Nathalie Björk

Nathalie Björk

Nathalie Björk är mäklare på Rama Fastighetsförmedling

Nathalie Björk har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Nathalie Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 205 omdömen med ett betyg på 4.9. Nathalie Björk har haft 55 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

205 omdömen om Nathalie Björk

Sedan starten hos Reco 2022
Per Ola Håkan B
Sålde sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Trevligt bemötande! Stort engagemang! Bra kommunikation! Nathalie motsvarade det som man hoppades på. Allt har gått snabbt och smidigt, än så länge. Husaffären är inte helt färdig ännu, men ser inte att överlåtelsen och sista delen i försäljningen ska bli några bekymmer.

Stefan S
Balsby

Toppenmäklare! Fantastiskt bemötande och driv

Mikael A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Östermalm

Trevligt bemötande, tydliga besked.

Ann-Charlotte Å
Åhus

Fantastisk trevlig, serviceinriktad och kunnig mäklare.

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla för ditt fina omdöme! Jag är så glad att få ha hjälpt er, och jag tror verkligen att ni kommer trivas hur bra som helst – huset har hamnat helt rätt! Hälsningar, Nathalie

Frida C
Balsby

Väldigt nöjda! Lätt att få tag på och mycket bra kommunikation:)

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla för de fina orden! Jag är så glad att ni är nöjda och att ni upplevde kommunikationen som smidig. Hälsningar, Nathalie

Filip L
Täppet (Åhus)

Väldigt smidig och enkel affär! Nathalie har varit snabbt tillgänglig för de frågor som har uppstått!

Svar från Nathalie Björk

Stort tack för ditt omdöme Filip! Det har varit ett nöje att hjälpa er genom affären, vi ses snart igen! Hälsningar, Nathalie

Hanna W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Täppet (Åhus)

Nathalie är supertrevlig, lättillgänglig och kunnig. Fint bemötande överlag!

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Hanna för du tog dig tiden att skriva ett omdöme & tack för ett gott samarbete, detta löste vi galant tillsammans! Vi ses på tillträdet i sommar. Hälsningar, Nathalie

Almedina K
Charlottesborg

Jag önskar Nathalie Björk all lycka. Mycket kompetent i sitt arbete, snabb och pålitlig. Jag skulle rekommendera henne till alla som vill köpa fastigheter.

Svar från Nathalie Björk

Stort tack för ert omdöme, hoppas att du och familjen ska trivas i er nya bostad när det är dags! Hälsningar, Nathalie

Hugo N
Täppet (Åhus)

Väldigt nöjd med all hjälp vi fått och ett trevligt & kunnigt bemötande! Kommer absolut att använda Nathalie i framtiden!

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Hugo för ditt omdöme! Jag är helt säker på att ni kommer trivas i er nya fina bostad. Vi ses i sommar! Hälsningar, Nathalie

Thea H
Täppet (Åhus)

Väldigt nöjda med Nathalie! Kanon kommunikation!!

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Thea för ditt omdöme, så roligt att få hjälpa er! Hälsningar, Nathalie