Sofie Mattsson

Sofie Mattsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Sofie Mattsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Sofie Mattsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Mattsson har haft 14 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

16 omdömen om Sofie Mattsson

Sedan starten hos Reco 2022
Fabian L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Västra Hamnen

Jag tyckte att Sofie Mattsson borde var ärlig och trevlig! Jag har absolut inga klagomål över varken visningen eller kontraktskrivandet.

Elin H
Segevång

Trevligt och professionellt bemötande. Extra plus för flexibel kring visningar.

Hannes A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Nobeltorget

Sofie var väldigt trevlig och kommunikativ genom hela försäljningen med täta statusuppdateringar vilket gjorde att vi kände oss trygga. Inga klagomål över huvud taget.

Melinda Felicia A
Fosiedal

Sofie höll alltid en uppdaterad, varje dag. Frågade alltid hur allt gick eller om man hade några frågor som hon kunde hjälpa med, man kände sig prioriterad. När det dök upp en fråga och hörde av sig till Sofie var hon alltid behjälplig & snabb! En sjukt grym mäklare, någon jag verkligen rekommenderar!!

Erik M
Limhamn - Ön

Good chemistry at the first meeting and agreement on price and sales tactics. We have been informed and briefed throughout the process and can highly recommend Sofie Mattsson at Fastighetsbyrån Malmö Väster.

Lena F
Fosiedal

Jag tycker att jag blev mycket bra bemött av Sofie.Att försäljningen gick lugnt tillväga, så att man inte känner sig stressad. Förväntningarna var att få lägenheten såld inom en viss tid och så smidigt som möjligt till ett rimligt pris. Tycker att Sofie är lyhörd och hjälpsam på alla sätt och vis. Jag är mycket nöjd! Lena

Giancarlo B
S:t Knut

Sofie was a great help through every step of the process, professional all the way!

Emma B
S:t Knut

Sofie har varit tydlig, hjälpsam och en riktig trygghet för oss under försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit lättillgänglig när vi haft frågor, enkel att bolla med och flexibel. Vi uppskattar att hon även verkar ha tagit sig tid för att prata med intressenter och hjälpt de på vägen. Under hela processen återkopplade hon regelbundet till oss så vi visste hela tiden vad som hände. Dessutom har hon varit ett super stöd även i processen när vi köpt ny bostad, guld att ha någon man kan fråga!

Kushtrim R
Lorensborg

Sofie hjälpte oss att sälja vår bostad och lyckades sälja den väldigt snabbt trots att marknaden inte är den bästa just nu. Sofie jobbade hårt för fånga in intressenter som letade efter en lägenhet i vår storlek och lyckades samla flera spekulanter på kort tid. Vi är väldigt nöjda att vi fick ett bra pris för vår lägenhet på en kort tid.

Any C
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Videdal

Väldigt professionellt och trevligt.