Oerhört duktig mäklare, snabb affär och enligt våra önskemål. Kan starkt rekommendera!
Fastighetsbyrån Malmö Väster
Malmö expanderar och växer med allt fler nybyggnationer och människor. Det är förståeligt att allt fler vill flytta hit. Här hittar du inte bara stadspuls utan även närhet till både kontinenten och naturen. Om du är intresserad av stadens västra delar ska du ta kontakt med Fastighetsbyråns kontor på Regementsgatan 13. Här finns...
1711 omdömen om Fastighetsbyrån Malmö Väster
Sedan starten hos Reco 2017
Hon var professionell och väldigt trevlig. Hade bra koll om lägenheten.
Svarar alltid snabbt på frågor och undringar . Vänlig och proffesionell!
Från första mötet till signerat avtal har Ellinor visat stor professionalism. Hon har hållit mig som säljare väl informerad vilket gjort att jag känt en stor trygghet genom hela processen. Jag är mycket nöjd med min bostadsförsäljning och kan varmt rekommendera Ellinor som mäklare!
Vänlig, tillmötesgående, bra förhandlare mellan säljare och köpare så båda blir nöjda. Kontaktbar utanför kontorstimmar. Svarar el tar reda på svar vid ev frågor. Hjälper till med kontakt ex med bank. Jag kan bara ge positivt svar, hittar inget negativt att komma med. Önskar henne fortsatt bra yrkeskarriär.
Supernöjd med Sofie! Bra och snabb kontakt, väldigt engagerad i alla delar av säljprocessen.
Sofie är en person som aldrig ger upp och är alltid positiv även när allt ser mörkt ut. Dessutom är hon proffsig och trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne.
Rasmus is such a welcoming and positive person, and did a great job, showing us the apartment, thoroughly and clearly. He was also fast and helpful, answering our questions, both during the viewings and with the signing process. We highly recommend him! Thank you.
Hela processen med Sofie var så himla trevlig. Från bort första möte på visningen, till förhandling, budgivning och avtalsskrivning. Sofie hjälpte oss att lära känna vårt nya hem, samtidigt som hon proffsigt och grundat svarade på alla våra frågor. Hade gärna anlitat Sofie i en framtida försäljning!
Tydlig, snabb, tillmötesgående. Alltid glad och positiv, ger ett proffsigt och varmt intryck.
Väldigt aktiv och seriös. Hon kändes trovärdig och ärlig i sin insats.
Vi blev mycket väl bemötta. Rasmus var påläst och inte minst gav ett ärligt och sakligt intryck. Vi hade smidiga och flexibla kontakter, och våra önskemål blev tillgodosedda. Vi har under vår "bostadssökarresa" träffat olika mäklare. Rasmus spelar definitivt i elitserien.
Redan från start har Sofie visat ett fint och personligt bemötande samt ett stort engagemang. Säkerställde att vi kände oss trygga genom hela processen som förstagångssäljare. Alltid tillgänglig för frågor och flexibel till att planera in visningar etc. Hållit oss väl uppdaterade under hela försäljningen och haft en tydlig strategi och mål. Vi är mycket nöjda med Sofies insats som mäklare, rekommenderas varmt.
Väldigt professionellt bemötande men samtidigt personlig på ett sätt som ger en lugn. Han handlade kvickt och bestämt vilket gjorde hela processen väldigt lätt, och jag landade i en affär som jag är mycket nöjd med!
Malin är bäst! Hon är flexibel, tillmötesgående, förstående och snabb
Mycket trevlig och kompetent mäklare! Kan starkt rekommendera.
Highly professional service with excellent communication throughout the entire process. The sale was completed quickly and smoothly, completely stress-free. I highly recommend Kenan!
Uppföljande och väldigt trevlig i sitt bemötande. Fick mig från tveksam till att köpa. Toppbetyg!
Ellinor has made the experience of buying for the first time so much easier! She was by far the most prepared real estate agent we've met during all the viewings! She's incredibly friendly and gives great advice! Our experience was really great!
