Fastighetsbyrån Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

I Ängelholm hittar du Fastighetsbyråns kontor mitt i centrum. Hos oss arbetar mäklare med lång erfarenhet och som ser till att alltid ligga i framkant när det kommer till utveckling. Vi är engagerade, trygga och lovar ett förtroende när du ska byta bostad.

Vad är du ute efter i bostadsväg? Vi anpassar oss efter dina förutsättningar och önskemål. Ängelholm har nära till både skog, stadskärna och havet. Orten är helt klart en idyll, och här finns många goda boendemöjligheter. Kontakta oss så visar vi dig var du hittar dem!

Utmärkelser

563 omdömen om Fastighetsbyrån Ängelholm

Sedan starten hos Reco 2013
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Lotta Hellzén en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Skörpabäcken
    2023-03-22 Verifierad kund
    Bra mäklare som svarade snabbt på mina frågor. Kollade noggrann upp saker jag undrade över.
    2023-03-18 Verifierad kund
    Trevlig, flexibel, professionel. Lotta framförde snabbt våra meddelande till säljare och nu skall vi flytta in i vårt drömhus.
    • Nya Kungsgården
    2023-03-17 Verifierad kund
    Ett tryggt bemötande, god information,
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-03-09 Verifierad kund
    Marcus Finn är en väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare. Håller oss uppdaterade vad som händer, han har gjort ett bra arbete och försäljningen har gått fort. Bara överlämnandet kvar i slutet på månaden. Jag kan rekommendera honom varmt. Anita
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-03-09 Verifierad kund
    Vi blev bra bemöta. Han kunde svara på alla frågor vi hade. Jag hade inte så höga förväntningar när vi väl kom in i lägenheten. Men sen när vi väl kom och hur han svarade på frågor så såg jag potentialen. Så allt var bra och han var väldigt trevlig.
    • Hjärnarp
    2023-03-08 Verifierad kund
    Hon motsvarade de förväntningar vi hade. Trevlig och professionell.
  • köpte sitt hus med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-03-07 Verifierad kund
    Hon va otrligt bra med oss hon va bästa mäklare som jag har teäffat jag är mycket taksam att jag hade hon som mäklare
    Mvh nagip hetemi-
    Mvh merita behluli
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-03-05 Verifierad kund
    Gav ett bra bemötande och var mycket engagerad och lyhörd genom hela processen.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Ausås
    2023-03-02 Verifierad kund
    Tillmötesgående vid frågor.
    Tog snabbt fram svar som inte fanns på objekts beskrivningen.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Ausås
    2023-02-28 Verifierad kund
    Bra information, snabb kommunikation med mäklaren.
    Kändes tryggt att ha Niclas som mäklare.
    Tack för det fina betyget Ann-Sofi! Niclas Fischer
    2023-02-26 Verifierad kund
    Elin Nilsson har varit mycket trevlig i sitt bemötande gentemot oss.
    2023-02-23 Verifierad kund
    Alltid positiv och förstående. Genomtänkta påstående och förslag, som var verklighetsförankrade. Utfallet blev i princip vad hon lovat och sagt,
    • Rebbelberga
    2023-02-20 Verifierad kund
    Vi fick ett trevligt och professionellt bemötande av Marcus. Han var behjälplig under hela processen. Han bemötte våra önskemål och tog sig tid för frågor. Vi känner och trygga med vårt köp av fastighet.
  • sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Munka-ljungby
    2023-02-20 Verifierad kund
    Trevlig. Han höll kontakt hela tiden med sms och telefonsamtal.
    Vi förväntade oss att sälja vår bostad och han fullföljde uppdraget.
  • köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Munka-ljungby
    2023-02-20 Verifierad kund
    Trevlig och välinformerad. Ger ett proffsigt intryck och gjorde vår affär lätt
    2023-02-14 Verifierad kund
    Trevlig!
    Hade förväntade mig mer av henne-
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-02-09 Verifierad kund
    Väldigt trevlig, hjälpsam och felfri affär!
    • Nyhem/Ängavången
    2023-02-07 Verifierad kund
    Han var mycket trevlig, och som förklarade och gick igenom hela
    husaffären från början till slut. Mycket trevligt bemötta.

Förväntningar kunde inte bli bättre, vi fick stort förtroende för
    Markus Finn.

En mäklare med proffsigt och stort engagemang.
    Han lyckades över våra förväntningar med försäljningen,
    i dessa svåra tider som råder av husförsäljningar.
    Från början till avslutad affär är vi mycket nöjda.

