Fastighetsbyrån Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

• BadgeNineYears
Ring 0431-135 10 Dela

I Ängelholm hittar du Fastighetsbyråns kontor mitt i centrum. Hos oss arbetar mäklare med lång erfarenhet och som ser till att alltid ligga i framkant när det kommer till utveckling. Vi är engagerade, trygga och lovar ett förtroende när du ska byta bostad. Vad är du ute efter i bostadsväg? Vi anpassar oss efter dina förutsättningar...

598 omdömen om Fastighetsbyrån Ängelholm

Sedan starten hos Reco 2013

Sebastian K
Kollebäckstorp

Flawless communication Great support at price negotiation All in all a good experience

Lars Mikael Abraha O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lotta Hellzén en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Villan

Min erfarenhet var mycket bra. Lotta har både kunskap, erfarenhet och hon förklara på ett tydligt sätt för alla parter vad som gäller.

Rebecca W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Skörpabäcken

Väldigt snabb försäljning och bra kontakt under tiden. Supertrevlig och duktig!

Oscar A
Skörpabäcken

Har funkat jättebra hela vägen👍🏼

Ulrika E
Luntertun

Kunnig och erfaren mäklare som visar bra bemötande och lyhördhet.

Louise R
Luntertun

Professionell och erfaren och tillgänglig även utanför kontorstid.

Kristina B
Sålde sitt hus med hjälp av André Wahlström en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Nyhem/ängavången

Behaglig, hjälpsam och förtroendeingivande. Återkopplar alltid snabbt, även under sin lediga tid! Mycket nöjd med försäljningen!

Matilda J
Nyhem/ängavången

Andre var under hela processen engagerad och ville vårt bästa. Jag tips och rekommendationer.

Roger L
Ausås

Niclas är en mycket drivande mäklare och tar sitt jobb på alvar

Maria H
Epadalen

Engagerad & proffsig från start till mål! Lätt att kommunicera med på ett naturligt sätt & gjorde hela processen enkel. Högsta betyg till Lotta!

Elias N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Villan

Alltid nåbar när jag hade frågor och alltid bra svar på dom, är jätte nöjd med Elin som mäklare! 🤩

Christian C
Vejbystrand/magnarp

Hej. Elin Nilsson har under åtagandet agerat korrekt, till synes oberoende och med okomplicerad vänlighet coachat oss i aktuellt försäljningssystem hos Fastighetsbyrån. Elin har uppvisat en hög grad av tillgänglighet och alltid haft ett bra bemötande. Försäljningen gick snabbt och med ett bra utfall, (trots dessa tider, även med projicering på Hemnet bör tilläggas). Vi har känt oss trygga under förloppet och kan starkt rekommendera Elin för fortsatta engagemang. Sammanfattningsvis har uppträdandet genomgående varit proffessionellt...

Jonathan A
Vejbystrand/magnarp

Elin bemötte oss på ett professionellt och betryggande sätt. Som förstagångsköpare är det inte lätt att hålla på allt vad ett innebär med att köpa hus, men Elin besvarade våra frågor på ett tydligt och bra sätt så att vi kände oss trygga. Hon höll oss väl uppdaterade under affärens gång.

Marcus N
Centrum

Trevlig, hjälpsam och professionell är ett snabb förklara av Elin! Mycket bra mäklare

Stina A
Villan

Blev bemött på ett glatt o positivt sätt. Elin såg till att jag fick en visning trots att lägenheten var borttagen från försäljning, det uppskattade jag verkligen Efter köpet har det tyvärr inte gått att få tag i henne på telefon, min sambo har ringt och talat in på telefonsvararen men hon har inte ringt tillbaks. Det drar ner betyget

Svar från Elin Nilsson

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att mitt svar dröjt, har skickat till er båda. Önskar er en trevlig helg!

Claes Birger N
Centralt

Niclas har på alla sätt levt upp till våra förväntningar.Han har under hela försäljningen agerat med entusiasm,tålamod och kreativitet.Niclas har marknadsfört,visat och sålt vårt hus under både sin och köparnas semestertider.Detta är en storartad bedrift!Ett perfekt och otroligt arbete han har utfört.

Michele Å
Centrum

Elin har hjälpt mig mycket, hon har varit ett stort stöd genom hela processen och förklarat alla steg. Hon har gjort mer än jag någonsin kunnat förvänta mig, jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera henne till alla som ska köpa och sälja. Affären gick smidigt och jag är mer än nöjd, tack vare Elin!

Mats H
Sålde sitt hus med hjälp av André Wahlström en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Vejbystrand/Vejby/Vejbyslätt

Kunnig och seriös mäklare. En duktig säljare med god kundkännedom. En bra mäklare som ledde oss genom försäljningens olika steg på ett bra sätt vilket ledde till en snabb försäljning av vårt radhus. Med vänliga hälsningar Heléne och Mats.

Ulla Kristin V
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Hjärnarp

Vi kan rekommendera Fastighetsbyrån till andra, Elin har varit professionell och vänlig mot mig och min familj.

Per B
Vejbystrand/Vejby/Vejbyslätt

Det gick snabbt att få ett förtroende för honom. Han presenterade huset lättsamt och upplevdes ärlig. På ett par dagar blev jag med hus i Vejbystrand. Jättekul!

Felix A
Hjärnarp

En glad och trevlig mäklare som ger en god service med snabba svar på det man undrar över.

Svar från André Wahlström

Tack Felix, glad att du uppskattat min service och snabba respons genom din köp process med mig på Fastighetsbyrån.

