En bra och personlig service då våra tankar står i centrum. Återkopplar och sköter affären på ett proffsigt sätt.
Fastighetsbyrån Ängelholm
I Ängelholm hittar du Fastighetsbyråns kontor mitt i centrum. Hos oss arbetar mäklare med lång erfarenhet och som ser till att alltid ligga i framkant när det kommer till utveckling. Vi är engagerade, trygga och lovar ett förtroende när du ska byta bostad. Vad är du ute efter i bostadsväg? Vi anpassar oss efter dina förutsättningar...
802 omdömen om Fastighetsbyrån Ängelholm
Sedan starten hos Reco 2013
Proffsig, lugn och saklig. Ett stort plus att ofta och regelbundet bli informerade om processen. Rekommenderar Niclas varmt.
Snabb, smidig och enkel att ha och göra med.
Detta är min första fastighetsaffär, så jag var inte helt säker på vad jag skulle vänta mig. Bemötandet från Elins sida har alltid varit mycket positivt. Hon hade snabba svar på mina frågor o det hon inte hade koll på återkom hon med svar på inom kort tid.
Svar på 1 Bra 2 vi skulle bara titta på den, vi lade ett bud de begärde på 2.30000kr , nästa dag godkändes det. Två dagar så var det klart. 3. Snacka att det går undan.
Från första mötet till avslutad affär har Elin varit otroligt tillmötesgående. Hon har visat stort engagemang och varit lätt att nå när frågor uppstått. Elin var professionell, engagerad och mycket hjälpsam genom hela försäljningsprocessen. Kände mig trygg och väl informerad från början till slut. Tack för ett fantastiskt jobb! Rekommenderas verkligen!
Niclas var snabb, pålitlig och tillgänglig. Höll vad han lovade och gjorde hela processen smidig. Rekommenderas varmt!
Det kändes tryggt och proffsigt att ha med Fredrik att göra så vi är supernöjda med honom !
Snabb, trevlig och hjälpsam!
Alltid alert och svarar prompt varje gång. Måste bevara en tillgång i firman.
Trevligt bemötande och effectiv comunication
Snabb och enkel att ta kontakt med. Lösningsfokuserad och skarp. Trevlig och bra att prata med.
Bra och proffsigt agerande. Jättenöjd
Mycket kunnig och påläst, trevligt bemötande på alla sätt.
Vi har känt oss trygga i försäljningsprocessen där Elin Nilsson varit vår mäklare. Proffsigt men också lyhört bemötande. Vi är mycket nöjda.
Fredrik är mycket trevlig och omtänksam. Han är väldigt social och känner till området och kan bidra med bra insikter. Vi rekommenderar han starkt.
Väldigt trevlig och professionell. Första gången som jag och min sambo köpte bostad och Fredrik var mycket hjälpsam under hela processen. När vi hade frågor och funderingar fick vi mycket snabba och hjälpsamma svar. Mycket mycket nöjd!
Trevligt bemötande, positivt och professionellt.
Elin gav ett proffsigt intryck samt gjorde ett bra jobb i samband med kontraktsskrivningen.
Bra bemötande. Engagerad och aktiv . Lätt att få kontakt med. Snabb att höra av sig när man sökt honom
Elin skötte en trygg och smidig affär. Vi kunde enkelt ställa alla våra frågor med snabba och bra svar. Vi är tacksamma för hjälpen vi fick.
Niclas Fischer genomförde försäljningen av min bostad på ett mycket professionellt och effektivt sätt. Med tydlig kommunikation och hög service känsla skapades ett tryggt och framgångsrikt försäljningsresultat. Jag rekommenderar honom varmt.
Duktig och professionell, svarade snabbt om där va några frågor. Vi är mycket nöjda!
Hon har varit extremt hjälpsam, informativ och välkomnande. Just för att det är första gången jag köper en bostad, så kändes det väldigt bra att ha en sån fantastisk mäklare. Hade starkt rekommenderat henne. Och hade gärna haft henne som mäklare igen om jag eventuellt ska sälja bostaden någon gång i framtiden
Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Elin och hur hon hanterade försäljningen av vår bostad från början till slut. Väldigt professionell!
