Personlig, proffsig, noggrann!
HusmanHagberg Ängelholm
Hos oss på HusmanHagberg i Ängelholm och Skåne kan du få hjälp med bostadsaffärens alla steg och processer. Vi kan området runt Ängelholm och Båstad med omnejd, och är både engagerade och passionerade när det kommer till bostäder. Vare sig du vill sälja eller köpa kan du vända dig till oss. Vi är fria från banker och försäkringsbolag...
675 omdömen om HusmanHagberg Ängelholm
Sedan starten hos Reco 2017
Vi har precis sålt vår bostad med hjälp av Emma. Under hela processen har det känts tryggt, Emma har varit lätt att nå, gett tydlig information och inte lovat mer än hon levererat. Hon gjorde ett jättebra arbete att hitta rätt köpare för oss som matchade våra önskemål. Vi skulle verkligen rekommendera Emma som mäklare både för köpare och säljare!
Vilket fint omdöme, tack för att ni tog er tid att skriva det! Så roligt att höra att processen kändes trygg och att ni gillade att jag var tydlig hela vägen, det är precis så jag vill jobba. Och att vi hittade rätt köpare till er, någon som faktiskt matchade det ni önskade, det är den delen jag tycker är roligast med jobbet. Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar mig vidare. Lycka till i nya hemmet! Emma
Behagelig person, ikke en stivnakket svensker type (undskyld inget ondt). håber du flyttar till danmark.
Eva är väldigt bemötande och försöker tillgodose att behov och förfrågningar! Över förväntan
Driven, rak, ärlig och lyhörd. Bästa mäklaren jag haft i Ängelholm.
Vad kul att läsa, tack för att du tog dig tid att skriva det! Rak och ärlig är precis hur jag vill jobba, så det gläder mig att du upplevde det så. Och "bästa mäklaren i Ängelholm" tar jag med mig, stort tack för förtroendet! Emma
Viktor var inte bara mäklare utan även hjälpte oss med få igenom hela affären. Svårt att hitta en genuin och pålitligt mäklare som Viktor. Vi kan bara säga ett stort TACK, utan dig hade vi inte kunnat förverkliga det.
Vi kan varmt rekommendera vår Viktor! Han har varit fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Alltid varit tillgänglig, professionell och väldigt tillmötesgående. Vi har känt oss trygga från start till mål och han har alltid tagit sig tid att svara på våra frågor och ge bra råd. Engagerad, lyhörd och otroligt lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda och skulle utan tvekan anlita honom igen. Stort tack!
Jag har nyligen köpt hus med hjälp av Viktor och det är en upplevelse jag varmt kan rekommendera. Viktor är supertrevlig, lättsam, tillgänglig och tillmötesgående!
Viktor är trevlig och transparent. Hela min husaffär har gått smidigt och känts trygg. En mäklare som verkligen lyssnar till ens behov. Tack Viktor! Högst rekommenderad att göra fastighetsaffärer med!
Vår upplevelse med Viktor är svår att beskriva med ord. Det kändes tryggt från ax till limpa, förutom att vara trevlig, humoristisk, behaglig så var det ett samarbete baserat på ömsesidig respekt, kreativitet och strategiskt tänk. Varje motgång var en anledning till nyskapande, nya tankar, nya lösningar. Han släpper aldrig greppet om affären, och han ger aldrig upp. Försäljningsprocessen blev bättre än vad vi kunde drömma om. Vilken skillnad med våra tidigare upplevelser! Det går inte att beskriva. Vi skulle välja honom...
Vi är mycket nöjda med Viktor. Han är kompetent och trevlig och väldigt professionell.
Fantastisk! Upplever att hon extremt mån om både köpare och säljare. Vill verkligen bådas bästa!
Vilket fint omdöme, tack för att du tog dig tid att skriva det! Att vara mån om båda sidor, både dig som köpare och säljaren, är precis så jag vill jobba, en bra affär ska kännas rätt för alla inblandade. Roligt att du upplevde det så. Tack för förtroendet att få hjälpa dig hitta ditt drömboende! Emma
Effektiv, bra kommunikation och otroligt kunnig! Rekommenderar verkligen Eva & Husmanhagberg i Ängelholm ! Supernöjda!
Effektiv, tydlig kommunikation och snabb försäljning. Kan inte vara annat än nöjd!
Så roligt att höra, tack för fina ord! Snabb försäljning och tydlig kommunikation genom hela vägen, det är precis vad jag strävar efter. Kul att ni är nöjda! Emma
Bra bemötande från dag 1. Otroligt tålamod med oss.
Mycket trevlig från första visningen. Bra med att uppdatera med information längst vägen☺️ Pålitlig, svarar snabbt och väldigt lätt att ha att göra med.
Mycket bra! Mycket snabba svar! Trevlig!
Vi är mycket nöjda över Viktors arbete. Stort engagemang och världsklass bemötande och tillgänglighet genom hela processen. Kan starkt rekommendera Viktor!
