HusmanHagberg Ängelholm

HusmanHagberg Ängelholm

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeEightYears
4.8

Hos oss på HusmanHagberg i Ängelholm och Skåne kan du få hjälp med bostadsaffärens alla steg och processer. Vi kan området runt Ängelholm och Båstad med omnejd, och är både engagerade och passionerade när det kommer till bostäder. Vare sig du vill sälja eller köpa kan du vända dig till oss. Vi är fria från banker och försäkringsbolag...

618 omdömen om HusmanHagberg Ängelholm

Sedan starten hos Reco 2017

Evelina W
Vejbystrand

Vi har haft en fantastisk upplevelse med Erik som mäklare. Det som verkligen sticker ut är hans kommunikation, snabb, tydlig och alltid med en känsla av att han har full koll på läget. Vi har aldrig behövt undra vad som händer eller när nästa steg kommer, för Erik låg alltid steget före och höll oss uppdaterade på ett sätt som skapade lugn genom hela processen. Han är varm, professionell och genuint engagerad, och det märks att han bryr sig både om affären och om oss som kunder. Vi kan helhjärtat rekommendera Erik till alla som vill ha en trygg och skicklig mäklare som verkligen levererar.

Joacim Filip S
Vejbystrand

Erik är den mäklare du ska välja om du vill få ditt objekt sålt! Han jobbar dag som natt för dig och ditt objekt. Han sålde mitt hus 14% över det som andra mäklare sa ”detta är ett rimligt pris”. 🏆 En hungrig, ung och energisk mäklare med hjärtat på det rätta stället.

Peter S
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Gånarp

Snabbt, proffsigt och enkel försäljning.

Måns S
Villan

Proffesionellt upplysande, tillmötesgående, återkopplande och vägledande igenom den inledande och nu pågående processen.

Gunilla W
Luntertun

Har fått ett otroligt bra bemötande. Hjälpsam, kunnig. Förklarat på ett lätt vis. Ställt upp när man behövde hjälp. Kan varmt rekommendera Marcus vid köp/försäljning av fastigheter

Anne J
Köpte en tomt med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Stora Hult

Trevlig, påläst och enkel att jobba med. Rekommenderas!

Jan Olof G
Hjärnarp

Från min budgivning på villa till kontraktsskrivning och sedan försäljning av mitt radhus till skrivning av överlåtelseavtal endast 9 dagar, föredömlig prestation.

Jens B
Sålde en tomt med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Stora Hult

Viktor la fram en bra plan vid försäljningen av vår tomt som ledde till ett väldigt lyckat resultat. Kommunikationen var hela tiden bra och vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen.

Lena M
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Hjärnarp

Mycket bra rådgivning. Marcus har stötta mig samt kämpat med att sälja mitt hus. Jag har litat på hans omdöme ang. kontrakt osv. Jag är mycket nöjd.

Jan Ingvar T
Sålde sitt hus med hjälp av Eva Holmberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Magnarp

Upplever henne som engagerad och intresserad av att göra ett bra jobb! Sedan har ju ingen mäklare någon trollstav som kan trolla fram kunder med. Eva är lätt och trevlig att ha att göra med.

Filip Kenneth G
Hjärnarp

Grymt driven & serviceinriktad mäklare. Erik var med oss hela vägen från första visning tills att vi hittade vårt drömhus. Kan varmt rekommendera Erik och gänget på Husman Hagberg Ängelholm!

Svar från Erik Bogren

Filip, Tusen tack för ditt fantastiska omdöme och din rekommendation! Det värmer verkligen att höra att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Att få följa er resa och vara med när ni hittade ert drömhus var bara en stor glädje för mig. Fantastiskt att vi kunde ro allt i hamn för er! Jag önskar er nu all lycka i ert nya hem - och varmt välkomna att höra av er om det är något jag kan hjälpa till med framöver. Hälsa Isabella så gott också! //Erik Bogren

Emma Christina L
Sålde sin stuga med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Ljungabolet

Viktor ger en alltid ett proffsigt bemötande på ett ödmjukt sätt. I både med och motgång stöttar han upp under försäljningen och är inte rädd för att hitta nya, kreativa lösningar för att hjälpa sina kunder.

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för omdömet Emma, det uppskattas verkligen. Det har varit en resa med mycket känslor men vi nådde slutmålet och nu kan ni äntligen lägga all kraft på ert livsverk i skogen. Är tacksam för att jag fick sälja er bostad och för att du tipsade din käre mor om mig. Önskar dig och familjen all lycka till och hoppas våra vägar korsas på nytt!

William Peder L
Sålde sin stuga med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Ljungabolet

Viktor är en mäklare med glädje i helhet och gott intresse för att alla ska känna att de är får en smidig lösning. Dedikerad och hjälpsam så att hus hittar nya ägare.

