Niclas Fischer

Niclas Fischer

Niclas Fischer är mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm

Niclas Fischer har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Niclas Fischer har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.7. Niclas Fischer har haft 25 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Mötet med olika människor i olika faser i livet. Det tillsammans med variationen i yrket gör att det blir roligt att gå till jobbet varje dag.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Du ska välja mig om du vill ha en personlig och ärlig mäklare samtidigt som du får ut maximalt av din bostadsaffär. Jag är både engagerad, tillgänglig, driven och lugn, vilket är en kombination som får både köpare och säljare att känna stor trygghet.

Vad gör du helst på fritiden?
Då umgås jag helst med familj och vänner samt spelar Padel.

Vad vet vi inte om dig?
Jag är ett stort fan av Liverpool FC!

2024-05 - 2025-04

114 omdömen om Niclas Fischer

Sedan starten hos Reco 2015
Fredric S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Luntertun

Informativ och kunnig! Väldigt glad för den snabba affären

Bo P
Centralt

Jag fick mycket bra hjälp av Niklas med att hitta en lägenhet i det område jag ville. Han har hela tiden varit mån om att höra av sig till mig när något intressant har dykt upp. Mellan visning och köp har Niclas varit både saklig och kunnig vilket starkt bidragit till att jag upplevde stor trygghet i samband med affären. Han har även varit lyhörd för mina önskemål i samband med att överlåtelseavtalet skulle skrivas. Jag kan varmt rekommendera Niclas Fischer som förmedlare av bostad.

Annelie E
Munka-ljungby

Niklas är en mycket god lyssnare som möter säljaren på ett mycket proffsigt och förtroendefullt sätt. Förväntningarna är till största del mycket väl uppfyllda men med en viss önskan om att vara mer proaktiv vid visningar och i återkoppling till oss som säljare.

Victoria S
Köpte sitt hus med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm

Saklig, rutinerad och trygg. Kan rekommenderas 😊

Annie K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Strövelstorp

Toppen bemötande och bra kontakt under hela försäljningen!

Philip V
Errarps Ängar

Vi är mycket nöjda med mäklaren! Han har kommunicerat tydligt och hållit oss uppdaterade genom hela processen. Vi kände oss alltid trygga och att han var på vår sida. Rekommenderas varmt!

Mattias E
Munka-ljungby

Lugn och trygg med god lokal marknadskännedom och hög kompetens

David P
Centrum

Blev bemött på ett väldigt bra sätt, otroligt trevlig och hjälpsam!

Tobias P
Köpte sitt hus med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Munka-ljungby

Niclas har alltid haft ett varmt och trevligt bemötande som har känts genuint. En fastighetsaffär kan vara ganska komplex och med många känslor inblandade och det är säkert ingen lätt uppgift för en mäklare att försöka medla mellan säljare och potentiella köpare. Jag har i efterhand förstått att Niclas nog skötte detta så bra som det var möjligt.

Victor T
Köpte en tomt med hjälp av Niclas Fischer en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Luntertun

Niclas är trevlig och pålitlig mäklare som säkerställer kundnöjdhet genom hela processen. Förhoppningen är att vi kommer göra fler affärer genom Niclas i framtiden.

Svar från Niclas Fischer

Tack för omdömet och att ni har uppskattat mitt arbete :) Kommer gärna ut och kollar på huset när det är på plats.