Rama Fastighetsförmedling

Rama Fastighetsförmedling

www.ramafast.se
  • BadgeFiveYears
4.9

Välkommen till Rama Fastighetsförmedling! Vi är din flexibla och självständiga mäklare i Kristianstad med omnejd. Letar du bostad i Kristianstad, Hammar, Nosaby, Norra Åsum, Viby, Vilan eller Vä med omnejd. tveka då inte att kontakta oss på Rama Fastighetsförmedling. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi hjälper dig...

566 omdömen om Rama Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2021

Roy H
Gamla Näsby

Burim är mycket trevlig och kunnig. Han svarar även snabbt och hjälper till så mycket han bara kan. Kände mig väl bemött och omhändertagen

Moa S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Centrum

Vi är supernöjda med att ha anlitat Erika för att sälja vår lägenhet! Hon visade stort engagemang och kunskap samt var alltid positiv och serviceinriktad. Tillgänglig och återkopplar snabbt. Kan varmt rekommendera Erika och Rama fastighetsförmedling!

Dan N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Centrum

Engagerad, påläst, trevlig samt lyssnar på kundens önskemål.

Sebastian F
Öllsjö

Tydlig och bra kontakt mellan oss och mäklaren.

Rebecca S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Gamla Näsby

Duktig och proffsig mäklare, tydlig kommunikation hela vägen, alltid välförberedd och hjälpsam!

Hajar Jouma M
Kristianstad - Centrum

De är bästa, Jag rekommenderar dem starkt

Madelene O
Täppet (Åhus)

Jag är jättenöjd med min mäklare Nathalie Björk! Hon är kunnig, professionell och alltid lätt att få tag i. Jag har känt mig nöjd genom hela processen och kan varmt rekommendera henne. Tack för ett fantastiskt arbete!

Madelene O och Nathalie B gillar detta
Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Madelene! Vi hade ett gott samarbete genom hela processen, så detta löste vi utmärkt tillsammans. Vi ses i höst! Hälsningar, Nathalie

Annika M

Hon är fantastisk! Vi fick löpande information och hon var alltid tillgänglig! Hon får sälja allt för oss hädanefter ❤️

Tack fina Annika, det glädjer mig att ni är nöjda ❤️ Hälsningar, Nathalie

Anna C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Trevlig, tog sig tid och glad.

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Anna! Jag tror lägenheten kommer bli hur fin som helst när ni sätter er prägel på den med alla detaljer. Hälsningar, Nathalie

Oscar S
Sibbhult

Seriös och duktig mäklare som är snabb på bollen!

Johan Petri H
Vä

Engagerad, kunnig och lyhörd mäklare. Enda lilla fläcken på solen var att vi sålde huset knappt 5 % billigare än det målpris vi satte tillsammans. Men det är å andra sidan marknaden som bestämmer vad mitt hus är värt och dessutom påverkar slumpen om ”rätt” köpare behagar dyka upp, varför det naturligtvis är svårt att bedöma säljpriset i förhand.

Janet S
Sålde sin stuga med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Årröd

Mycket trevlig och engagerad mäklare . Super duktig och proffesionell . Kommer att välja Erika till min nästa försäljning av hus. Janet Svensson

Zane L
Hedentorp / Helgedal

Jag är otroligt nöjd med hela samarbetet med Nathalie Björk. Redan från första kontakten fick vi en väldigt bra kommunikation. Hon var kunnig, engagerad och noggrann med att förklara allt, och svarade tryggt och tydligt på alla våra frågor. Hon var aktiv och hjälpsam utan att någonsin kännas påträngande. Vi kände oss väldigt trygga genom hela köpet och jag skulle absolut rekommendera Nathalie till andra.

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Zane för dina fina ord, så himla roligt att ni blev köpare till den charmiga fastigheten. Hälsningar, Nathalie

Lars Olle Evert H
Everöd

Trevligt bemötatande. Lyssnar på kunden. Väldigt lösningsinriktad.

Katarina F
Äspet (Åhus)

Jag är väldigt nöjd med mäklaren under mitt bostadsköp. Från första kontakten blev jag bemött på ett trevligt, professionellt och engagerat sätt. Mäklaren var tydlig, tillgänglig och snabb med att svara på frågor, vilket gjorde hela processen trygg och smidig. Uppskattade det personliga bemötandet och den goda kommunikationen genom hela affären. Kan varmt rekommendera mäklaren till andra som ska köpa bostad

Masoumen N
Charlottesborg

Han är seriös och väl förberedd innan mötet och tydligt snabb på att återkoppling

Anders J
Sommarlust

Hängiven och kunnig mäklare med ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Hon har visat stort tålamod och engagemang genom hela processen, och man känner sig verkligen väl omhändertagen som kund. Rekommenderas varmt!

