En mycket trevlig och vettig typ. Marko var väldigt duktig på att gå igenom och berätta om lägenheten även gällande överlåtelseavtalet. Både jag och min flickvän är väldigt nöjda med bemötandet och hela processen.
Marko Karlsson
Marko Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Marko Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Marko Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 217 omdömen med ett betyg på 4.9. Marko Karlsson har haft 68 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
217 omdömen om Marko Karlsson
I sådana här sammanhang kan man ofta känna sig "lurad" och utlämnad men inte med Marko. Vi har känt oss trygga från dag ett med hans expertis, kunskap och lugn. Förväntningarna var att vi skulle få sålt men visste att det var svårt men det lyckades på första försöket. Vi har haft en tät kontakt och längs hela vägen känt att vi när som kunnat ringa med frågor och han har även hållit oss uppdaterade på ett fint sätt. Rekommenderar Marko alla dagar i veckan.
Väldigt trevligt bemötande. Enkel att få tag på och har varit väldigt hjälpsam från start till slut. Rekommenderar starkt!
Han är en bra människa positiv glad energi han är bäst
Jag är nöjd med Marko, vi kämpade i dessa tuffa tider att sälja lägenhetenen. Marknaden är lite sämre än förra året men vi lyckades sälja den. Sen hjälpte Marko med att kontakta Banken angående överbryggningslån. Marko gav mig rådgivning angående en annan bostadsrätt som jag ville köpa.
Lätt och tillmötesgående. Samt att han kom ihåg oss efter en visning för nästan ett år sedan.
Tydlig, inlyssnande och kommunikativ.
Bra och trevlig som all personal på fastigbyrån
Supertrevligt, hjälpsam och problemlösare 10/10
Jag hade en mycket bra och positiv upplevelse med Marko när jag köpte ett hus. Marko var mycket hjälpsam och kunnig genom hela processen. Tack så mycket, Marko!