Sebastian Abrahamsson
Sebastian Abrahamsson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Sebastian Abrahamsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Sebastian Abrahamsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 396 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Abrahamsson har haft 104 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
396 omdömen om Sebastian Abrahamsson
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Mycket kompetent och driftig samt ställer alltid upp med kunden i centrum
köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Sebastian är snabb, tillgänglig och återkopplar enligt alla förväntningar man som kund kan ha på en mäklare.. Trots att jag ifrågasatte honom en del så hade han alltid svar på tal. Tacksam att affären äntligen gick i hamn!
Snabb och effektiv ! Jobbar dygnet runt med att svara på mejl, sms eller öppna kontoret på nätterna för att genomföra affärerna / Claes Lilja
Snabb och effektiv . Svarar på sms mejl omedelbart. Jobbar alla timmar på dygnet .//Claes
Vi hade intensiv kontakt under ca 2 veckor
Sebastian var alltid korrekt o svarade snabbt. -
Sebastian var en perfekt mäklare för oss!! Det är min son Ted o jag som haft kontakt med honom!
Väldigt snabb på att svara oss och jag uppfattade att han verkligen gjorde vad han kunde för att ro affären i mål.
Kunnig o påläst!! -
Tillmötesgående, snabb återkoppling, hjälpsam
Sebastian was very prompt in his responses, often even during non business hours and weekends. He has helped us close the deal in less than a week's time which was what we were looking for. All the best for Sebastian and good luck.
Proffsigt bemötande och alltid tillgänglig för våra funderingar. Vi är jättenöjda!
Bra bemötande, hjälpsam och charmig haha