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Anders, vi hade ett gott samarbete som ledde oss i mål. Hoppas ni trivs bra i bostaden! Hälsningar, Nathalie

Mohammed Abdul F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Eldin Kofrc en del av Rama Fastighetsförmedling
Näsby

I had an excellent experience with Eldin Kofrc at Rama Fastighetsförmedling during the purchase of our apartment in Kristianstad. Eldin has been professional, responsive and very helpful throughout the entire process. He was always available to answer our questions, followed up with the housing association whenever additional information was needed, and kept us informed throughout the purchase. I particularly appreciated his patience, clear communication and willingness to help with practical matters leading up to the handover....

Niclas S
Tollarp

Upplevde henne som lite frånvarande ibland ganska dålig på att informera oss vad som föregick

Karin J
Odal/Vilan

Allt har varit jättebra. Hoppas på att det fortsätter så.

Hartmut K
Köpte sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling

Rama Fastighetsförmedling kan varmt rekommenderas om du vill köpa ett hus i Sverige. Kompetent, mycket vänliga, alltid hjälpsam.

Karl Erik Ingemar E
Gärds Köpinge

Erika är en mycket bra säljare. Hon är öppen, trevlig, lyssnar. Verkar seriös samtidigt som hon är lättsam. Inte att förglömma är hon proper och snygg/vacker. Sån´t säljer. Hon sålde vårt hus från söndag till tisdag. Så något rätt gör hon. Kalle

Maria Gurina Kristina H
Sålde sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling

Burim fick vårt fulla förtroende från vårt första mötet. Han är professionell, mötesgående och kunnig. Han var alltid tillgänglig och gjorde försäljningen 100 % stressfri. Mycket kompetent och trevlig.Jag kan absolut rekommendera honom och hans företag.

Emil J
Köpte sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Vi är nöjda. Trevlig och uppmärksam, allt flöt på och hon höll oss uppdaterade genom hela processen.

Tack Emil för ditt omdöme, vi ses snart för tillträde! Hälsningar, Nathalie

Olivia Linnea B
Sålde sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Från första mötet till avslutad affär har Nathalie varit professionell, engagerad och tillgänglig. Hon är lyhörd och arbetar verkligen för sina kunders bästa. Jag kan varmt rekommendera Nathalie som mäklare.

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack för ditt fina omdöme, är så glad över att jag fick hjälpa er! Vi ses snart! Hälsningar, Nathalie

Eva Bodil Christina J
Östermalm

Vänlig hjälpsam trevligt bemötane

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Eva för ditt omdöme, hoppas du trivs i din fina lägenhet! Hälsningar, Nathalie

Pavlo M
Charlottesborg

Mycket professionell mäklare och en utmärkt specialist inom sitt område. Jag är mycket tacksam för hjälpen med lägenhetsköpet. Jag rekommenderar honom varmt till andra köpare.

Svitlana M
Charlottesborg

Vi är mycket nöjda med Burims arbete. Han är professionell, kunnig och engagerad i det han gör. Hela processen gick smidigt och vi kände oss väl omhändertagna från början till slut. Kommunikationen var tydlig, snabb och alltid saklig. Burim var tillgänglig när vi hade frågor och såg till att allt hanterades på ett effektivt och professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Burim till alla som söker en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare. Tack för ett utmärkt samarbete!

Alfred P
Sommarlust

Blev väldigt bra bemött och hela processen gick jättesmidigt då hon va hjälpsam, trevlig och snabb med återkoppling om läget kring lägenheten

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Alfred, hoppas att du ska trivas bra i din nya bostad! Hälsningar, Nathalie

Anna B

Nathalie! Hon imponerar med sitt driv, engagemang och med sin kompetens. Hon är positiv, lyhörd och målinriktad. En toppmäklare! Vi är så nöjda och tacksamma över vårt samarbete.

Svar från Nathalie Björk

Tack fina Anna för ditt omdöme, det värmer i mäklarhjärtat. Vi ses snart! Hälsningar, Nathalie

Wilhelm Carl N
Skrev om Rama Fastighetsförmedling

Tveklöst den bästa mäklarfirman i stan! Kan varmt rekommendera dem.

Mimmie H
Värestorp

Min upplevelse är att Nathalie har varit hjälpsam och snabb med att inhämta de uppgifter om huset jag önskat. Hon har även varit tillgänglig och har uppdaterat mig angående visningar och eventuella intressenter under loppets gång, vilket har gjort att jag inte behövt känna stress över att det plötsligt ska säljas till någon annan. Jag är väldigt nöjd med Nathalie och kommer vända mig till henne om jag väljer att sälja huset i framtiden!

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Mimmie, vad glad jag blir av att du är nöjd! Hoppas du trivs bra i ditt fina hus! Hälsningar, Nathalie

Emma M
Täppet (Åhus)

Ingenting att klaga på. Bra löpande dialog och professionellt men samtidigt varmt bemötande.

