Lotta Hellzén

Lotta Hellzén

Lotta Hellzén är mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm

Lotta Hellzén har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Lotta Hellzén har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Lotta Hellzén har haft 20 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

61 omdömen om Lotta Hellzén

Sedan starten hos Reco 2020
Lars Mikael Abraha O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lotta Hellzén en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Villan

Min erfarenhet var mycket bra. Lotta har både kunskap, erfarenhet och hon förklara på ett tydligt sätt för alla parter vad som gäller.

Maria H
Epadalen

Engagerad & proffsig från start till mål! Lätt att kommunicera med på ett naturligt sätt & gjorde hela processen enkel. Högsta betyg till Lotta!

Lars Gunnar M
Tullstorp

Lotta är lätt att ha att göra med och hon har hög service nivå. Återkopplar fort även på efter kontorstid vilket jag uppskattar högt. Kan verkligen rekommendera henne som Mäklare.

Patrik O
Vejbystrand/Vejby/Vejbyslätt

Proffsig och förtroendeingivande!

Johan E
Vejbystrand/Vejby/Vejbyslätt

Vår första kontakt med Lotta Hellzén, på Fastighetsbyrån i Ängelholm, blev mycket positiv. Vi fick en bra kontakt med en mäklare som vi förstod tog emot vårt uppdrag med största glädje och engagemang. Tror faktiskt att hon var lite stolt för att få sälja vårt hus, och sådant smittar av sig på oss som säljare. Våra förväntningar på försäljningen var inte så högt satta, vad det gäller prisbilden, eftersom det är något av en lågkonjunktur just nu. Lotta satte igång projektet med bra energi, involverade oss, och engagerade...

Maria G
Skörpabäcken

Bra mäklare som svarade snabbt på mina frågor. Kollade noggrann upp saker jag undrade över.

Spyridon B
Haradal

Trevlig, flexibel, professionel. Lotta framförde snabbt våra meddelande till säljare och nu skall vi flytta in i vårt drömhus.

Catarina E
Nya Kungsgården

Ett tryggt bemötande, god information,

Emelie J
Hjärnarp

Hon motsvarade de förväntningar vi hade. Trevlig och professionell.

Phuong Minh V
Centralt

Trevlig! Hade förväntade mig mer av henne-