Svar från Viktor Forsberg

Tack för det fina omdömet William, det har varit en fröjd att få hjälpa er. Ska bli spännande och följa er resa i den nya bostaden nu när möjligheterna är oändliga, något jag vet att du gillar. Ha en fin höst!

Anders E
Bjärehalvön

Duktig och kompetent ung mäklare som gör det han lovar. Rekommenderas!

Svar från Erik Bogren

Hej Anders! STORT tack för ditt trevliga omdöme och din rekommendation. Hoppas allt är bra med er! Mvh, Erik Bogren HusmanHagberg

Lena M
Bjärehalvön

Mycket bra och lyhörd för frågor och funderingar.

Svar från Erik Bogren

Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme, det värmer verkligen. Hoppas allt är bra med er och att försäljningen rullar på! Vi hörs! //Erik Bogren

Rolf Gunnar A
Vejbystrand

Viktor är bara bäst efter en långdragen försäljning så har han med sitt proffsiga ödmjuka o lyhörda arbete fått oss väldigt nöjda

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Rolf, är tacksam för förtroendet att få sälja ert livsverk. Hoppas även den gula pärlan kommer på plats i den nya bostaden. Önskar dig all lycka framöver!

Karin D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Nya Kungsgården

Väldigt trevligt mottagande . Viktor med sin positiva anda . Kunnig i sitt område , snabba återkopplanden . Hur bra som helst 🤗🤩

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för omdömet Katta. Det glädjer mig att vi kunde hitta den rätta lägenheten, och att just jag fick möjligheten att hjälpa dig på vägen. Hoppas du firat ordentligt med familjen. Nu kan du äntligen räkna ner dagarna till tillträdet på din alldeles egna bostad.

Lars Mikael A
Kungsgården

Erik jobbar tydligen dygnet runt och gör allt han kan för både köpare och säljare 10/10

Svar från Erik Bogren

Hej Mikael! Stort tack för ditt omdöme! Det har varit helt fantastiskt att ha fått hjälpa er att förmedla ert pampiga hus. Vi ses snart igen. //Erik Bogren

Iréne Ann-Charlotte A
Vejbystrand

Viktor har allt som en mäklare ska ha ödmjukhet, lyhörd,proffsighet vi har fått fantastiskt hjälp med vår husförsäljning

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Lotta! Det blev en lång resa men jag är så tacksam för att jag fick förtroendet att sälja ert livsverk. Nu hoppas jag att kalendern fylls med bubbel, god mat och äventyr med damerna. Stort lycka till i nya huset och glöm inte att njuta till fullo, för det är ni värda.

Leif Roland Villy P
Hemmeslöv

Viktor är en mycket engagerad mäklare som verkligen gör allt för att få till en affär som man kan vara nöjd med. Hittar bra argument och lösningar så att även köparen kan känna sig nöjd.

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för omdömet Roland. Jag är ytterst tacksam för att jag fick ta över försäljningen och önskar dig all lycka i din nya bostad. Njut av bowling och havsutsikt!

Filip S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Nya Kungsgården

Proffsig och kunnig. Hade redan koll på området och gjorde upp en smidig plan direkt från start. Mycket nöjd.

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Filip! Det blev en snabb resa på under 1 veckas tid och är ytterst tacksam för förtroendet att genomföra affären. Stort lycka till med nästa äventyr och hoppas vi kan ta en Gyros på Möllan på sikt!

Max L
Sålde sin stuga med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Brekille

Marcus var effektiv, lyhörd och professionell, jag är mycket nöjd med försäljningen.

Anna-Lena W
Sålde sitt hus med hjälp av Eva Holmberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Skälderviken

Aktiv och lyhörd. Bra stöd när man ska sälja för första gången.

Erlend L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Ärrarps Ängar

Super nöjda med hela processen från start till slut med Erik. Alltid tillgänglig och ger en trygghet som säljare.

Svar från Erik Bogren

Hej Erlend! STORT tack för ert varma omdöme! Det känns verkligen kul att höra att ni varit nöjda från början till slut. Att också få höra att man har varit ett tryggt stöd genom försäljningen betyder väldigt mycket för mig, så stort tack för förtroendet i hela förmedlingen. Allt gott! //Erik Bogren

Jimmy J
Munka Ljungby

Vi är mycket nöjda med allt gällande vår husförsäljning. Erik har haft ett super trevligt bemötande , alltid sett lösningarna, varit behjälplig och tillgänglig.

Svar från Erik Bogren

Hej! Tack för att ni har tagit er tiden att skriva er recension om hur ni har upplevt förmedlingsprocessen från mig, det betyder väldigt mycket. Tack för allt, och kul vi kunde ro allt i hamn! Vi ses snart igen. //Erik Bogren

Camilla Annette L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Ärrarps Ängar

En hjälpsam mäklare som alltid är tillgänglig är lätt att nå, svarar snabbt och förklarar tydligt. Han är tålmodig, professionell och får både köpare och säljare att känna sig trygga genom hela affären.