Snabb och hjälpsam
Väldig professionell och duktig mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb👏
Väldigt duktig på att informera och få en att känna sig hörd och lyssnad på, kommer med bra tips och råd.
Professionell, hjälpsam och snabba svar på frågor. Super trevligt bemötande och ingen stress. Känts tryggt från visning till kontraktsskrivning.
Niclas har bemött oss på ett personligt och proffesionellt sätt. Med en fingertoppskänsla hjälpte han oss att hitta de perfekta köparna till vårt hem. Det vi gillade extra var att han ordnade alltid så att kvällarna blev lugna så man kunde sova gott. Vi kommer fortsätta rekommendera Niclas till vänner och bekanta!
Professionell och duktig på sitt jobb! Bra återkoppling. Peppande och var ärlig med oss.
Bra bemötande, professionell, lyhörd. Gick smidigt och bra att sälja hus tack vare Niclas. Ska vi sälja fler gånger, så blir det Niclas.
Detta var min första visning på en bostadsrätt. Men från 1:a Mail kontakten till påskrivning har allt gått jätte snabbt och bra.
Både jag och min sambo tycker att hela processen från första mötet till försäljning har varit väldigt bra. Vi har upplevt att Elin är väldigt positiv och har hjälpt oss med att ta bra och rätt beslut. Vi rekommenderar Elin starkt och kommer definitivt vända oss till Elin igen vid framtida affärer.
Hon är snäll och gullig, vi tycker om henne jättemycket det är bara att vi känner bästa Elin
Noggrann, lugn och metodiskt. Trevlig, alltid nåbar! Helt enkelt fantastisk!
Mycket vänlig och tillmötesgående mäklare.
Kunnig och insatt i sina objekt!
Handlingskraft, ordning och reda! Trevligt bemötande.
Elin gjorde ett bra jobb men försäljningen av våran bostad. Vi har haft en bra dialog hela vägen fram till försäljningen.
Bra service. Tillgänglig och snabb kontakt även om han har varit på semester under majoriteten av processen.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Professionell, trevlig och lätt att ha att göra med genom hela processen. Lyssnade på våra önskemål, lyckades sälja vår bostad på ett smidigt och effektivt sätt. Vi kände oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera Elin till andra som går i säljtankar.
Bra mäklare Han lyssnar på våra synpunkter och sen delar med sig av sina erfarenheter. Bra på att informera. Lättsam att ha som mäklare
En duktig mäklare som alltid varit väldigt behjälplig. Vi har både sålt och köpt av Niclas och vi är supernöjda.
Väldigt nöjd med hjälpen vi fått! Elin har varit otroligt hjälpsam, tillgänglig och ställt upp under hela processen. I har känt oss trygga och väl omhändertagen från start till mål. Tack för all hjälp!
Har haft kontakt med många mäklare under årens lopp. I jämförelse är tyvärr inte Elin i topp. Bättre kommunikation och lite mer social kompetens hade varit önskvärt. Hon ringde inte eller tog kontakt med mej överhuvudtaget om inte jag frågade ngt. Då kom det (korta) sms tillbaka. Kändes som det inte spelade ngn roll om försäljningen blev av eller inte.
Jag och min man är supernöjda med Niclas som mäklare. Han har hjälpt oss att både sälja bostadsrätt samt sälja och köpa hus. Han är lugn, trygg, kunnig och gör köp och försäljning enkelt. Han är lätt att få kontakt med när man behöver. Vi värdesätter att han avväpnar situationer som skulle kunna bli obekväma som tex. avtalsskrivning.
Fredrik var påläst, höll en trevlig visning och var bra på att återkoppla.
Jag är väldigt nöjd med Niclas bemötande och engagemang! Proffsig o trevlig Han har levt upp till mina förväntningar av honom och Fastighetsbyrån med att sälja min bostad. Jag kan starkt rekommendera honom till andra som tänker köpa eller sälja bostad.
Inga konstigheter! Niclas var från början väldigt enkel att ha att göra med. God kommunikation genom hela processen. Flexibel med visningstider och snabb att svara så fort vi hade frågor eller funderingar.