Engagerad, lätt att få tag på, bra kommunikation
Eva Rosquist
Eva Rosquist är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Eva Rosquist har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Eva Rosquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 4.9. Eva Rosquist har haft 59 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
196 omdömen om Eva Rosquist
Det var en trygg känsla. Köpet kändes transparent. /Marcus & Ninni
En fantastisk trovärdig och duktig mäklare som varmt kan rekommenderas.
Mycket bra mäklare som lyckas med konststycket att vara både säljarens och köparens mäklare. Kan varmt rekommenderas! Håller det hon lovar, ringer när det är avtalat, är lätt att nå, tillgänglig.
Engagerad, noggrann och glad. Affären har gått smidigt. Eva är lätt att få tag i både via tfn och mall.
Vi är otroligt nöjda med Eva som mäklare. Från första kontakten kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Eva var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och stötta oss genom hela processen. Att köpa hus är ett stort steg, men tack vare Evas lugn, kunskap och tydliga kommunikation kände vi oss säkra i varje beslut. Hon visade verkligen att hon brydde sig om oss som kunder och gjorde hela upplevelsen både smidig och positiv. Vi kan varmt rekommendera Eva till alla som söker en trygg och skicklig mäklare.
Trevlig och proffsig! Hjälpte oss att få till vår bostadsaffär på precis det sättet vi önskade 😁
Superproffsig i hela proceduren. Trygghet, tillit och riktigt bra service känsla! Rekommenderar henne varmt.
Engagerad, lyhörd, snabb, ärlig,
Eva Rosquist gav redan vid första mötet ett väldigt förtroendeingivande intryck. Hon är väldigt informativ och kunnig i sin yrkesroll vilket gjorde vårt val av mäklare väldigt lätt. Från första mötet till att försäljningen var genomförd har Eva guidat oss genom processen på ett väldigt professionellt sätt. Hon har kontinuerligt informerat och uppdaterat oss kring läget och svarat objektivt och trovärdigt på våra frågor vilket gjort att vi på ett tryggt sätt kunnat ta de nödvändiga beslut som varit viktiga längs vägen. Vi...