Svar från Erik Bogren

Hej Camilla! Stort tack för det fina omdömet! Det betyder mycket att du kände dig trygg genom hela processen, precis så jag vill att det ska kännas. Tack för förtroendet i både sälj- och köpprocessen! //Erik Bogren

Henrik P
Kungsgården

Trevlig och kunnig. Kan varmt rekommendera

Svar från Erik Bogren

Hej Henrik! Tusen tack för ditt omdöme. Ert nya hus väntar på er, hoppas ni kommer stortrivas här i Ängelholm. Vi ses snart igen! //Erik Bogren

Mats P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Skälderviken

1. Snabb 2- bra personlig kontakt 3. Bra information 4. Min snabbaste fastighetsaffär någonsin. Nu ska det hålla hela vägen. Därefter kan ni fråga igen!

Ingvar N
Skälderviken

Bra service, snabb feedback. Trevligt bemötande.

Ulla Margareta H
Skälderviken

Trevligt bemötande, matchade det vi sökte efter

Björn J
Skummeslövsstrand

Erik var väldigt hjälpsam , kunnig och påläst. Han var oxå punktlig med tider och gav snabb svar när det behövdes . Trevlig och sen skånsk dialekt gör ju bara saken ännu bättre .

Svar från Erik Bogren

Halloj! Tusen tack för ditt omdöme. Kul att höra att både servicen och skånskan gick hem! 😄 Det har varit ett nöje att hjälpa till, och jag önskar er nu ett stort lycka till framåt med huset! Hälsningar, Erik Bogren

Natasa R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eva Holmberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Centrum

Smart mäklare, rekommenderar till de som köper eller säljer sin lägenhet!👍👍

Christel M
Centrum

Engagerad, trevlig, tog reda på fakta snabbt som vi ville veta. Kändes som han gjorde allt för att vi skulle komma överens om ett pris som passade båda parter..

Tony E
Centrum

Tydlig och klar. Hade även koll på grannar och grannskapet. Känns trovärdig.

Andreas O
Köpte sin stuga med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Ljungabolet

Victor får givetvis högsta betyg. Vi har varit i kontakt med många mäklare de senaste åren men här har vi en som verkligen sticker ut. Supertrevlig, proffsig, lyhörd och pålitlig. Jag rekommenderar honom varmt till andra och skulle inte tveka på att anlita honom om jag ska sälja i framtiden.

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för det fina omdömet Andreas, är ytterst tacksam. Hoppas verkligen att våra vägar korsas på nytt och att ni trivs i fantastiska Ljungabolet. Behöver ni något så är det bara till att kontakta mig. Lycka till med allt framöver!

Lars W

Kunnig, trevlig, har ett bra kundbemötande. Serviceminded. 👌

Svar från Erik Bogren

Hej Lars! Tack för att du tar dig tiden att skriva ett omdöme om hur du har upplevt processen. Lycka till med ert nya hus framöver! //Erik Bogren

Fredrik L
Bjärehalvön

Trevligt bemötande vid visning. Lugn med fokus på väsentligheterna. Lät oss skapa oss en egen bild och hade svar på de flesta frågorna. Övriga återkom Erik snabbt med svar på. Var inte för snabb med att pressa på efter visning utan vi kände att vi fick den tid vi behövde. Återkopplade även snabbt under Eriks semester då vi hade en dialog med säljarna avseende detaljer inför eventuell avtalsskrivning. Bra genomförande av avtalsskrivning och var även med vid inledningen av vår besiktning vilket kändes tryggt för oss. Känns...

Svar från Erik Bogren

Fredrik och Charlotta, Stort tack för ert fina omdöme! Jag är väldigt glad att ni upplevde processen som lugn, trygg och väl avvägd. Det är precis den känsla jag vill förmedla. Det har varit en ära att få följa er genom hela köpet och att kunna finnas till hands när det behövts, även under min semester såklart! ;) Jag önskar er ett varmt lycka till med ert nya hem framöver. Hälsningar, Erik Bogren

John M
Vejbystrand

Köpte hus med Viktor som mäklare. Kan garantera att det inte hade blivit något köp av just denna fastighet utan Viktors engagemang.

Svar från Viktor Forsberg

Stort tack för omdömet John! Hoppas jag får möjligheten att följa era renoveringar på gården, nyfiken på att se er sätta er personliga prägel. All lycka till i huset och framför allt, varmt välkommen tillbaka till Skåneland!

Bert Håkan N
Luffarskogen

Vi är väldigt nöjda med Erik Bogren som mäklare. Han har varit engagerad och på tårna genom hela processen, tagit tag i frågor som dykt upp och hanterat även svårare ärenden på ett bra och professionellt sätt. Vi kan utan tvekan rekommendera honom till andra som vill ha en trygg och smidig affär.

