Pålitlig och transparent kommunikation och väldigt engagerat. Vi är mer än nöjda med Dions hjälp
Dion Isufi
Dion Isufi är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Dion Isufi har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Dion Isufi har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 4.8. Dion Isufi har haft 8 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2025-11
5 omdömen om Dion Isufi
Bra och tydlig mäklare, bra driv men samtidigt ömsesidig, kan starkt rekommendera Dion
Dion var tydlig hur sälj processen går till och vad jag kunde förvänta mig i slutpris och hur snabbt bostaden kunde säljas. Och allt stämde precis som han sade så är nöjd med det. Han tog sig tid att gå igenom alla kontrakt på ett förståeligt vis Dion rekommenderas starkt
Vår mäklare var otroligt professionell och hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans expertis sålde vi huset snabbt och till ett bra pris. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom till andra.
Underbart bemötande. Han kan sitt jobb och det känns jätte bra att han ta hand om oss.