Nicklas P
Villan

Mycket nöjd med hur Elin med stor kunskap och positiv attityd agerat, hållit mig uppdaterad och svarat på frågor snabbt och proffsigt genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Emil E
Centralt

Mycket bra mäklare, glad trevlig och noggrann

Sara H
Centralt

Elin bemötte mig väldigt trevligt med en positiv attityd. Jag hade inte så mycket förväntningar än att jag kände mig trygg med Elin och att hon skulle lösa detta. Jag kände att Elin skötte affären av min bostad snyggt och smidigt. Vi hade bra kontakt och vad jag uppfattade det som så hade hon även bra kontakt med de intresserade.

Lars Gunnar M
Tullstorp

Lotta är lätt att ha att göra med och hon har hög service nivå. Återkopplar fort även på efter kontorstid vilket jag uppskattar högt. Kan verkligen rekommendera henne som Mäklare.

Patrik O

Proffsig och förtroendeingivande!

Johan E
Vejbystrand/Vejby/Vejbyslätt

Vår första kontakt med Lotta Hellzén, på Fastighetsbyrån i Ängelholm, blev mycket positiv. Vi fick en bra kontakt med en mäklare som vi förstod tog emot vårt uppdrag med största glädje och engagemang. Tror faktiskt att hon var lite stolt för att få sälja vårt hus, och sådant smittar av sig på oss som säljare. Våra förväntningar på försäljningen var inte så högt satta, vad det gäller prisbilden, eftersom det är något av en lågkonjunktur just nu. Lotta satte igång projektet med bra energi, involverade oss, och engagerade...

Lena K

Uppfattade Elin kunnig i ärendet

Tobias S
Epadalen

Väldigt trevligt och bra på att förklara hur saker och ting fungerar.

Krister N
Fridhem

Elin är otroligt ödmjuk, lätt att prata med och ger sig tid att lyssna på oss och informera om visningar, spekulanter e t c. Toppklass!

Patrik F
Fridhem

Trevligt och positivt bemötande. Informerad om objektivet och behjälplig med att få svar på frågor. Snabb återkoppling och lagom "på" i kontakten.

Sara G
Fridhem

Snabb och effektiv men lyssnar på köparens behov.

Agneta Z
Adolfsfält

Han levererade vad han lovade med bravur.Vill varmt rekommendera honom lång erfarenhet .

Annika A
Centrum

Proffesionellt bemötande. Trevlig, lugn, saklig, kunnig, noggrann. Jag kan varmt rekommendera henne.

Kecka W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm

Eftersom vi är vana vid en "mäklarmiljö" från Stockholm (där vi bor), blev vi positivt överraskade av Niclas ödmjuka framtoning och höga servicenivå. Eftersom vi köper en bostad att användas för sommarbruk "på distans", blev vi tvungna att återkomma flera gånger till Niclas under köpprocessen. Trots att vi "frågade en massa frågor", fick vi alltid snabb, korrekt och outtröttlig återkoppling. Vi kände att vi blev "sedda" och att ingen fråga var för liten för att inte tas på allvar. Niclas är motsatsen till nidbilden av en...

Maria G
Skörpabäcken

Bra mäklare som svarade snabbt på mina frågor. Kollade noggrann upp saker jag undrade över.

Spyridon B
Haradal

Trevlig, flexibel, professionel. Lotta framförde snabbt våra meddelande till säljare och nu skall vi flytta in i vårt drömhus.

Catarina E
Nya Kungsgården

Ett tryggt bemötande, god information,

Gisela S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Villan

Marcus Finn är en väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare. Håller oss uppdaterade vad som händer, han har gjort ett bra arbete och försäljningen har gått fort. Bara överlämnandet kvar i slutet på månaden. Jag kan rekommendera honom varmt. Anita

Linnéa B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Finn en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Villan

Vi blev bra bemöta. Han kunde svara på alla frågor vi hade. Jag hade inte så höga förväntningar när vi väl kom in i lägenheten. Men sen när vi väl kom och hur han svarade på frågor så såg jag potentialen. Så allt var bra och han var väldigt trevlig.

Emelie J
Hjärnarp

Hon motsvarade de förväntningar vi hade. Trevlig och professionell.

Nagip H
Köpte sitt hus med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Strövelstorp

Hon va otrligt bra med oss hon va bästa mäklare som jag har teäffat jag är mycket taksam att jag hade hon som mäklare Mvh nagip hetemi- Mvh merita behluli

Sara P
Villan

Gav ett bra bemötande och var mycket engagerad och lyhörd genom hela processen.

Roger L
Köpte sitt hus med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Ausås

Tillmötesgående vid frågor. Tog snabbt fram svar som inte fanns på objekts beskrivningen.

Ann-Sofi E
Ausås

Bra information, snabb kommunikation med mäklaren. Kändes tryggt att ha Niclas som mäklare.

Svar från Niclas Fischer

Tack för det fina betyget Ann-Sofi!

Irene P
Villan

Elin Nilsson har varit mycket trevlig i sitt bemötande gentemot oss.

Per-Olof P
Villan

Alltid positiv och förstående. Genomtänkta påstående och förslag, som var verklighetsförankrade. Utfallet blev i princip vad hon lovat och sagt,

Lina A
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Finn en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Rebbelberga

Vi fick ett trevligt och professionellt bemötande av Marcus. Han var behjälplig under hela processen. Han bemötte våra önskemål och tog sig tid för frågor. Vi känner och trygga med vårt köp av fastighet.

Martina C
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Ängelholm
Munka-ljungby

Trevlig. Han höll kontakt hela tiden med sms och telefonsamtal. Vi förväntade oss att sälja vår bostad och han fullföljde uppdraget.

Martin J
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Ängelholm
Munka-ljungby

Trevlig och välinformerad. Ger ett proffsigt intryck och gjorde vår affär lätt