Linnéa Lindberg

Linnéa Lindberg

Linnéa Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Linnéa Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Linnéa Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.9. Linnéa Lindberg har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

75 omdömen om Linnéa Lindberg

Sedan starten hos Reco 2020
Georgios K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linnéa Lindberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Östra Sorgenfri

Linnéa är en mycket professionell, snäll och duktig mäklare.

Malin E
Hyllie

Linnéa var både proffsig, personlig och tillmötesgående med att förstå både vad vi och köparen ville ha. Kan varmt rekommendera henne!

Annika E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnéa Lindberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Nobeltorget

Duktig och professionell mäklare. Bra från början till slut!!

Elena J
Dockan

Våra bästa rekommendationer! Sålde vår lägenhet snabbt. Mycket professionellt och smidigt. Linnea är bäst. Om det blir framtida affärer ska vända mig bara till Linnea.

Carl M
Nobeltorget

Det var min första upplevelse med en mäklare men allt gick bra och hon var väldigt trevlig samt gav all information så det var en bra upplevelse!

Julia L
Ribersborg

Superproffsigt bemötande och alltid snabb återkoppling. Vår försäljning gick väldigt smidigt tack vare Linnéa.

MALIN J
Fågelbacken

Välinformerad och påläst om objektet. Dessutom svarar hon snabbt och är trevlig!

Jessica L
Västra Hamnen

Mycket engagerad och bra att ha att göra med.

John N
Lönngården

Trevligt bemötande såklart!🌷 Linnéa är super trevlig, duktig och tar sitt jobb på största allvar. Hon är lyhörd och professionell på att kommunicera med folk, svarar snabbt och är välförberedd! 👌 Rekommenderar henne!🌟

Sebastian B
Limhamns Sjöstad

Supertrevlig med ett fantastiskt bemötande! Mycket engagerad och fick sålt vår bostad smidigt och till bra pris 👍🏻