Besviken på bemötandet Jag var på en visning som hölls av Fastighetsbyrån och mäklaren Johan Nilsson. Jag kom ca 10 minuter innan utsatt tid och väntade utanför huset. Istället för ett välkomnande bemötande blev jag dock direkt tillrättavisad på ett otrevligt sätt för att jag var "för tidig". Johan hänvisade till ett mejl där det skulle ha stått att man inte fick komma före utsatt tid p.g.a. en videoinspelning, men när jag dubbelkollade stod det endast att man skulle komma "i tid", inget mer. Jag bad om ursäkt, men bemötandet...
Fastighetsbyrån Hässleholm
Hässleholm är oftast känt för sina järnvägar. Staden har otroligt goda kommunikationer, men du hittar desto mer än så. Kultur och natur är alltid närvarande i Hässleholm. Dessutom har staden en otrolig historia! Vi på Fastighetsbyrån vet precis var på orten du kan hitta det bästa boendet just för dig. Vi är en av Sveriges ledande...
796 omdömen om Fastighetsbyrån Hässleholm
Sedan starten hos Reco 2013
Jag blev bra bemött. Han gjorde vad jag förväntat mig ang köpet på jägaregatan 11 b
Utmärk bemötande, bra service och kunniga.
Lugn och förtroendeingivande mäklare
Tillmötesgående med det mesta. Det bästa har varit tillgången till säljcoachen.
Snabbt, enkelt och mycket trevlig mäklare.
Var svårt att veta vilken dörr som var den rätta utifrån gatan. Men mäklaren var väldigt bra och hela processen gick väldigt smidigt.
Proffesionellt under hela processen, från A till Ö.
Bra bemötande o tydlig o kunnig mäklare som ingav förtroende
Toppmäklare med toppservice! Smidigt o enkelt!
Bra bemötande och är nöjd med hur försäljningen av vårt hus sköttes under de komplicerade förhållanden som rådde.
Vi fick ett mycket bra och engagerat möte med mäklaren. Överlag är vi mycket nöjda med allt.
Allt har fungerat smidigt i bra. Engagerad mäklare som varit lätt att få kontakt med och hör av sig under processen. Mycket nöjd!
Jag tycker mäklaren är bra:-).
Otroligt duktig, inlyssnande och professionell mäklare! Försäljningen kunde inte gått bättre, och mäklaren guidade mig genom hela processen! Jag kände mig väl informerad och uppdaterad under hela försäljningen. Han visade stort intresse för fastigheten och jag upplevde att han verkligen engagerade sig!
Blev väl bemött av mäklaren som kunde visa huset när det passade oss som bäst . Det gick snabbt och smidigt samt att det kändes bra att han nu ska sälja vårat hus samtidigt
Vi hade tidigare mött Lisa på en annan visning och hade höga förväntningar som också infriades. Hela processen från visning till köp har fungerat mycket bra.
Förutom att försäljningen gick blixtsnabbt, var mäklaren vänlig och lugn och gav trygghet i en stressfull situation. Kunde inte vara nöjdare!
Vi känner att mäklaren verkligen lyssnade på våra önskemål och presenterade en bra lösning på våra frågor. Respektfullt och trevligt bemötande.
Mycket bra bemötande. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Vid köpet av min bostad, tycker inte jag att han kunde gjort det bättre. Alltså högsta betyg till mäklaren.
Mycket tillmötesgående ! Ordnade med fullmakt till min son eftersom jag var förhindrad att själv att komma dit vid mötesförhandlingen!
Transaktionen gjordes snabbt, kommunikationen var utmärkt, mäklaren var inte bara intresserad av säljaren utan också köparen och mycket intresserad av att känna till kundens behov. Både köpare och säljare är utomordentligt nöjda med henne. Hennes kollega (Christian, som arbetar i Perstorp) försökte inte ”stjäla mig” utan stöttade henne i försäljningen. Ett fantastiskt bra företag. Jag har tittat på andra ställen med andra bolag och måste säga att det var mäklaren som påverkade mig mest i köpet. Jag kände mig inte lurad eller...