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Emma, hoppas att ni ska komma att trivas i ert nya hus! Hälsningar, Nathalie

Ivo M
Vittskövle

Blev bemött av en Erika som visade stort intresse, och ställde många relevanta frågor vid första mötet. Vi hade höga förväntningar på Erika som hon levde upp till. Hela affären sköttes på ett professionellt sätt. Jag upplevde att Erika hade lite väl brott till avslut. Efter diskussion har jag förstått hennes baktanke. Vi är helt överens! Stort tack till Erika, bra jobbat Jag är mycket nöjd med genomförandet. 😃

Caj W
Sålde sin stuga med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Tack Nathalie för all hjälp med vår stugförsäljning Från första sund kändes allt rätt att ha dig som mäklare, positiv, hjälpsam och alltid ett leende. Så väldigt glad du lyckades ro denna affär i hamn. Mvh Caj Wassholm

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Caj, detta gjorde vi alldeles utmärkt tillsammans! Önskar er allt gott framåt! Hälsningar, Nathalie

Liselotte Susanne W
Sålde sin stuga med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Nathalie Tack du är Bäst! Kunnig, empatisk och vilket driv du har och ett stort stöd under hela vår resa och alltid tillgänglig Fortsätt vara Du ! Kramar Lotta Wassholm

Svar från Nathalie Björk

Ett stort tack Liselotte, är så glad för vårt fina samarbete och för alla fina ord! Kramar, Nathalie

Elinor D
Gärds Köpinge

Mycket trevlig och duktig mäklare. Svarar i telefonen snabbt och meddelar svar från köpare till säljare snabbt.

Tifanny Tracie O

Nathalie är mycket professionell och hjälpsam och rekommendera Rama som en utmärkt fastighetsmäklare

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Tiff, hoppas du trivs bra i din fina nya lägenhet! Hälsningar, Nathalie

Peter David Christer L
Köpte en tomt med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Mycket professionell förmedling av fastighet.

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla för ditt omdöme. Hoppas att huset ska kunna bli precis som ni vill på tomten! Hälsningar, Nathalie

Liselott S
Sålde en tomt med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Jag blev bemött mycket professionellt men med mycket vänlighet. Det var en fin upplevelse att möta en mäklare som var engagerad och som hade både säljares och köpares bästa som mål. Nathalie var mycket klar och tydlig genom hela affären. Ett mycket smidigt samarbete. Vill varmt rekommendera henne.

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Liselotte för dina fina ord. Vi hade ett gott samarbete som gjorde försäljningen möjlig! Hälsningar, Nathalie

Elna Marie Lisbeth O
Sålde sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Proffsig, tydlig, serviceinriktad, engagerad.

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Elna för ditt fina omdöme. Vi ses nästa år på tillträdet! Hälsningar, Nathalie

Kjell P
Odal/Vilan

Bra bemött o lyhörd skulle köpa som han förmedlade men tyvärr drog säljaren tillbaka försäljningen, men han gjorde allt för att det skulle gå i lås.Vi är väldigt nöjda med honom o han bevakar event.kommande lägenheter åt oss Med vänlig hälsning Kj

Pär P
Norra Åsum

Trevligt och tillmötesgående. Arbetar för både säljaren och köparen bästa.

Daniel J
Vittskövle

Jag blev bemött oerhört proffsigt och med ett stort leende! Erika verkar brinna något enormt för fastighetsbranschen och har en bra ståndpunkt mellan köpare och säljare för att göra båda parter nöjda. Min upplevelse kring fastigheten var att Erika mötte mig på alla mina önskemål för att ro affären i hamn. Kommer att rekommendera henne.

Ulla A
Parkstaden/Egna Hem

Jag kände mig väl bemött. Kändes som vi klicka direkt . Hon var lugn o trevlig på alla sett. Vi kom överens om att vi skulle hålla kontakt med varandra så fort det var ngt. Vilket vi gjort.👍 Vid försäljningen var hon proffsig, gick igenom allt lugnt o fint. Hon sa oxå att om det var ngt som vi inte förstod så säg till så förklarar jag. När hon hade visningar , så hörde hon alltid av sig hur det hade gått. 👍 Vilket var av betydelse för mig att få veta vad som sagts. Vi har haft ett bra samarbete 👍 Kan verkligen rekommendera...

Daniel B
Tollarp

Snabba svar, proffsigt, genomgående ett gott bemötande och tydlig kommunikation

Alexandra P
Tollarp

Trevlig, tillmötesgående med alla våra frågor, professionell

Barbara Teresa B
Parkstaden/Egna Hem

Väldig bra kontakt med mäklaren både telefonledes som direkt. Svarar professionell på alla frågor. Alltid positiv inställd.

Shirin E
Odal/Vilan

Jag är mycket nöjd med hela processen. Burim har ett fantastiskt bemötande, är mycket trevlig, jordnära och professionell i sitt sätt. Man känner sig trygg och väl omhändertagen hela vägen, och det märks verkligen att han ger det där lilla extra som man sällan får hos andra i branschen. Jag skulle definitivt välja honom igen om jag ska sälja i framtiden och kan varmt rekommendera honom.

Maria P

Kunnig, hjälpsam och engagerad! Återkopplar snabbt!

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla för du tog dig tiden att skriva ett omdöme, hoppas du trivs i den nya lägenheten. Hälsningar, Nathalie