Svar från Erik Bogren

Hej Håkan! Stort tack för det fina omdömet! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med mitt arbete och att ni upplevde processen som både trygg och smidig, och att ni då också har känt er väl omhändertagna. Tusen tack för rekommendationen, och stort lycka till med ert nästa kapitel! //Erik Bogren

Marie N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Nya Kungsgården

Erik är en engagerad kille som är lätt att nå när man som säljare känner sig osäker eller bara behöver få prata. Vi hoppas att han fortsätter med samma entusiasm, då får han mång nöjda kunder. Marie o Roger 🤩🌹

Svar från Erik Bogren

Hej Marie och Roger! Tack för att ni gav mig möjligheten att få sälja er underbara bostadsrätt. Hoppas allt är bra med er och att ni redan nu stortrivs i er nya stad :) //Erik Bogren

Diem N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eva Holmberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Centrum

Jag är nöjd med den hjälp jag har fått av Eva under försäljningsprocessen. Hon var effektiv och tog hand om allt det praktiska på ett sätt som gjorde det tryggt för mig som kund. Eva var tydlig och klar i sin kommunikation, vilket skapade en känsla av förtroende från första stund. Hon höll mig uppdaterad genom varje steg. Jag kan varmt rekommendera Eva till alla som söker en engagerad och professionell mäklare.

Camilla Annette L
Kungsgården

Erik är en hjälpsam och trevlig mäklare som varit lyhörd, svarat snabbt på frågor och skapat en trygg och positiv känsla genom hela processen.

Svar från Erik Bogren

Kära Camilla, Det gläder mig att höra om din upplevelse med mig som mäklare, tack snälla för fint omdöme. Det har verkligen varit ett nöje att ha fått hjälpa er med förmedlingen av ert historiska & fantastiska hus! Tack för allt, verkligen! Vi ses snart igen! //Erik Bogren

Natasa R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Eva Holmberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Centrum

Eva är duktig som mäklare, skulle vilja rekommendera Husman Hagberg till alla som vill sälja lägenhet att vända sig till de. Varmt i bemötande med människor, smart som mäklare!

Josefin P
Kungsgården

Mycket kunnig mäklare som kunde svara på våra frågor. Svarade snabbt när vi skickade sms vilket skapade en trygghet för oss som köpare. Vi är mycket nöjda med Erik och hans professionella bemötande.

Svar från Erik Bogren

Hej Josefin, Det har sannerligen varit kul att ha fått hjälpa er i husletandet - välkomna till Ängelholm framöver, ert nya fina hus väntar! Tack för fint omdöme. //Erik

Linda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av HusmanHagberg Ängelholm
Skälderviken

Gjorde hela försäljningsprocessen smidig och lätt. Agerade snabbt och var ett bra bollplank. Mycket kompetent.

Anders B
Strövelstorp

Ger ett gott och proffesionellt intryck. Pratar allt som kunden begär vid visningen. Följer upp kunderna och återkopplar till dem. Allt bygger på ömsesidigt förtroende vid husaffär.

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Anders det uppskattas verkligen. Är djupt tacksam för att jag fick fortsatt förtroende att ta över affären efter min tidigare kollega. Hoppas vi träffas igen och att du kan njuta av tillvaron efter en lång försäljningsprocess, det är du väl värd.

Kenza H
Strövelstorp

Vi köpte vårt hus genom Viktor och är väldigt nöjda med hela processen. Han var professionell, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation från start till mål. Det kändes tryggt genom hela affären, och han var alltid snabb med att svara på våra frågor.

Svar från Viktor Forsberg

Tack för det fina omdömet Kenza. Hoppas du och familjen trivs bra i huset och har hunnit inviga bastun. Lycka till med framtida planer!

Milad H
Strövelstorp

Victor var väldigt bra och snäll person

Svar från Viktor Forsberg

Tack för omdömet Milad! Kan bara säga detsamma. Önskar er all lycka på Bankvägen.

Mattias J
Munka Ljungby

Tycker ha är jätte bra för han är tydlig och förklarar bra och har ett trevligt bemötande

Tusen tack Mattias för ditt omdöme! Hoppas allt är bra med dig. //Erik Bogren

Ida O
Munka Ljungby

Erik har varit väldigt engagerad och hjälpsam och har alltid varit snabb på att svara när vi har haft några frågor. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Erik!

Svar från Erik Bogren

Kära Ida, stort tack för fint omdöme. Det har varit ett nöje att finnas där för er under hela arbetsprocessen som sedan landade i ett husköp för er. Glöm inte nu att spendera massa timmar i det stora uterummet för mig också :) . Ta hand om er så ses vi snart igen! //Erik Bogren