Toppen! väldigt trevligt bemötande och super professionell
Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Välkommen till Fastighetsbyrån i Kristianstad och Åhus. Vi har kontor både på Cardellsgatan i sparbankens lokaler samt på Köpmannagatan i Åhus. Vi garanterar att du får en trygg affär med oss som mäklare. Vi hyser ett stort engagemang för bostäder och vill gärna hjälpa dig hitta rätt på marknaden. Vad är du ute efter? En lägenhet,...
1582 omdömen om Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Sedan starten hos Reco 2013
Matilda var en otroligt trygg, stöttande, tydlig och framförallt varm mäklare. Kunde inte ha bett om en bättre person för att guida både mig och säljaren genom en av våra livs största affärer. Så tacksam för hennes stöd genom hela processen.
Fick förtroende för Eva vid första mötet. Hon är energisk och lätt att prata med Försäljningen med bud blev bra. Vi fick vad vi önskade. Således en bra och snabb affär.
EVA GÖR ETT BRA INTRYCK. KUNNIG OCH TAR HAND OM KÖPARE OCH SÄLJARE PÅ ETT PROFFSIGT SÄTT
Väldigt trevlig och en jordnära person.Som vi tyckte om från början och fann förtroende för.Matilda kan vi varmt rekommendera.
Väldig enkel att kommunicera med och väldigt bra bemötande. Bra känsla!
Mycket duktig och seriös mäklare.
Mycket kunnig och snabb vid budgivning och ekonomiska frågor. Har en bra fortsättning framåt som mäklare. Klarar att hantera både köpare och säljare.
Mycket bra service och professionellt hanterat hela väg. Kan varmt rekommendera Jenny
Lars får högsta betyg så han på ett föredömligt sätt ser till att både köpare och säljare blir nöjda. Vi är supernöjda med det stöd vi fått genom hela processen.
Toppen David Det var ju lite snårigt att lösa allt, men vi gjorde det. Tack 🙏
Han jättetrevligt duktig och hjälpsam.
Väldigt bra bemötande. Snabb affär, lyhörd & flexibel. Uppskattas för mig som redan har många bollar i luften.
Supertrevlig, kunnig och lätt att samarbeta med! Både köparna och jag som säljare är helnöjda.
Ali är väldigt trevlig och tillmötesgående, ger detaljerad information om objekt.
Ali Shakir er en fantastisk dygtig og behagelig mægler, og han har gjort et flot stykke arbejde med at sælge vores hus! Vi havde forventet at det ville vare 2-4 måneder at sælge huset, men Ali solgte det på en uge, og endda til en rigtig god pris. Vi er meget tilfredse med hans arbejde. Tusind tak!
Bra, oftast svar direkt vid ev frågor. Engagerad
Tack så mycket för ditt omdöme Maj-Lis och att jag fick hjälpa dig med din försäljning. Jag hoppas att du ska trivas i ditt nya boende! Varmaste hälsningar, Sandra Cavallin
Jenny har varit en extremt professionell guide genom hela processen och har tagit hand om oss som säljare på ett mycket bra sätt. Känslan av trygghet, flexibilitet och lyhördhet för våra behov har varit genomgående högt. Vi rekommenderar Jenny till alla som vill sälja sin bostad.
En kunnig och engagerad mäklare. Sympatiskt och snabb med återkoppling. Hon ger ett mycket kompetent intryck. Hälsningar Anders Dahlerus
Tack för ditt fina omdöme Anders! Det var ett nöje att få hjälpa dig att hitta ett boende här nere i Skåne. Hoppas att flytten från Stockholm går bra så ses vi på tillträdet till hösten. Allt gott, Sandra Cavallin
Trevlig , snabb och kunnig ! Informativ och frikostig med information.
En lugn, kunnig och mycket tillmötesgående mäklare som man får stort förtroende för.
Matilda är en väldigt proffsig mäklare. Man har hela tiden känslan av professionell försäljning. Hon är då ändå också lyhörd och inkännande och hela tiden har hon lyssnat på mina funderingar och gett snabb återkoppling. Hon är oerhört flexibel och hjälpsam! Bättre mäklare kan man absolut inte få!! Jag är mycket nöjd!!!
Matilda Kärrman fungerade bra under processen
Jennie, min mäklare får toppen betyg♥️
Erik har varit tillmötesgående och informativ, vi har fått den information som vi behövt. Vi är mycket nöjd med Erik
Sandra was really friendly and helpful during our visit. She worked quickly to answer our questions and get us the right information. Sandra was happy to also provide additional access to the property for us. Lastly, she again patiently explained items from the contract we were curious on. I would highly recommend Sandra to anyone wishing to sell their home.
