En bra och personlig service då våra tankar står i centrum. Återkopplar och sköter affären på ett proffsigt sätt.
Fredrik Persson
Fredrik Persson är mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm
.Fredrik Persson har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Fredrik Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 5.0. Fredrik Persson har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
12 omdömen om Fredrik Persson
Det kändes tryggt och proffsigt att ha med Fredrik att göra så vi är supernöjda med honom !
Snabb, trevlig och hjälpsam!
Fredrik är mycket trevlig och omtänksam. Han är väldigt social och känner till området och kan bidra med bra insikter. Vi rekommenderar han starkt.
Väldigt trevlig och professionell. Första gången som jag och min sambo köpte bostad och Fredrik var mycket hjälpsam under hela processen. När vi hade frågor och funderingar fick vi mycket snabba och hjälpsamma svar. Mycket mycket nöjd!
Bra service. Tillgänglig och snabb kontakt även om han har varit på semester under majoriteten av processen.
Fredrik var påläst, höll en trevlig visning och var bra på att återkoppla.
Lyssnade lyhört på våra önskemål saklig och kunnig och gav ett tryggt och lugnt intryck.
Trevligt bemötande och både hjälpsam och tillgänglig för frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Fredrik.
Trevlig och duktig👌 rekommenderar 😊