Nathalie Björk

Nathalie Björk

Nathalie Björk är mäklare på Rama Fastighetsförmedling

Nathalie Björk har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Nathalie Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.9. Nathalie Björk har haft 50 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

126 omdömen om Nathalie Björk

Sedan starten hos Reco 2022
Jan Inge K
Sålde sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Öllsjö

Jag blev bemött av Nathali på ett mycket trevligt sätt när jag tog kontakt med mäklarfirman mina förväntningar av mäklaren blev mer än mina förväntningar Under hela processen var Nathalie engagerad, hjälpsam och förklarade på ett tydligt sätt Denna mäklarfirma kommer jag att rekommendera starkt till andra Med vänlig hälsning Jan Kristensson

Hanne K
Sålde sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Öllsjö

Nathalie har ett vänligt och trevligt bemötande. Våra förväntningar har uppfyllts med råge. Hon har varit väldigt engagerad och hjälpsam. Vi kommer definitivt att rekommendera henne till andra.

Henny W
Köpte sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Proffsig, snabb och alltid tillmötesgående! Nöjda köpare!

Emma W
Köpte sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Nathalie är en mäklare som utstrålar den perfekta blandningen av professionalitet och trygghet. Hon har stenkoll på allt och var en enorm trygghet för oss som aldrig köpt bostad innan. Nathalie var dessutom duktig på att kommunicera med oss och att medla mellan oss som köpare och säljaren på ett effektivt sätt. När papperna skulle skrivas var allt i kanonordning och gjordes extremt proffsigt. Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Nathalie!

Mirnes M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Odal/Vilan

Väldigt gott bemötande och härligt första intryck! Förväntningarna var att sälja lägenheten till det pris som vi ville ha och där levererade Nathalie! Väldigt bra och professionell service, rak o tydlig information vid alla händelser kopplade till min affär.

Ebba H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Parkstaden/Egna Hem

Har fått bra bemötande! Alltid glad och positiv!

Linda R
Täppet (Åhus)

Vi är supernöjda med Nathalie som mäklare!

Muhammed K
Vinnö

Det var lät och smidigt att hantera med henne och det beror på att hon är trevligt och duktig.

Hanna W
Täppet (Åhus)

Nathalies bemötande har varit toppen! Trevlig, positiv och kunnig. Snabb på att svara och att återkomma med information som behövs. Hanna

Amanda A
Söder

En väldigt närvarande och engagerad mäklare. Informerade och höll mig uppdaterad hela vägen. Ambitiös och legat i med alla kunder som visar intresse!