Måns Jörgensson

Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
4.9
Affärer senaste året

Måns Jörgensson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Måns Jörgensson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Måns Jörgensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 219 omdömen med ett betyg på 4.9. Måns Jörgensson har haft 84 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

219 omdömen om Måns Jörgensson

Sedan starten hos Reco 2024
Lovisa S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Östermalm

Effektiv och mycket trevlig mäklare!

Maria Elisabeth Von H

Mans ar kunnig och gjorde processen forvanadsvart enkel. Han agerade snabbt och forstod varan prioritering. Utan tvivel rekommenderar jag honom.

Gunnel P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Östermalm

Måns har lotsat oss genom det här köpet på ett mycket professionellt sätt. Han har ett på samma gång vänligt, avspänt och förtroendeingivande bemötande. Det har varit lätt att hålla kontakten under hela processen och han har alltid varit snabb med att kolla upp saker och svara på frågor.

Helena H
Sålde sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Rinkaby

Väldigt trevlig mäklare som ger snabb respons och lyssnar på både säljare och köpare.

Jan E
Köpte sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Rinkaby

En mycket trevlig och noggrann person att ha att göra med. Måns är en sådan mäklare man vill ha att göra med, både vid en försäljning eller köp.

Anton I
Östermalm

Fantastisk mäklare som jag verkligen kan rekommendera! Genom hela försäljningsprocessen var han tydlig och såg alltid till att jag var delaktig och kände mig informerad i varje steg. Inget kändes någonsin förhastat och han tog sig tid, var noggrann och lade ner ett stort engagemang. Det märktes verkligen att han är duktig på det han gör. Tilliten fanns där genom hela processen, och det gjorde hela försäljningen både trygg och smidig. Att rekommendera Måns är det minsta vi kan göra! /A.I

Dan W
Helgedal

Vi anlitade Måns då han tidigare hjälpt oss med värdering av bostad för lån inför renovering. Då vi nu skulle sälja huset så föll valet på Måns rätt så naturligt då han hjälpt oss tidigare, att vi då var väldigt nöjd med hans arbete och hans personliga engagemang i arbetet. När säljprocessen statade så redovisade Måns hur hela säljprocessen skulle hanteras och i vilka steg arbetet skulle fortskrida. När arbetet startat så fick vi ett mycket bra stöd av Måns i varje steg i processen. Han har en mycket god kommunikativ förmåga...

Ulrika L
Helgedal

Proffsig, påläst, tar reda på det han inte vet. Pålitlig och mycket trevlig. Förstående och förklarar så man förstår.

Lina Alexandra S
Åhus

Superbra på alla vis och trevlig!