Thank you so much for taking the time to write a recommendation. It truly means a lot to me and I´m so happy to hear that you enjoyed the process. Congratualtions on a wonderful apartment. Warmly, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö
Behöver bara ett ord: briljant!
Ellinor har väglett oss över en längre tid innan vår egen försäljning av lägenhet och husköp våren 2026. Ellinor har varit lyhörd till frågor/funderingar och varit ett gott bollplank för att säkerställa en trygg och smidig bostadsaffär med ett slutpris över förväntan. Vi rekommenderar Ellinor varmt till andra som söker en kommunikativ och kunnig mäklare I området!
Tack för att du tog dig tiden att skriva en så utförlig rekommendation. Det betyder jättemycket för mig att höra att ni är nöjda med vår kontakt och jag är så glad för er skull att det både blev en lyckad försäljning och ett lyckat husköp. Stort grattis till båda! Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö Väster Regementsgatan 13
Väldigt duktig på att hålla oss 'i loopen' vid vårt köp. Samarbetet kändes väldigt genuint och tryggt.
Tusen tack för den fina rekommendationen! Det värmer att höra att ni är nöjda med vår kontakt. Hälsning, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö
Lyhörd och super på att hålla uppdatering kring processen. Kan verkligen rekommendera att sälja/köpa från Ellinor
Tack så mycket för den fina rekommendationen. Det betyder jättemycket för mig att hör att ni är nöjda med vår kontakt. Stort grattis till er nya lägenhet. Ni kommer få det så bra och jag är säker på att ni kommer trivas. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö
Mycket bra.Ellinor förklarade bra hörde av sig om allt, om hur visningarna gick Förklarade kanonbra till dom nya köparna så dom kännde sig lugna
Gratulerar till en lyckad försäljning och stort tack för förtroendet att hjälpa er! Det glädjer mig att höra att ni är nöjda med vårt samarbete och det känns också roligt att köparna är lika nöjda. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö
Malin gav alltid ett seriöst intryck och var alltid tydlig med vad planen var. Hon diskuterade med oss vad hon tänkte och hörde efter hur våra egna tankar gick.
Väldigt positiv erfarenhet från start till slut. Trevlig, professionell, kunnig, hjälpsam.
Mycket trevlig och tillmötesgående. Malin har känsla för hur man är som person och kund och anpassar sig efter det på ett flexibelt sätt. Kan varmt rekommendera!
Very helpful and professional, she was a great broker setting everything up between me and the other party.
Snäll och hjälpsam, kändes tryggt!
Men vilka fina ord! Tack snälla för rekommendationen och grattis ännu en gång till er magiska nya lägenhet. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö Väster Regementsgatan 13
Kan varmt rekommendera Ellinor Ivarsson på Fastighetsbyrån Malmö Väster oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad. Oerhört engagerad, lyhörd, kompetent och proffsig från början till slut och lyckas med elegans med konststycket att tillvarata både säljarens och köparens intresse med samma genuina omtanke. Ellinor är verkligen ett föredöme för branschen!
De allra ödmjukaste tack för den fina rekommendationen, och framförallt ett stort tack för förtroendet att hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet. Det har varit ett stort nöje och jag är glad att både du och köparna är nöjda! Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö Väster Regementsgatan 13
En professionell mäklare som är lyhörd, omtänksam och bryr sig om sina klienter. Rekommenderar henne starkt
Tusen tack för den fina rekommendationen och stort grattis till din nya bostad! Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån
Jag är väldigt nöjd med min mäklare Malin. Hon var professionell, trevlig och lätt att ha att göra med genom hela processen. Jag uppskattade särskilt att hon regelbundet hörde av sig med uppdateringar och höll mig informerad, vilket skapade en trygg känsla. Kan varmt rekommenderas!
Vi blev väldigt bra bemötta av Rasmus. Han är väldigt vänlig och trevlig och svarade på alla våra frågor. De frågor vi hade som han inte kunde svara på direkt, tog han reda på och vi var väldigt nöjda! Kan varmt rekommendera Rasmus!
