Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

• BadgeThirteenYears
2 277

Välkommen till Fastighetsbyrån i Kristianstad och Åhus. Vi har kontor både på Cardellsgatan i sparbankens lokaler samt på Köpmannagatan i Åhus. Vi garanterar att du får en trygg affär med oss som mäklare. Vi hyser ett stort engagemang för bostäder och vill gärna hjälpa dig hitta rätt på marknaden. Vad är du ute efter? En lägenhet,...

2277 omdömen om Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Sedan starten hos Reco 2013

Ingemar N
Sålde sitt hus med hjälp av Ola Martinsson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Fjälkestad

En bra mäklare med fötterna på jorden Förklara på ett bra sätt Han är verkligen förtroende ingivande Jag kan varmt rekommendera honom Hälsningar Ingemar o Irma

Margarete T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Isac Frick en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Egna Hem

Isac har varit lätt att ha att göra med, trevlig och glad. Han har varit lätt att komma i kontakt med och han är mycket hjälpsam. Hela affären gick mycket snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Isac varmt!

Julia H
Köpte sitt hus med hjälp av Maia Stjärnkvist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Linderöd

Väldigt trevlig och hjälpsam och anpassat sig för att kunna tillgodose allt jag önskat på bästa sätt! Lätt att ha kontakt med och svarar snabbt och svarat på alla funderingar jag haft!

Hanna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Charlottesborg

Professionellt bemötande. Tydliggjorde processen som gick smidigt. Väl förberett möte med köparen. Lite svår att få kontakt med på tfn.

Dejan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Charlottesborg

Ali är en fantastisk mäklare. Professionell, hjälpsam och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har varit tillgänglig genom hela processen och gjort allt smidigt och tryggt. Kan varmt rekommendera Ali till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare

Hamza E
Köpte sitt hus med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Mycket hjälpsam. Villig att ta fram alla resurser han har för att säkerställa att du som kund får det så bra som möjligt. Hade absolut rekommenderat Ali Shakir till mina vänner, föräldrar och familjemedlemmar.

Anders B
Sålde sitt hus med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Arkelstorp

Han förklarade många av frågor kring försäljningen enkelt och lätt att förstå. Har även ett bra sinne för humor.

Carl A
Sålde sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Norra Åsum

Måns har varit enormt duktig och lätt att ha att göra med under hela säljprocessen. Öppen och bra kommunikation. Ser till så att säljaren får sin önskan uppfylld. Bidrar med egna tankar och lyssnar på våra idéer. Rekommenderas oerhört starkt!

Kristin J
Sålde sitt hus med hjälp av Carina Back en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Bra! God kommunikation och noggrannhet. Jag kände mig trygg i processen.

Irene B
Arkelstorp

Trevligt bemötande. Svarar fort på SMS och mejl. Mäklaren motsvarade våra förväntningar. Snabb handläggning - budgivning och kontraktsskrivning samma dag ☺️

Timmie E
Köpte sitt hus med hjälp av Isac Frick en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Åhus - Pallers

Supertrevlig kille med ett gott bemötande och han fick oss att känna oss trygga genom hela affären. Kan varmt rekommendera Isac!

Ulf S
Sålde sitt hus med hjälp av Eva Rosquist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Österslöv

Jag är såå nöjd med Eva Rosqvist .Är såå nogrann och profisionell.Nogrann och ödmjuk. Hade väldigt höga förväntningar !!! Och det blev ännu bättre än man kunde drömma om.Kan varmt rekommendera henne.Mvh Ulf Skog

Mårten N
Åhus

Eva är lyhörd, tillmötesgående, svarar snabbt, har ett trevligt bemötande och yrkeskunskap.

Lena Anna-Sigrid Liselotte N
Sätaröd

Mycket trevlig och glad, han är pålitlig, påläst och kunnig, samt sympatisk och finns alltid till hands!

Nderim S
Åsumtorp

Underbar person, kunnig, ärlig och proffsig!

Mona S
Österslöv

Ödmjukt och ett professionellt bemötande. Vi hade höga förväntningar, och de blev mycket mer än vi kunde tänka oss .Extremt nogrann och snabb i sina svar. Rekommenderar henne verkligen, kan ej vara mer nöjda både som person och mäklare. Mvh Mona Skog.

Annelie H
Öllsjö

Mycket trevlig och engagerad mäklare som ger det där lilla extra. Kan varmt rekommendera Måns.

Aida I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Trevligt bemötande, bra kunskap om bostaden. Rekommenderas

Kerstin Hilda Ingeborg S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maia Stjärnkvist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Maia har skött överlåtelsen med bravur. Professionell, lugn, saklig. Det som jag tycker sticker ut mest åt det positiva hållet är att Maia inte har varit pådrivande typ "bilförsäljare" utan gått varsamt fram och inte minst alltid varit tillgänglig och kunnat svara snabbt och professionellt på allt. Super nöjd med Maia, hon kommer säkert att gå långt i denna karriär i livet. Magnus Sjöberg genom Kerstin Sjöberg.

Peter M
Köpte sitt hus med hjälp av Carina Back en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Öllsjö

Har noll klagomål. Vi fick kontakt, ställde frågor, fick svar, hon höll oss uppdaterade och allt flöt på.

Egarth W
Kristianstad - Söder

Bästa tänkbara. Höga förväntningar vilka uppfylldes. Mycket bra - utan reservationer.

Nisad M
Norra Åsum

Vi är jättenöjda med Måns Jörgensson!

Marianne A
Mjönäs

Jag är nöjd,Måns J.gjorde ett bra jobb,även om det blev en enkel resa för honom.

