Marcus Finn

Marcus Finn

Marcus Finn är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm

Marcus Finn har varit registrerad mäklare sedan 2002-10. Marcus Finn har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Finn har haft 16 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2025-11

15 omdömen om Marcus Finn

Peter S
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Gånarp

Snabbt, proffsigt och enkel försäljning.

Måns S
Villan

Proffesionellt upplysande, tillmötesgående, återkopplande och vägledande igenom den inledande och nu pågående processen.

Gunilla W
Luntertun

Har fått ett otroligt bra bemötande. Hjälpsam, kunnig. Förklarat på ett lätt vis. Ställt upp när man behövde hjälp. Kan varmt rekommendera Marcus vid köp/försäljning av fastigheter

Jan Olof G
Hjärnarp

Från min budgivning på villa till kontraktsskrivning och sedan försäljning av mitt radhus till skrivning av överlåtelseavtal endast 9 dagar, föredömlig prestation.

Lena M
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Hjärnarp

Mycket bra rådgivning. Marcus har stötta mig samt kämpat med att sälja mitt hus. Jag har litat på hans omdöme ang. kontrakt osv. Jag är mycket nöjd.

Max L
Sålde sin stuga med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Brekille

Marcus var effektiv, lyhörd och professionell, jag är mycket nöjd med försäljningen.

Mats P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Skälderviken

1. Snabb 2- bra personlig kontakt 3. Bra information 4. Min snabbaste fastighetsaffär någonsin. Nu ska det hålla hela vägen. Därefter kan ni fråga igen!

Ingvar N
Skälderviken

Bra service, snabb feedback. Trevligt bemötande.

Ulla Margareta H
Skälderviken

Trevligt bemötande, matchade det vi sökte efter

Christel M
Centrum

Engagerad, trevlig, tog reda på fakta snabbt som vi ville veta. Kändes som han gjorde allt för att vi skulle komma överens om ett pris som passade båda parter..