Ali Shakir

Ali Shakir

Ali Shakir är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Ali Shakir har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Ali Shakir har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Shakir har haft 62 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

97 omdömen om Ali Shakir

Sedan starten hos Reco 2023
Jennifer N
Köpte sitt hus med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Sibbhult

Trygg och trevlig mäklare som är mån om båda parterna i affären. Tillmötesgående och smidig hantering. Mycket nöjd!

Eva Å
Sålde sitt hus med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Färlöv

Vi har inte träffats så många gånger, men då har han varit vänlig och korrekt. Vi har fått svar på de frågor vi haft. Vi rekommenderar honom till andra som ska sälja.

Emrik O
Torsebro

Vi tyckte Ali var väldigt bra och han kunde svara på alla frågar vi hade. Han var kunnig och hade trevligt bemötanden

Fredrik E
Torsebro

Sympatisk, kunnig och inkännande person. Ett positivt, tryggt och förtroende ingivande bemötande.

Camilla E
Torsebro

Sympatisk, inlyssnande, driven, positiv, påläst.

Bohdans O
Tollarp

Ali var jätte hjälpsam och alltid trevligt

Nataliia O
Tollarp

Det var jätte trevligt att jobba med Ali. Jag skulle rekommendera Ali som mäklare till andra.

Enes S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Gamla Näsby

Av erfarenhet av många mäklare så kan jag säga Ali är den bästa och mest hjälpsam jag har träffat hittills.

Muadh H
Gamla Näsby

Hjälpsam och tillförlitlig mäklare som hjälpte oss med alla våra frågor vi ställde. Det kändes tryggt att köpa huset med Ali som mäklare.

Rawan Y
Gamla Näsby

Ali har varit väldigt hjälpsam under tiden vi tittade på huset vi köpte. Vi fick möjlighet att åka ditt och titta på huset mer än en gång vilket kändes bra. Han försökte alltid svara på våra frågor och funderingar. Väldigt hjälpsam