Burim är mycket trevlig och kunnig. Han svarar även snabbt och hjälper till så mycket han bara kan. Kände mig väl bemött och omhändertagen
Burim Rama
Burim Rama är mäklare på Rama Fastighetsförmedling
.Burim Rama har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Burim Rama har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.9. Burim Rama har haft 41 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
311 omdömen om Burim Rama
Trevligt bemötatande. Lyssnar på kunden. Väldigt lösningsinriktad.
Jag är väldigt nöjd med mäklaren under mitt bostadsköp. Från första kontakten blev jag bemött på ett trevligt, professionellt och engagerat sätt. Mäklaren var tydlig, tillgänglig och snabb med att svara på frågor, vilket gjorde hela processen trygg och smidig. Uppskattade det personliga bemötandet och den goda kommunikationen genom hela affären. Kan varmt rekommendera mäklaren till andra som ska köpa bostad
Han är seriös och väl förberedd innan mötet och tydligt snabb på att återkoppling
Allt har varit jättebra. Hoppas på att det fortsätter så.
Rama Fastighetsförmedling kan varmt rekommenderas om du vill köpa ett hus i Sverige. Kompetent, mycket vänliga, alltid hjälpsam.
Burim fick vårt fulla förtroende från vårt första mötet. Han är professionell, mötesgående och kunnig. Han var alltid tillgänglig och gjorde försäljningen 100 % stressfri. Mycket kompetent och trevlig.Jag kan absolut rekommendera honom och hans företag.
Mycket professionell mäklare och en utmärkt specialist inom sitt område. Jag är mycket tacksam för hjälpen med lägenhetsköpet. Jag rekommenderar honom varmt till andra köpare.
Vi är mycket nöjda med Burims arbete. Han är professionell, kunnig och engagerad i det han gör. Hela processen gick smidigt och vi kände oss väl omhändertagna från början till slut. Kommunikationen var tydlig, snabb och alltid saklig. Burim var tillgänglig när vi hade frågor och såg till att allt hanterades på ett effektivt och professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Burim till alla som söker en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare. Tack för ett utmärkt samarbete!
Bra bemött o lyhörd skulle köpa som han förmedlade men tyvärr drog säljaren tillbaka försäljningen, men han gjorde allt för att det skulle gå i lås.Vi är väldigt nöjda med honom o han bevakar event.kommande lägenheter åt oss Med vänlig hälsning Kj
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Snabb återkoppling vid frågor samt tät kontakt under budgivning.
En mäklare med lugn som gjorde att både visning och köpet kändes bra och inte stressigt. Har lite dåliga bilder av mäklare som bara vill sälja men som inte vet något om fastigheten eller intresse för vad man söker. En bra mäklare med lugnt sätt som gjorde att köpet kändes tryggt och bra.
Trevlig, lättpratad, hade full koll på vad han skulle göra. Dock tror jag att han hade en tuff sittning, då vi köpare, samt Henrik och Fredrik på Gärds Härads bygg, emellanåt svävade ut i byggdiskussioner, och om vad som hände i bygden. Vi ber om ursäkt för att det stal tid. Burim sa dock att han lärde sig en hel del av det. Vi är odelat positiva till Burim Rama och hans kompetens. Med vänlig hälsning, Kerstin och Sture
Tack för det fina omdömet. Vi hade det hur trevligt som helst på kontraktsskrivningen så det ska ni absolut inte be om ursäkt för. Ha en fin helg så hörs vi och syns framöver. Hälsningar, Burim
Vi upplevde Burim Rama som seriös, ödmjuk och trevlig mäklare som tog sig tid, försökte svara på alla våra frågor och hela försäljningsprocessen gick smidigt och bra !
Jätte bra att ha att göra med, snabb på att svara och varit mycket hjälpsam