Burim är en mycket trevlig, kompetent och proffsig mäklare som möter varje person med vänlighet och respekt. Jag har mött honom både i egenskap av köpare och säljare och första gången i egenskap av köpare. Det var då jag bestämde mig för att, om jag någon gång ska sälja fastighet, ska jag ha honom som mäklare och jag har inte ångrat det en sekund. Det är tydligt att han har mycket goda kunskaper kring det juridiska vilket känns viktigt i sammanhangen. Det tillsammans med hans fina och proffsiga bemötande gav mig en känsla av trygghet under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Burim!
Burim Rama
Burim Rama är mäklare på Rama Fastighetsförmedling
.Burim Rama har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Burim Rama har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.9. Burim Rama har haft 56 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
154 omdömen om Burim Rama
Trevligt bemötande, ställer alltid upp och säljer bostaden
Bästa mäklare vi har träffat. Den enda som tog tid att förklara saker och allt som.behövs att veta i huset. Ovanligt i Sverige att träffa en sådan mäklare.
Väldigt nöjd, trevlig mäklare och bra visningar😁
Bra kommunikation m.m.... rekommenderas
Mycket trevligt och proffsigt bemötande ordning på sitt uppdrag väldigt nöjd med försäljningen
Välkomnande, erfaren och kunnig. Snabba svar och enkel att komma i kontakt med. Rekommenderar.
Burim är en fantastisk människa. Aldrig några problem.
En mäklare som började jobba direkt. Han såg att jag ville ha snabbt resultat och efter 4 dagar redan en köpare på tråden. Redan 5e dagen såldes min lägenhet. Kunde inte valt en bättre mäklare. Kommer rekommendera Burim Rama på Ramas fastighetsförmedling.
Finns tyvärr inget att Förbättra