Allt var perfekt både köp och försäljningen
Ola Martinsson
Ola Martinsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Ola Martinsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Ola Martinsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.9. Ola Martinsson har haft 20 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
21 omdömen om Ola Martinsson
Vi är så tacksamma för att vi fick Ola Martinsson som vår mäklare, han är så ödmjuk och har verkligen sett till att vi känner oss så nöjda med både vår husförsäljning och vårt husköp, kunde inte varit bättre.
Otroligt duktig och trevlig att ha att göra med!
Ola är en erfaren och professionell mäklare som visar mycket god kunskap och insikt i fastighetsaffärens alla delar som förbättrar förutsättningarna för både säljare och köpare att göra en god affär. Han hjälper kunden lyfta fram fastighetens karaktär och potential och är en god människokännare som möter upp och lyssnar in.
Vi är supernöjda med Ola. Professionell och engagerad och alltid tillgänglig, vilket gjorde att vi kände oss trygga som köpare!
Vi sålde vårt hus med stor hjälp av Ola. Allt kändes självklart genom hela processen och alla frågor besvarades snabbt och med enkelhet. Man märkte av rutinen och även det genuina intresset av att göra det till en bra upplevelse för både oss och för köparna av vår bostad. Vill man ha en trygg, duktig och stabil mäklare så har man kommit rätt!
Jättebra Mäklare kunnig och hjälpsam! Hela affären gick jättesmidigt
Bra ärlig hjälpsam rekommenderas Jörgen o Monika
Mycket trevlig. Ger bra information och ger tillfredställande svar på våra frågor Vi känner oss trygga med Ola Han ger en fullständig beskrivning av vårt köp och har goda kunskaper i att förmedla hur processen kommer att fortgå!!
Vi är mycket nöjda med Olas bemötande, lugn och trevlig. Han har svarat på sms eller telefon så snabbt han haft möjlighet. AnnSofi o Håkan