Anna L
Köpte sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Möllebacken

Inkännande noggrann varm Ja Måns det är du tycker jag.

Viktoria N
Möllebacken

Måns är väldigt engagerad, kunnig, professionell och tillgänglig. Jag rekommenderar honom varmt!

Fhilip E
Sibbhult

Mycket väl informerad om objektet. Väldigt hjälpsam med alla steg.

Jens Åke Mikael S
Skrev om Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Inte riktigt vad jag förväntat mig.

Beata M
Villands Vånga

Jag är väldigt nöjd med Måns som mäklare. Han är trevlig, lyhörd och mycket förstående genom hela processen. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och jag kände mig trygg från början till slut. Måns var alltid tillgänglig för frågor och återkopplade snabbt när det behövdes. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.

Ann-Charlotte G
Villands Vånga

Måns är trevlig, tillmötesgående och mycket proffsig, alltid noga med återkoppling och att svara på frågor. När vi träffade honom första gången lyssnade verkligen in vad vi letade efter och kunde snabbt matcha oss med vårt drömhus. Stort tack för det, vi är så nöjda!

Lars B
Villands Vånga

Måns läste av vilka vi som husletare var och vad vi sökte, och drog fram just det rätta objektet ur rockärmen. Professionell utan att göra en sak av det, jobbar Måns med stor lyhördhet för kundens bästa.

Eva Bodil Christina J
Helgedal

Superbra bemötande från början.Tillgänglig,kunnig,trevlig och positiv.

Tomas D
Rinkaby

Mycket trevlig mäklare👍🏻😃👍🏻😃

Sahar A
Charlottesborg

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick vid köpet av min lägenhet. Måns var professionell, kunnig och tillgänglig genom hela processen. Jag fick tydlig information och svar på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg i mitt bostadsköp. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare!

Ann-Sofie S
Linderöd

Bra att ha att göra med och trevlig

Anna D
Helgedal

Väldigt bra o trevligt bemötande. Även väldigt stort tålamod för alla frågor och väldigt tillgänglig.

Mariane L
Helgedal

Mycket bra bemötande vid första mötet, bra information och fick svar på alla frågor. Var tillgänglig under hela tiden på försäljningen och vi fick uppdatering löpande. Kunnig och hjälpsam med allt och vi är mycket nöjda med hela försäljningen. En mäklare att rekommendera. E & E

Susanne B
Linderöd

Måns är en väldigt positiv person vet vad han pratar om han ger en feedback hela tiden. ingenting under hela tiden som vi har varit i kontakt har varit negativt, han vill verkligen hjälpa en och han genomför det med, när man själv tror att det är helt omöjligt. Jag har absolut ingenting dåligt att säga om Måns bara bra saker. Tack Måns för all hjälp du har varit guld värd. // Susanne//

Linn Å

Maias sprudlande glädje och energi har gjort hela processen kring husköp otroligt glädjefylld. Jag har upplevt Maia som lyhörd och engagerad där hon ger snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Är mer än nöjd med upplevelsen kring mitt första husköp.

Ulf I
Sålde sitt hus med hjälp av Maia Stjärnkvist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

En mycket trevlig och kunnig tjej. Duktig på att informera och vägleda, en personkemi som fungerade otroligt bra vid första mötet. Otroligt lätt att prata med. Försäljningen av mitt hus gick väldigt fort, kan inte vara mer än lycklig och glad över Maias resultat. Jag kommer att rekommendera andra som tänker sälja sitt hus att ta kontakt med Maia. Tusen tack för all hjälp.

Mats K
Kulltorp

Allt var perfekt både köp och försäljningen

Gunnel A
Kulltorp

Vi är så tacksamma för att vi fick Ola Martinsson som vår mäklare, han är så ödmjuk och har verkligen sett till att vi känner oss så nöjda med både vår husförsäljning och vårt husköp, kunde inte varit bättre.

Agnes S
Köpte sitt hus med hjälp av Ola Martinsson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Kulltorp

Otroligt duktig och trevlig att ha att göra med!

Omar N
Glimåkra

Absolut bästa mäklaren jag hittills har träffat som lyssnar på ens behov och hjälper till att hitta rätt objekt. Mycket trevlig personlighet och professionell som engagerar sig för att köpare och säljare ska smidigt komma överens. Vid framtida försäljning är det helt klart Ali som får försäljningsuppdraget. Finns många bra och duktiga mäklare ute men svårt att hitta någon med samma kaliber. Rekommenderas starkt /första husköp

Annica Maria Pernilla C
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Kristiansson Åkesson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Möllebacken

Trevlig och enkel att prata med. Prestigelös och hjälpsam.

Kaisa W

Engagerad, lätt att få tag på, bra kommunikation

Marcus S
Köpte sitt hus med hjälp av Eva Rosquist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Det var en trygg känsla. Köpet kändes transparent. /Marcus & Ninni

Caroline E

Ola är en erfaren och professionell mäklare som visar mycket god kunskap och insikt i fastighetsaffärens alla delar som förbättrar förutsättningarna för både säljare och köpare att göra en god affär. Han hjälper kunden lyfta fram fastighetens karaktär och potential och är en god människokännare som möter upp och lyssnar in.

Bo L
Åhus

En fantastisk trovärdig och duktig mäklare som varmt kan rekommenderas.

Mattias P
Bromölla

Punktlig, trevlig och vidhöll bra information om gällande instanser om ärendet, rekommenderas

Cecilia G
Åhus

Mycket bra mäklare som lyckas med konststycket att vara både säljarens och köparens mäklare. Kan varmt rekommenderas! Håller det hon lovar, ringer när det är avtalat, är lätt att nå, tillgänglig.