En av de bästa mäklare som jag träffat på och som ger en enorm fin service, energisk, tillgänglig och stöttande i husaffärer.
Emma är en ödmjuk och engagerad mäklare. Hon är snabb med återkoppling genom hela processen, rak och tydlig.
Tack så mycket för fina ord, det värmer! Snabb återkoppling och att vara rak och tydlig genom hela processen är viktigt för mig, så roligt att det märktes. Tack för förtroendet! Emma
Bra! Proffsigt , gick snabbt. Hjälpsam med alla frågor och med det digitala.Svarar när man ringer direkt.
Hon är trevlig och duktig. Vi har haft kontakt med HusmanHagberg länge både sålt och köpt genom företaget.
Jag rekommenderar varmt Eva! Snabb återkoppling och proffsig hantering av försäljningen.
Lättillgänglig och svara snabbt på frågor.
Toppen mäklare! Gav massor av bra tips till oss som aldrig köpt hus, hjälpte oss köpare genom hela processen. Ska vi sälja något i framtiden så hoppas vi att Eva fortfarande är mäklare!
En bra och tydlig mäklare som alltid återkommer med svar om man kontaktar henne. En snabb och smidig affär när vi sålde vår bostad.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande från första möte till försäljning. Ett enormt engagemang och driv i hela processen med goda råd och vägledning vilket gjorde allt väldigt smidigt för mig som kund, dessutom gick allt mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig. Kan starkt rekommenderas!
Hei ,Viktor Forsberg han är en mycket samvetsgrann och entusiastisk Fastighetsmäklare, han är öppen vänlig och en trevlig kille. Mvh Phuong Nguyen
Viktor was very friendly and helpful! He was assisting us in the sale proess during a period of 12 months. He did not just simply offered our plot to potential buyers but also connected us with neighbours and helped us to communicate with the city administration. It was a pleasure to work with him!
Thank you so much for the nice review Stanislaw. Im happy that you let me take over the sale from my colleague and are grateful that you gave me trust to sell your plot. Wishing you all the best and hope that we cross paths in the future. Have a great spring, I wont say goodbye I will only say Auf Wiedersehen!
Trevligt bemötande, påläst och kunnig.
Stort tack för omdömet Charlotte och ett extra tack för den snabba hanteringen. Lycka till med era husdrömmar och varmt välkomna till Bjärehalvön!
Vi är väldigt nöjda med vårt bostadsköp och med Viktors arbete. Kontakten har varit smidig och professionell genom hela processen. Mäklaren har varit tillgänglig, svarat snabbt på frågor och varit hjälpsam både före och efter kontraktsskrivningen. Vi uppskattade särskilt det förtroendeingivande bemötandet. Vi rekommenderar varmt Viktor!
Stort tack för de fina orden Nilanthie. Det blev till syvende och sist er familj som fick ta över den fina gården. Kommer bli spännande att se hur ni väljer att förädla fastigheten och håller tummarna för ett smakprov på den framtida odlingen. Är tacksam för att jag fick förtroendet att hjälpa er och hitta ert nya hem, ha en riktigt fin påsk!
Många gånger har man tänkt att mäklaren inte spelar någon större roll vid själva försäljningen och att de gör mer eller mindre samma sak. Denna mäklare har fått åtminstone mig att tänka om. Efter att ha försökt sälja vår bostadsrätt i minst sex månader hade vi velat fram och tillbaka om vad det var som gjorde den så svårsåld. Vår tidigare mäklare hörde aldrig av sig och vi fick mer eller mindre gissa oss fram till hur vi skulle få bostadsrätten såld. Till sist beslutade vi oss för att byta till Marcus, och efter två veckor...
Erik var mycket tillmötesgående och ambitiös. Alltid snabb att respondera när vi hade frågor och tillgänglig när vi önskade nå honom. Våra förväntningar var att sälja vår bostad till ett marknadsmässigt pris och Erik hjälpte oss att på kort tid genomföra detta.
Väldigt nöjd med Erik. Bra bemötande och kände mig trygg under hela processen med hus försäljningen.
Detta är vår tredje affär i Ängelholm. Vi har därmed haft/försökt få kontakt med ett flertal mäklare i vårt sökande efter både hus och bostadsrätter, och Viktor utmärker sig som en av de mest tillmötesgående och tillgängliga mäklare vi har jobbat med. Många säljare missar nog att en skicklig mäklare inte enbart definieras av postiva recensioner från andra säljare. En exceptionell mäklare karaktäriseras snarare av förmågan att proaktivt följa upp varje potentiell kund och intressent. För att optimera försäljningsresultatet...
Vilket omdöme! Stort tack Manda, jag uppskattar verkligen engagemanget och gläds enormt för att du uppmärksammat mitt arbete. Kommer ta med mig detta omdömet i en lång tid framöver och är evigt tacksam. Det har varit en fröjd att få hjälpa er och hoppas att din mor kommer trivas i den fina lägenheten. Om det mot förmodan skulle bli en fjärde affär i Ängelholm/Båstad så finns jag redo att hjälpa till, och gör det med ett leende på läpparna. Ha en riktigt fin påsk och ta hand om er!