Thank you so much for your lovely review Zsolt, It made me very happy! Hope you will enjoy your new summer place. Kind regards, Sandra Cavallin
Både trevligt och respektfullt bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Första gången jag haft kontakt med mäklare. Gjort ett bra jobb under rådande förhållande.
Har svarat tidigare. Mycket nöjd och vill rekommendera Ali. Svarade alltid på sms eller mobil och tog reda på de frågor han inte kunde svara på direkt. Mån om både säljare och köpare,
Trevlig och bra påläst. Snabb återkoppling.
Alltid korrekt och saklig ,vänlig , lätt att prata med
Positivt sätt med god kunskap om projektet. Våra funderingar kunde hon svara på och det hon inte visste tog hon reda på . En mäklare som tar väl hand om kunden och är lätt att få tag på.
Kunnig o hjälpsam. Svarar snabbt via mail på frågor man har
Bästa rekommendationerna från oss! Så engagerad, kunnig och påläst. Vi är så nöjda med allt arbete Eva lagt ner på husförsäljning.
Trevlig och hjälpsam allt gott smidigt och bra
Carina har klart och tydligt informerat om gällande fakta i husköpet.Hon har klart och tydligt förklarat hur köpet har utformats och vad som händer under byggtiden . Vi är mycket nöjda med hur hon skött affären.
Träffade Carina genom försäljningen av lägenheterna. Duktig mäklare, har ett trevligt bemötande.
Mycket bra bemötande av mäklaren. Vi har använt Fastighetsbyrån i Malmö och Svedala tidigare och hade stora förväntningar. Mäklaren levde upp till alla förväntningar. Bra jobbat. Förarbetet gick smidigt och försäljningen tog en vecka vilket vi är mycket nöjda med.
Jag har redan skrivit ang vår mäklare Ali.
Upplever att vi fick ett bra, trevligt och professionellt bemötande. Tillmötesgående och tydlig i kontakten mellan oss och säljare. Kändes inte stressat. Jenny levde mycket väl upp till våra förväntningar. Vi är helnöjda! :)
Trevligt bemötande. Löpande info kring boendet. Tydlig beskrivning kring syn av lägenhet, hämtning av nycklar mm
Jag blev jättebra bemött av en kunnig och insatt mäklare. Min förhoppning var att det skulle vara en enkel och trevlig upplevelse. Jag hade vissa krav på min nya bostad som inte ingick i prospektet så att säga, och Carina såg till att mina önskemål infriades. Köpet av 9A upplever jag som en bekväm och lugn resa med en kunnig, trevlig och hjälpsam mäklare.
Mycket duktig kan sitt ämne och väldigt trevli
Vi kan varmt rekommendera Ali Shakir! Engagerad, lyhörd o alltid tillgänglig. Mån om att både säljare o köpare ska bli nöjda!
Vi fick ett jättebra bemötande av Jenny. Hon var mycket bra, över våra förväntningar. Det var ett mycket bra samarbete o vi rekommenderar henne gärna.
Matilda har varit tillgänglig, påläst och engagerad genom processen. Trevlig och noggrann. Kan varmt rekommendera Matilda!
Jättebra bemötande, professionell och trevlig. Framför allt blev det en jättebra affär för oss som vi tror mkt beror på Matilda
Vår erfarenhet av Matilda, är att hon är mycket lyhörd och tillmötesgående. Vi har enbart positiva erfarenheter av henne.
Vi är väldigt nöjda med att vi valde Matilda Kärrman som vår mäklare på alla sätt. Matilda har varit effektiv, ambitiös, bra på att informera o bolla. Inte minst en mycket trivsam trevlig tjej
Mäklaren är tillmötesgående, empatisk och har ett professionellt bemötande. Tänker på att både säljare och köpare ska bli nöjda.
Tack Christer. Värmande ord. All lycka
Erik was very kind and patient with us, as foreign buyers. His approach was trustworthy and transparent. He could tell us a lot about the house and could answer our questions. Also he helped us finding a bank in Sweden that can help us open an account. Very kind.
Jag blev väldigt bemött av Matilda Vi hade inga större förväntningar då vi köpte vårt förra hus av släktingar för 20 år sedan. Hon respekterade min inväntan på bud från försäljning av mitt hus. Sammanfattningsvis var hon rationell och trevlig. Skulle gärna använda henne som mäklare till mitt hus för tillfället Magnus