessen på ett tryggt och tydligt sätt, vilket gjorde att vi kände oss lugna och väl omhändertagna. Hon har inte bara stor kompetens – utan också en utstrålning och charm som gör henne extra lätt att tycka om. Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi fick och kan verkligen rekommendera henne till andra.

Helen S
Ättekulla

Toppenbra bemötande och service!

Adrian H
Tågaborg

Vi är helnöjda med Sebastian som mäklare av våran bostad! Snabba återkopplingar och ger 100%. En härlig person att samarbeta med.

Anders N
Dalhem

Jag har bara köpt en lägenhet tidigare, och den mäklaren tog inte hand om varken mig eller säljaren såhär bra. Jag tror att Sebastian kunnat sälja sand i Sahara👍

Anders B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Rosengården

Marko gav ett direkt ett förtroendegivande intryck, då han presenterade sig själv, firman och säljprocessen. Han kommunicerade under tiden bra och på ett trevligt sätt. Jag är helnöjd!

Lina W
Tågaborg

Sebastian är snabb, rak och ärlig med stort engagemang. Vi uppskattade honom som mäklare enormt och kan verkligen rekommendera honom!

Stefan S
Slottshöjden

Sebastian är en behaglig personlighet. Hjälpsam och efektiv. Försäljar typ, men med bra marginal till gränsen mot oseriös. Jag vet inte om det är taktik eller personlighetsdrag, men han får till en bra stämning mellan parterna. Informerar lättsamt, men understryker allvaret i ett bindande dokumentation, hur och när den träder i kraft och vad kan (och ska) parterna hålla sig till. Nu sålde han vår bostadsrätt, men jag mycket väl kan tänka mig att anlita honom även för att hjälpa oss att hitta vårt nästa boende. "Bra, bra kille"

Marianne Susanne D
Ödåkra

Väldigt trevligt bemötande. Fick reda på det som var relevant inför köpet av lägenheten Kan bara ge honom mina bästa rekommendationer

Hajnal S
Slottshöjden

Vår första träff med S.A. har varit på en visning. Han var påläst, kunnig om objektet.han är lätt att prata med och professionellt nyfiken också!….(med väl utvalda frågor:))…. Det ledde till att vår objekt/lgh blev till salu och nu såld också, efter en kort tids annonsering. Vi är väldigt nöjda med hans utförda arbete. Bra jobbat!

Zena N
Fredriksdal

Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Mäklaren var professionell, lätt att nå och gav mig bra råd genom hela försäljningsprocessen. Allt gick snabbt och smidigt, och jag kände mig trygg hela vägen.

Peter G
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Nyhamnsläge

Rak trevlig pedagogisk en helt igenom trevlig och god upplevelse.

Mentor K
Tågaborg

Sebastian är en mäklare i toppklass – professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Han överträffade våra förväntningar och gjorde hela försäljningen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Kurt M
Tågaborg

Tryggt o proffsigt i en mycket svår marknad. Kan varmt rekommenderas

Madeleine B
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg

Seriös och kunnig mäklare som lyssnade till våra önskemål om allt ifrån bilder och annonstext till pris och förhandling. Hela tiden med god kontakt och bra råd vilket gav oss som säljare realistiska förväntningar på vår försäljning. Rekommenderas!

Robin B
Tågaborg

Rekommenderar Sebastian starkt! Han har gett ett professionellt intryck under hela processen och alltid varit tillgänglig för frågor och funderingar. Utöver det har han under en långdragen process lagt ner mycket tid och energi för att få ihop affären.

Dana M
Rosengården

Sebastian är extremt professionell i sitt arbete och har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden. Han är både tillgänglig och flexibel, vilket gör samarbetet smidigt. Resultatet av hans insats blir att både köpare och säljare känner sig nöjda och trygga genom hela processen av försäljningen.

Eva Gunilla B
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Grönvall en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Vallåkra

Mycket professionell och trevlig mäklare. Alltid tillgänglig med snabb respons i alla led av uppdraget. Motsvarade högt ställda förväntningar.

Barbara W
Rosengården

Sebastian Abrahamsson är en trevlig ung man som tycker väldigt mycket om sitt arbete som mäklare, har jag fått en känsla av. Fastighetsbyrå kan skatta sig lycklig som har honom som anställd. Han är mycket trevlig, kunnig, hjälpsam och väldigt engagerad i det han gör. Jag och mina barn kände oss trygga i kontakten med honom under hela försäljnings processen av min lägenhet. Rekommenderar honom varmt till alla som tänker sälja sin bostad. Jag vill härmed tacka honom för ett fint samarbete. Lycka till Sebastian Abrahamsson.

Asmae E
Rosengården

Tack Sebastian för allt ,så duktig du är med bra bemötande.

Bernt L
Råå

Ingenting att klaga på, har fungerat bra!

Ardian B
Tågaborg

Sebastian hjälpte mig med försäljningen av min bostad på ett helt enastående sätt! Han är otroligt kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare med stort engagemang. Jag har känt mig uppdaterad av honom under hela processen med relevant information och kunna bollat idéer med honom. Tusen tack för all hjälp med försäljningen!

Malin S
Köpte sitt hus med hjälp av Christopher Westergren en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Fältabacken

Trevlig, flexibel och hjälpsam. Ställde upp på flera besök så vi kunde mäta, ta bilder och förbereda innan tillträde vilket var mycket uppskattat.

Malin S
Högaborg