Erika Bosakova

Erika Bosakova

Erika Bosakova är mäklare på Rama Fastighetsförmedling

Erika Bosakova har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Erika Bosakova har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.9. Erika Bosakova har haft 41 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

67 omdömen om Erika Bosakova

Sedan starten hos Reco 2023
Susan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Odal/Vilan

Hon är trevlig, lyhörd och kunnig.

Claes-Göran E
Tollarp

Mycket trevlig och kunnig, en mäklare som jag gärna kommer att rekommendera/Göran

Vilawan B
Everöd

Mycket trevligt bemötande, oavsett alla frågor! Kan varmt rekommenderas!!

Ann-Marie M
Vanneberga, Vinslöv

Då jag inte var huvud kund är det svårt att sätta betyg men i det jag var inblandad så var det en bra upplevelse av Erika.

Emelie N
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Everöd

Erika har visat vänlighet, värme, öppenhet, tillmötesgående och fokus mot kund. Erika har visat på vad verklig "service minded" innebär. Fick en mycket bra upplevelse, en mäklare som jag både ville och kände att just henne vill man köpa av. 5 stjärnor av 5.

Sebastian B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Sommarlust

Proffsig, ärlig och tillgänglig!

Henrik Håkan Junior Z
Vittskövle

Erika är en mycket duktig mäklare. Hon håller vad hon lovar och är bra på att återkoppla. Kan verkligen rekommenderas.

Per Göran Christian S
Österslöv

Mycket trevlig och positiv mäklare. Erika är också mycket ambitiös och håller det hon lovar. Den bästa mäklare och kan varmt rekommenderar Erika.

Sara B
Östermalm

Erika har både drivit och stöttas oss igenom vår försäljningsprocess. Har funkat hur bra som helst!

Åsa Ingela Margareta S
Fjälkinge

En toppen mäklare som jag kände stort förtroende för. Alltid lika glad och hjälpsam. Åsa o Peter