Viktor Forsberg

Viktor Forsberg

Viktor Forsberg är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm

Viktor Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Viktor Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktor Forsberg har haft 15 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

44 omdömen om Viktor Forsberg

Nilanthie N
Starby

Vi är väldigt nöjda med vårt bostadsköp och med Viktors arbete. Kontakten har varit smidig och professionell genom hela processen. Mäklaren har varit tillgänglig, svarat snabbt på frågor och varit hjälpsam både före och efter kontraktsskrivningen. Vi uppskattade särskilt det förtroendeingivande bemötandet. Vi rekommenderar varmt Viktor!

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för de fina orden Nilanthie. Det blev till syvende och sist er familj som fick ta över den fina gården. Kommer bli spännande att se hur ni väljer att förädla fastigheten och håller tummarna för ett smakprov på den framtida odlingen. Är tacksam för att jag fick förtroendet att hjälpa er och hitta ert nya hem, ha en riktigt fin påsk!

Manda N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Centrum

Detta är vår tredje affär i Ängelholm. Vi har därmed haft/försökt få kontakt med ett flertal mäklare i vårt sökande efter både hus och bostadsrätter, och Viktor utmärker sig som en av de mest tillmötesgående och tillgängliga mäklare vi har jobbat med. Många säljare missar nog att en skicklig mäklare inte enbart definieras av postiva recensioner från andra säljare. En exceptionell mäklare karaktäriseras snarare av förmågan att proaktivt följa upp varje potentiell kund och intressent. För att optimera försäljningsresultatet...

Svar från Viktor Forsberg

Vilket omdöme! Stort tack Manda, jag uppskattar verkligen engagemanget och gläds enormt för att du uppmärksammat mitt arbete. Kommer ta med mig detta omdömet i en lång tid framöver och är evigt tacksam. Det har varit en fröjd att få hjälpa er och hoppas att din mor kommer trivas i den fina lägenheten. Om det mot förmodan skulle bli en fjärde affär i Ängelholm/Båstad så finns jag redo att hjälpa till, och gör det med ett leende på läpparna. Ha en riktigt fin påsk och ta hand om er!

Bo E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Centrum

Viktor är professionell ock mycket engagerad lyssnar ock lämnar information kan varmt rekommendera viktor

Svar från Viktor Forsberg

Tack Bosse för omdömet. Är tacksam för att vi fick förtroendet att sälja din fina lägenhet. Jag lovar en uppsättning till av festivalkorven till tillträdet och önskar dig en riktigt fin vår!

Ellinor S
Hemmeslöv

Kan starkt rekommendera Viktor Forsberg. Trevlig, kunnig, hjälpsam och serviceinriktad. Skulle välja Viktor igen alla gånger!

Svar från Viktor Forsberg

Tack för det fina omdömet Ellinor, det uppskattas verkligen. Finns ett samtal bort om det är något jag kan hjälpa er med, kan även dela med mig av några fler smultronställen. Varmt välkomna till Bjärehalvön!

Jari T
Hemmeslöv

Fantastisk bemötande, professionell, lugn och tålmodig. Tack för allt!

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för omdömet Jari. Hoppas ni trivs på Riviera och lycka till med årets tennistävlingar, jag håller tummarna för er!

Johan K
Sålde sitt hus med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Starby

Härlig energi, proffsig , man märker att han älskar det han gör

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Johan! Härligt att det märks av, och till det sagt är det inte svårt att älska sitt arbete när man får så trevliga stunder på arbetstid. Stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Lycka till i nästa boende!

Patricia Madeleine K
Sålde sitt hus med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Starby

Mycket engagerad och gör det där extra för oss som kund! Håller oss uppdaterade hela tiden och hjälper oss med alla steg på vår resa. Vi har känt oss trygga och nöjda hela tiden.

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för det fina omdömet Patricia! Det har varit en fröjd att få hjälpa er att sälja familjegården och hoppas ni kommer trivas i det nya huset.

Tim P
Starby

Mycket trevlig och väldigt engagerad,

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Tim. Gården passar er som handen i handsken, hoppas jag får komma ut och ta en titt när ni väl satt er prägel. Lycka till med försäljningen och god fortsättning!

Anne J
Köpte en tomt med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Stora Hult

Trevlig, påläst och enkel att jobba med. Rekommenderas!

Svar från Viktor Forsberg

Tack för det fina omdömet Anne. Kommer bli spännande och se huset träda fram på tomten. Varmt välkomna till Bjäre!

Jens B
Sålde en tomt med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Stora Hult

Viktor la fram en bra plan vid försäljningen av vår tomt som ledde till ett väldigt lyckat resultat. Kommunikationen var hela tiden bra och vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen.

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Jens, är extra tacksam för att jag fick förtroendet och fritt arbete från det första samtalet till avslut. Om dagen kommer där ni blickar tillbaka så finns jag ett samtal bort och hjälper er gärna på vägen.