Jättebra trevlig kunnig Vill varmt rekommendera henne
Nathalie Björk
Nathalie Björk är mäklare på Rama Fastighetsförmedling
.Nathalie Björk har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Nathalie Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.9. Nathalie Björk har haft 59 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
194 omdömen om Nathalie Björk
Nathalie har varit en mycket engagerad, tillmötesgående och lyhörd mäklare genom hela försäljningen. Hon har varit ödmjuk i sitt bemötande och gett tydlig och kontinuerlig återkoppling, vilket har gjort att jag känt mig trygg hela vägen. Jag har även fått värdefull hjälp och stöd efter avslutad försäljning när det behövts. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Nathalie!
Nathalie är mycket professionell. Hon var tillgänglig i varje viktigt skede och hjälpte oss att fatta effektiva beslut. Nathalie är en pålitlig person som känner sitt yrke väl. Vi gjorde allting på engelska och det var inga problem. Tack för allt! Nathalie is very professional. She was available at every key stage and helped us make effective decisions. Nathalie is a trustworthy person who knows her profession very well. We did everything in English and it was not a problem at all. Thank you for everything!
Nathalie gjorde ett utmärkt jobb. Hon var otroligt hjälpsam och trevlig, samt att allt sköttes smidigt. Jag fick mer en den hjälp jag hade förväntat mig och är mycket tacksam för det. Absolut ingenting att klaga på över hela processen.
Hade en mycket god och positiv upplevelse. Nathalie är otroligt hjälpsam och alltid lika trevlig. Är väldigt nöjd.
Härlig energi och trevligt bemötande med stort ansvar gör att man känner förtroende för Nathalie. Ser fram emot fler tillfällen 😉 Mvh John Westin
Lägenheten tog lång tid att sälja från aug 24 tills nu jan.26.Det har klart gjort oss besvikna .Natahlie har hållt oss informerade under hela försäljningstiden.Vilket varit bra.Vi antar att det varit marknaden som gjort det svårsålt. Nathalie har varit positiv och ingett oss hopp om att det skulle lösa sig.
Hon gjorde sitt bästa för att sälja min lägenhet och gav inte upp trots att det varit svårt att sälja i kristianstad nu .
Hjälpte oss hela vägen från köp av bostad till försäljningen av vår lägenhet. Engagerad hela vägen och mycket proffsig!
Mycket Trevlig och bra kommunikation