Karl-Erik o Mari-Anne Nilsson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Lotta Hellzén en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-02-05 Verifierad kund
    Med intresse ock kompetens.
    Seriös försäljning.
    Proffsigt.
    2023-01-25 Verifierad kund
    Bra bemötande och flexibel, professionell och hjälpsam.
  • sålde sitt hus med hjälp av Lotta Hellzén en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    2023-01-25 Verifierad kund
    Lotta är mycket kompetent och välinformerad. Hon inger förtroende och har fin humor.
    Vi träffade Lotta första gången när hon visade en lägenhet. Nu blev det inte den vi fastnade för, men att det skulle vara Lotta som skulle få sälja Haradalsliden var det ingen tvekan om.
    Lotta lyckades på kort tid hitta en köpare som verkar skräddarsydd för vårt gamla hus. Skönt med två nöjda parter. Det kan Lotta vara nöjd med!
    2023-01-22 Verifierad kund
    Väldigt trevlig bemötande, enkel kontakt och allmänt smidig affär
    • Hjärnarp/ Margretetorp - Söndrebalj
    2023-01-17 Verifierad kund
    Proffsig, ödmjuk och tålmodig!
    • Kroneslätt
    2023-01-13 Verifierad kund
    Väldigt professionell och informativ. Sätter kunden i fokus i alla lägen.
    • Kroneslätt
    2023-01-13 Verifierad kund
    Han var inte "för på" utan lät oss titta på huset ifred . Men han var tydlig med att vi skulle fråga om vi undrade över något
    • Pomona
    2023-01-12 Verifierad kund
    Mycket väl hanterad affär med ett personligt bemötande, tack!
    • Pomona
    2023-01-12 Verifierad kund
    Snabb och professionell service!
    2023-01-11 Verifierad kund
    Trevligt och lättsamt bemötande ! Svarar snabbt och seriös .
  • köpte sitt hus med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Gamla Kungsgården
    2023-01-01 Verifierad kund
    Bra bemötande och smidig affär.
    2023-01-01 Verifierad kund
    Bra bemötande och smidig affär.
    • Skörpinge
    2022-12-31 Verifierad kund
    Bra bemötande och väldigt förstående för min situation och vad som krävdes för en affär. Kanonservice
    2022-12-29 Verifierad kund
    Bra bemötande och bra uppföljning under försäljning.
    Bra förståelse för mitt hus och behjälplig men min nya husaffär.
    2022-12-27 Verifierad kund
    Är mycket nöjd med Marcus Finn då han gör ett mycket bra jobb.
    2022-12-27 Verifierad kund
    En trevlig person med båda fötterna på jorden.

Vårt husköp blev en längre process men upplevde hela tiden att Niclas satte oss och våra önskemål högt på sin egna agenda och det hela slutade med ett lyckat husköp!

Jag är väldigt nöjd och rekommenderar varmt Nicklas och fastighetsbyrån i Ängelholm!
    2022-12-27 Verifierad kund
    Har alltid blivit bra bemött utav Marcus finn genom åren han ha sålt några hus för oss o även värderat till oss . Mvh Max Tidbeck
    2022-12-25 Verifierad kund
    En mycket trevlig och duktig mäklare!
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Vejbystrand/Vejbyslätt
    2022-12-24 Verifierad kund
    Adam var effektiv och artig. Det mesta var bra. Snabb info, lätt att få tag på, ambitiös. Kanske något övertydlig. Vi har flyttat flera gånger och vet en hel del om processen
  • sålde sitt hus med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Vejbystrand/magnarp
    2022-12-23 Verifierad kund
    Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Köpesumman på vår stuga översteg våra förväntningar. Mycket nöjda!
    Tack vara henne fick vi ett mycket gott resultat!
    Mvh Roland Persson
    2022-12-23 Verifierad kund
    Saklig, lugn och professionell.
    Försäljningen gick snabbt och smidigt till.
    Jag är nöjd
    2022-12-22 Verifierad kund
    Hej,

Jag har varit i kontakt med många mäklare genom åren men Elin är nog den mest jordnära hitintills. Hennes starka sidor, som jag ser det är att hon är påläst oavsett storleken på affären och att hon lyssnar på både säljare och köpare.
    Ett rent nöja att ha henne som mäklare.

Mvh

Rolf
    2022-12-18 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Marcus agerande vid försäljningen av vårt hus.Allt har fungerat perfekt. Vänligt och proffsigt bemötande
    2022-12-18 Verifierad kund
    Blev fel på prickarna. Allt har varit utmärkt och till full belåtenhet från början och till att affären gick i hamn.
    2022-12-18 Verifierad kund
    Marcus bemötande var väldigt bra. Han bara väldigt hjälpsam och duktig på att förklara det vi ville veta.
    2022-12-04 Verifierad kund
    Jag tyckte att han tog sig an uppdraget med stort intresse och arrangemang.
    Lägenheten hade jag köpt i panik eftersom min sambo avlidigt och jag tyckte inte jag kunde bo kvar i villan. Jag ångrade köpet och då blev Marcus den jag vände mig till eftersom jag hade en positiv bild av honom från mitt köp av lägenheten.
    Sammanfattningsvis har min bild av honom inte förändrats och nu när han lyckats sälja bostaden på Polisgatan 1 ger jag honom ett högt betyg.
    2022-11-29 Verifierad kund
    Motsvarade mina förväntningar, vänlig, påläst.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Ängelholm
    • Errarps Ängar
    2022-11-27 Verifierad kund
    Jenny har varit väldigt trevlig och gett info snabbt och smidigt via telefon/sms mm. Genom hela processen har hon svarat på alla frågetecken mm. Det finns en anledning till varför hon fick flest rekommendationer första kvartalet 2022!
    2022-11-23 Verifierad kund
    Vänligt, korrekt bemötande. Elin var väl förberedd och hade svar på de frågor vi ställde under visningen.
    • Munka Ljungby
    2022-11-20 Verifierad kund
    Täta kontakter, bra information.
    • Munka Ljungby
    2022-11-18 Verifierad kund
    Otroligt trevlig tjej. Skulle rekommendera henne till alla jag känner som ska eller funderar på en försäljning i ämgelholms kommun.
    2022-11-10 Verifierad kund
    Redan från första besöket fick vi ett stort förtroende för Elin. Vi hade ju också förväntningar eftersom hon ganska nyligen sålt lägenheter i vårt område till bra pris. Slutresultatet blev mycket lyckat och det visade sig att Elin gjorde en realistisk bedömning av värdet även om vi kanske inte hade trott på så mycket. Många kom på visning och lägenheten såldes en bra bit över utpriset. Under hela säljprocessen fick vi utmärkt information av Elin. Lägg därtill en mycket bra stylist och fotograf från byrån.