Malin Johannesson

Malin Johannesson

Malin Johannesson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg

Malin Johannesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Malin Johannesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 5.0. Malin Johannesson har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

55 omdömen om Malin Johannesson

Sedan starten hos Reco 2021
  • köpte sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
    • Vallåkra
    2023-03-25 Verifierad kund
    Väldigt trevligt och proffsigt mäklare som kan sitt jobb
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
    • Västergård
    2023-03-12 Verifierad kund
    Hon är jätte duktig. Aldrig träffat en sån duktig mäklare innan. Jag kommer att ha handlingar med henne på framtid. Hon är bäst
    • Västergård
    2023-03-12 Verifierad kund
    Hon är en perfekt person, hon hjälpte oss med alla steg och hon var väldigt tydlig och trevlig i hanteringen av oss, hon förklarade i detalj och gjorde mer än vad som krävs för att vi ska bli nöjda, hon förtjänar all tack och respekt 💙
    Jag önskar dig mer befordran på jobbet eftersom du förtjänar Malin
    MVH
    Walaa Nameh .
    • Pålsjö Östra
    2023-03-06 Verifierad kund
    Malin gjorde processen lätt för oss att komma igenom alla stegen till en lyckad försäljning. Hon var ett bra bollplank för oss och förmodligen också köparen, och har bra koll på marknaden.
    • Kingelstad
    2023-03-02 Verifierad kund
    Denna lilla tjej är ett riktigt energiknippe som med stor förståelse för min situation gjorde ett enastående arbete snabbare än vad jag hoppades på.
    Tusen tack för ditt arbete bästa Malin
    • Pålsjö Östra
    2023-03-01 Verifierad kund
    Malin var påläst, snabb i kommunikationen, tillgänglig och väldigt rak i sina svar. Jag och min sambo uppskattade verkligen hjälpen vi fick av Malin.
    • Kattarp
    2023-01-30 Verifierad kund
    Malin gör allt i sin makt för att alla i affären ska bli nöjda. Hon är tydlig, trevlig och gör det hon lovat. Synd att hon inte även säljer lägenheter utan fokuserar bara på hus. Men om jag någon gång köper hus igen vill jag göra det via Malin.
    • Kattarp
    2023-01-28 Verifierad kund
    Malin är professionell, varm och personlig. Hon ger ett tryggt och säkert intryck vilket är otroligt viktigt eftersom ett husköp inte är ”småpotatis”. Hon är tillgänglig och snabb med information och återkoppling.

Tack !!
    • Hasslarp
    2023-01-21 Verifierad kund
    Malin var väldigt trevlig och snällt. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och kan bara säga det bästa.
    • Eskilsminne
    2023-01-18 Verifierad kund
    Jag är jättenöjd med Malin som mäklare. Hon är kommunikativ, trevlig och har bra energi.