Carina Back

Carina Back

Carina Back är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Carina Back har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Carina Back har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 315 omdömen med ett betyg på 4.6. Carina Back har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Mötet med människor!

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag har stort engagemang, erfarenhet och mycket kärlek till jobbet. Mäklarjobbet är för mig en livsstil. Jag lever nära jobbet och uppskattar att ingen dag är den andra lik.

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig umgås jag med familj och vänner. Jag reser gärna till både snö och sol och jag är väldigt idrottsintresserad, både av att titta på sport och utöva.

Hur ser din drömbostad ut?
Det finns många drömmar om fina ställen att bo på, det är känslan i bostaden avgör.

2024-12 - 2025-11

315 omdömen om Carina Back

Sedan starten hos Reco 2014
Håkan P
Sålde sitt hus med hjälp av Carina Back en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Bäckaskog

Jag har en mycket god erfarenhet av Carina som mäklare. Snabbt och effektivt, tydlig kommunikation och mycket hjälpsam genom hela processen. Med hjälp av Carina satte vi upp realistiska förväntningar, både på hur lång tid det kan ta, men även vilken prisnivå man kan vänta sig. I allmänhet mycket nöjd med hela processen och skulle gärna anlita Carina igen och rekommendera henne till andra kunder. Mvh Håkan

Martin O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carina Back en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Egna Hem

Tillmötesgående samt en snabb och smidig process.

Elin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carina Back en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Egna Hem

Ödmjuk o förtroendeingivande. Kunnig. Bra bemötande. Snabb återkoppling hela vägen.

Karin H
Åhus

Jag och min man har svarat tillsammans på hans sida. Vi har bara positivt att säga om henne. Hon är en utmärkt bra mäklare.

Göran P
Åhus

Några ord som vi tycker passar in på Carina Back: Trevlig, empatisk, lyhörd, kunnig, effektiv och har ett personligt bemötande. Vi önskade en snabb försäljning till ett rimligt pris. Blev bättre än förväntat. Om vi ska betygsätta henne, på en skala 1-10, blir betyget 10+

Helene E
Köpte sitt hus med hjälp av Carina Back en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Åhus

Carina är trevlig och kunnig mäklare. Vi fick ett bra bemötande och hon kunde svara på de frågorna vi hade. Vi är nöjda med att det blev en snabb affär.

Evy L
Öllsjö

Vänlig & oprofessionell kan sin sak Punktlig med tider & att höra av sig Vi kan varmt rekommendera henne MVH Evy &Bo

Buthayna N
Kulltorp

Jag är mycket nöjd med Carinas insats som mäklare. Hon var professionell, lyhörd och höll mig uppdaterad genom hela processen. Carina var tydlig i sin kommunikation och visade ett genuint engagemang för att affären skulle bli så bra som möjligt för alla parter. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från första kontakt till avslut. Rekommenderas varmt!

Stefan M
Kulltorp

En mycket professionell mäklare som går in 100 procent på sin arbetsuppgifter Vänlig men mycket tydlig vad som förväntas av säljaren och även köparen Bara det bästa omdöme

Julia N
Östermalm

Är väldigt nöjd med Carina. Hela processen har känts tydlig och trygg och har fått god vägledning.