Ellinor har varit fantastisk i hela vår försäljningsprocess! Hon har visat ett stort engagemang och fått oss att känna oss trygga längs hela vägen från värdering till försäljning. Ellinor har även varit till stor hjälp i vårt letande efter nytt boende och där bidragit med sin kompetens i alla funderingar som vi har haft. Vi är så nöjda med Ellinor och kan varmt rekommendera henne!
Så glad jag blev utav att läsa dessa fina orden. Tack snälla! Det värmer verkligen att höra att ni är nöjda med vårt samarbete och jag är glad att både försäljning och köp klaffade så bra för er. Bästa hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö Väster Regementsgatan 13
Ellinor är mycket trevlig och professionell. Hon svarade snabbt och utförligt på alla mina frågor och funderingar, och guidade mig genom hela köpprocessen. Jag upplevde att hon hade både säljarens och köparens bästa i åtanke, vilket skapade en bra balans och ett stort förtroende. Jag kan varmt rekommendera Ellinor för framtida bostadsaffärer!
Stort grattis till en fantastisk bostad och tack ödmjukast för det fina omdömet. Det värmer verkligen att läsa dina fina ord. Bästa Hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö Väster Regementsgatan 13
Ellinor gjorde ett mycket bra och trevligt bemötande. Raska svar, och bra förklaringar på frågor. Väldig nöjd med allt.
Tack för de fina orden och varma gratulationer till ert nya hem. Hälsning ELLINOR IVARSSON Fastighetsbyrån
Väldigt tillmötesgående och trevlig. Upplevde henne också som väldig insatt och kunnig.
Tack för den fina rekommendationen och stort grattis till er nya bostad :) Varma hälsningar ELLINOR IVARSSON Fastighetsbyrån
Jag fick från första början ett positivt intryck och bra kontakt med Elaine. Det kändes extra viktigt då jag inte hade någon tidigare erfarenhet av lägenhetsförsäljning. Under hela processen förstärktes mina intryck, Elaine var alltid nåbar, svarade snabbt på alla mina olika förfrågningar. Kände mig trygg i de olika stegen av försäljningen.
Trevlig, driven och kompetent. Kände mig trygg att köpa med Elaine som mäklare.
Han är grymt jobba hårt jag ska rekommendera honom om någon behöver
Malin gjorde utomordentligt jobb, 100% trygg genom hela processen och hade bra svar på de frågor som dök upp längs vägen. Extra plus är att Malin är väldigt behjälplig i frågor som inte direkt är kopplad till förmedlingen av den bostad som överlåtelseavtalet gällde.
Mycket nöjd Bra bemötande Bra på lyssna på köparen och säljaren
Så duktig och proffsig, snabb på återkoppling och följer upp med alla spekulanter, öga för detaljer. Otroligt nöjd!
Supertrevlig, inlyssnande och engagerad! Fick väldigt bra och snabb återkoppling under hela försäljningsprocessen.
Vi kan varmt rekommendera Ellinor! Hon har varit ett fantastiskt stöd under hela vår bostadsresa. Med sitt engagemang, sin hjälpsamhet och sin varma energi fick hon oss att känna oss trygga från början till slut. Det märks verkligen att hon brinner för sitt arbete och genuint vill hjälpa sina kunder att hitta rätt.
Tusen tack för er rekommendation. Det betyder mycket för mig att ni känner er nöjda med vår kontakt, och stort grattis till en helt fantastisk bostad! Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö
Linnea gjorde ett gott och professionellt jobb
Trevlig och professionell. Smidig och anpassad process där hon alltid var tillgänglig för frågor.
Rasmus Flink was absolutely fantastic. To be honest, it took a bit longer than we hoped to close the deal, but that was just the market being tough right now, definitely not Rasmus's fault. If anything, he worked even harder to make it happen! What I loved most was how personal he made the whole process feel. He’s professional and patient. If you're selling, go with Rasmus. You won't regret it!
Mycket trevlig och proffsig! Förklarade svår text på ett mycket pedagogiskt och lugnt sätt, vilket var uppskattat i ett annars ganska stressigt läge. Inga frågor var dumma och allt gick smidigt.