Professionell Tydlig Enkel att ha att göra med. Svarar snabbt
Hej Jesper, Tusen tack för fint omdöme. Det gläder mig att du känner dig nöjd med förmedlingsprocessen. Jag hoppas du kommer stortrivas i ditt nya hus! //Erik Bogren
Trevligt och korrekt bemötande. Taktiskt att använda kommande för att locka intresserade spekulanter. Erik återkopplade snabbt och var i hög grad tillgänglig genom hela processen. Vi upplevde att han såg till både köpares och säljares intressen på ett respektfullt sätt.
Hej Henrik, Så trevligt att få läsa din recension om hur du har upplevt fördelningsprocessen. Kul att vi också kunde ro allt i hamn så snabbt för er. Tusen tack för allt! Jag önskar er nu ett stort lycka med allt det nya framöver. //Erik Bogren
Viktor är professionell ock mycket engagerad lyssnar ock lämnar information kan varmt rekommendera viktor
Tack Bosse för omdömet. Är tacksam för att vi fick förtroendet att sälja din fina lägenhet. Jag lovar en uppsättning till av festivalkorven till tillträdet och önskar dig en riktigt fin vår!
En kunnig och ärlig mäklare. Lovar inte mer än han kan stå för.
Hej Carl, Det har varit en ära att få hjälpa er och att ni hade förtroendet för mig. Tusen tack för ditt fantastiska omdöme - och ärlighet - ja, det varar ju längst. Jag önskar er ett stort lycka till med det nya huset som väntar på er! //Erik Bogren
Erik är positiv, glad och engagerad. Han är punktlig. Rätt man på rätt plats! Kan varmt rekommendera Erik.
Ulrica, Tusen tack för ditt omdöme, det värmer verkligen att du tar dig tiden att skriva detta. Det har varit en sann ära att få hjälpa er med förmedlingen av ert radhus. Hoppas nu ni kommer stortrivas i ert nästa boende. Önskar er all lycka tillbaka! //Erik Bogren
Proffesionellt, igenkännande och personligt bemötande. Snabb återkoppling. Bra beskrivning av min fastighet. Upplevs som kunnig i sitt gem
Kära Katarina, Så fint av dig att lämna ett omdöme - tusen tack! Det du skriver är precis så jag vill att det ska vara i förmedlingen. Vi hörs och ses snart igen! Hälsar, Erik Bogren
Erik ger en personlig touch i sitt arbete som mäklare. Är alltid hörsam till ens behov samt tankar.
Halloj Markus! Oerhört fint skrivit. Och extra kul att höra att ni känner att jag jobbar personligt - precis det som är mitt mål med förmedlingen. Tusen tack för förtroendet i försäljningen! Jag önskar nu er ett stort lycka till med det nya huset som väntar. Allt gott! Hälsar, Erik Bogren
Trevlig och kompetent mäklare.
Hej Maribel! Tusen tack för ett fantastiskt omdöme. Jag hoppas du kommer stortrivas i eran nya och fina lägenhet :) //Erik Bogren
Kan starkt rekommendera Viktor Forsberg. Trevlig, kunnig, hjälpsam och serviceinriktad. Skulle välja Viktor igen alla gånger!
Tack för det fina omdömet Ellinor, det uppskattas verkligen. Finns ett samtal bort om det är något jag kan hjälpa er med, kan även dela med mig av några fler smultronställen. Varmt välkomna till Bjärehalvön!
Trevlig och väldigt tillmötesgående. Proffsig och engagerad. Bra på att snabbt återkoppla och var öppen för egna idéer. Visade intresse trots aktiviteter på annat håll.
Fantastisk bemötande, professionell, lugn och tålmodig. Tack för allt!
Stort tack för omdömet Jari. Hoppas ni trivs på Riviera och lycka till med årets tennistävlingar, jag håller tummarna för er!
Ett mycket proffesionellt och vänligt bemötande. Hon gör allt vi kommit överens om samt håller mig informerad och stämmer av vid behov. Ett lyckat resultat dessutom, trots lite trög marknad. Kan verkligen rekommendera henne.
Eva jobbar mycket proffesionellt och ser till både säljares och köpares intressen. Hög flexibilitet med visningar, kommunikation och tydlighet. Mycket proffsig.
Trevligt bemötande, lätt att föra dialog och få information. Proffsigt hantering vid bl.a. kontraktskrivning. Kan rekommendera Erik!
Hej Jens! Tusen tack för ditt fina omdöme. Det är alltid roligt att få läsa sådana här recensioner, så återigen - tack. Hjärnarp väntar - hoppas detta kommer bli en fanatiskt ställe för er att trivas på. Allt gott! //Erik Bogren
Trevligt bemötande och kunnig inom området
Hej Evelina! En ära att ha fått hjälpa er med förmedlingen, tusen tack för ditt omdöme :) På återseende! //Erik Bogren