Blev jättebra bemött. Jordnära, lättsam & trevlig mäklare med humor. Vi hade inga direkta förväntningar egentligen men om vi hade haft det så hade vår mäklare garanterat levt upp till dom flera gånger om :) Det kändes väldigt bra att det var enkelt att komma i kontakt med Emma ifall vi hade några tankar eller funderingar. Det känns tryggt & väldigt bra att vi haft henne som mäklare. Vi har träffat ett par olika men skulle det bli aktuellt att vi någon gång kommer behöva en mäklare igen så hoppas vi att vi kommer att kunna få välja Emma.
Jag blev väl bemött av min mäklare dom gjorde vad dom skulle även om det tog lite tid jag är nöjd
Jag hade varit i kontakt med mäklaren innan och hade fått förtroende för honom så jag blev väl bemött och litade på honom att han skulle kunna sälja min lägenhet,så allt har fallit på plats och det är jag glad för.MVH Lars Starheim
Allt super tydligt förklarat och guidat. Det finns lite som kan bli bättre. Men det är det alltid.
Lisa är en stjärna! Inte nog med att hon är en otroligt ödmjuk och härlig person, hon är även väldigt tydlig och för en rak kommunikation från början till slut som uppskattats enormt mycket. Snabb och otroligt smidig försäljning tack vare henne!
Lisa var en fantastiskt duktig mäklare med ett trevligt bemötande och utmärkt arbete genom hela försäljningsprocessen. Hon levde verkligen upp till alla förväntningar. Kan varmt rekommendera henne till den som ska sälja i Hässleholm!
lovar mycket men ingeting blir gjort. Bostad på Köpmangatan 15 A blev såld den 19 mars - 205 000 kr. VAR BLIR AV PENGAR ? HOPPAS PÅ SVAR .
Nöjda med både information och bemötande. Engagerad och tillmötesgående mäklare.
Klar och tydlig information. Kändes genuint ärlig. Bra återkoppling. Gav tips på vad vi borde tänka på
Bra bemötande och lyhörda inför mina önskemål
Jag har inte haft att göra med dem.
Trevlig mäklare som kom med bra tips och kändes ärlig med vad han ville sälja
Jag har inget att klaga på, tillgänglig under hela köpet
Mycket bra bemötande från Filip Hällefors, professionell i sin roll
Mycket bra bemötande och alltid tillgänglig. Tack för det.
Väldigt professionella och lyssnar på kunderna.
Mycket trevligt bemötande! Tillmötesgående och hjälpsam.
Jag blev snabbt och personligt bemött av mäklaren. Mäklaren levde upp till de förväntningar jag hade på honom. Positivt bemötande, snabb att besvara mina frågor. Jag kände mig trygg i min lägenhetsaffär.
10av10 Marcus är bäst han är jätte trevlig
Bra bemötande och snabba svar på frågor. Det var enkelt och smidigt.
Proffsigt, trevligt och arbetssamma!
Blivit mycket bra bemött av mäklaren, svarade på alla frågor och var väldigt tillmötesgående!. Mäklaren var över våra förväntningar så mycket bra. Hela upplevelsen var positiv, inget negativt eller konstigt utan han förklarade allt hela vägen. Mycket nöjda.
Mkt trevlig mäklare kände mig välkommen till visningen. Jag fick svar på allt jag undrade över! Känner stor tillit till Marcus!
Jättetrevligt och mycket förtydligande med köpekontrakt.
Trevlig och hjälpsam mäklare, gott intryck
Mycket bra, var hjälpsam och tillgänglig.
Exemplariskt genomförd försäljning av min fastighet. Hjälpsam och förklarande av detaljer.
Mkt proffsigt bemötande av Mäklare Alexander. Han var mkt trevlig och gjorde ett mkt proffsigt jobb efyer lite strul av Fastighetsbyrån i början av ärendet. Detta strul berodde på att den ena säljaren är släkt med en av ägarna på fastighetsbyrån,jag informerade om detta vid inledande kontakt med byrån men det framgick tydligen inte riktigt. Men efter lite strul så blev det att vi fick Alexander och allt löpte på. Han har varit mkt informativ på resan till försäljningen och verkligen satt oss(kunden)i fokus.